Какво става чудно????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Какво става чудно????
Здравейте, колеги! Снощи си спирам колата в гаража, а днес ставам, качвам се, въртя и ... няма ток, а акумулатора ми е на месец. Скоро ми се случи и това. Като се приберах и загасих двигателя вентилатора на парното остана да работи 5 минути. Къде е отишъл токът от акумулатора? Някъде съм чел, че при колите ни се среща такъв проблем. Помагайте!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Какво ставач чудно????
julien81 написа:Здравейте, колеги! Снощи си спирам колата в гаража, а днес ставам, качвам се, въртя и ... няма ток, а акумулатора ми е на месец. Скоро ми се случи и това. Като се приберах и загасих двигателя вентилатора на парното остана да работи 5 минути. Къде е отишъл токът от акумулатора? Някъде съм чел, че при колите ни се среща такъв проблем. Помагайте!
Ако ти е работило парното и вентилатора не е мн чудно къде е отишъл тока

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Какво ставач чудно????
таралеж
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
Re: Какво става чудно????
Провери първо дали са ти стегнати добре клемите на акумолатора.
because Nothing breaks necks like a Black BMW
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здравей Колега,
поздрави също така и за всички останали от клуба разбира се!
Бързам да ти отговоря,защото те виждам притеснен.На мен ми се случи скоро същото нещо,а от преди бях чувал такива оплаквания от мои приятели,но както знаем всички докато не ти се случи на теб не се интересуваш толкова.
Причината не зная каква е,но със сигурност мога да ти кажа че след това няма никакъв проблем,зарежда се акомулатора и като че никога нищо не се е случвало.При мен беше още по изненадващо,защото стана за няколко часа.Оставих колата паркирана пред офиса към 8 сутринта и в 12 на обяд бях без ток.Бутнах(знам че е срамота за марката ама мисля че никой не ме видя
) и след това до днес никакви проблеми.Минали са над два месеца от тогава.
Надявам се да съм бил полезен!!!
поздрави също така и за всички останали от клуба разбира се!
Бързам да ти отговоря,защото те виждам притеснен.На мен ми се случи скоро същото нещо,а от преди бях чувал такива оплаквания от мои приятели,но както знаем всички докато не ти се случи на теб не се интересуваш толкова.
Причината не зная каква е,но със сигурност мога да ти кажа че след това няма никакъв проблем,зарежда се акомулатора и като че никога нищо не се е случвало.При мен беше още по изненадващо,защото стана за няколко часа.Оставих колата паркирана пред офиса към 8 сутринта и в 12 на обяд бях без ток.Бутнах(знам че е срамота за марката ама мисля че никой не ме видя

Надявам се да съм бил полезен!!!
- s_spasov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i '99
Моята също има някакъв подобен проблем. Доста често ми светкат лампите на блокировката, ръчната и ABS, защотото имам постоянна голяма консумация на ток, но като не я оставям без да я карам няма проблеми с паленето

колега да не си забравил нещо включил,на мен миналия ден ми се случи ,но бях забравил аварийните за 2 часа ,но после бутнах и няма проблем 

А при мен положението е такова, че вентилатора се усилва на МАХ без да пипам по управлението
След като го спра и 5 мин. по късно го пускам...си е ОК, но след известно време пак откача и почва да фучи и да бичи на МАХ. Дали е таралежа 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
bobifan написа:А при мен положението е такова, че вентилатора се усилва на МАХ без да пипам по управлениетоСлед като го спра и 5 мин. по късно го пускам...си е ОК, но след известно време пак откача и почва да фучи и да бичи на МАХ. Дали е таралежа

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
s_spasov написа:Моята също има някакъв подобен проблем. Доста често ми светкат лампите на блокировката, ръчната и ABS, защотото имам постоянна голяма консумация на ток, но като не я оставям без да я карам няма проблеми с паленето
Датчик на ABS-a е проблема при теб.
Може да се е разхлабил, а може и да е хванал пътя вече...
Последния симптом е когато ти светнат въпросните лампи да започне да ти прави мизерий и километража!
12 мнения
• Страница 1 от 1