BMW 5 Series Gran Turismo
Модератор: Общи модератори
- skrehko
- Потребител
-
- Кара: bmw m3
- Мечтае да кара: ne6to sus W16
Re: BMW 5 Series Gran Turismo
не само на теб ти харесва и мен ме кефи само че малко прилича на Х6 

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
MCar написа:Само на мен ли тази кола отвсякъде ми харесва?
Пич и на мен много ми харесва.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Мен много ме радва.Перфектната семейна кола.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/volga-sreshtu-bmw-5er-gt.html
....а тоя дето я кара тая от снимките на хорейшио е голям педал

....а тоя дето я кара тая от снимките на хорейшио е голям педал
Що да е голям педал бе
Прави впечатление, че на това място спират що годе нови автомобили и това ме навява на мисълта, че може би тази сграда е на някоя фирма с прилични доходи, която може да си позволи подобен тип коли с цена от 100 000 лв +

Прави впечатление, че на това място спират що годе нови автомобили и това ме навява на мисълта, че може би тази сграда е на някоя фирма с прилични доходи, която може да си позволи подобен тип коли с цена от 100 000 лв +

Къде отиде първото ми мнение в този форум един Господ знае..
Няма смисъл от излишни спорове, всеки да мисли каквото иска!
А сега по същество:
Машината вече е на почти 6000 км.До момента съм изключително доволен, комбинирано разхода ми е около 12/100, предполагам че ще падне още малко след първата смяна на маслото.Много широк и просторен салон, особено и с панорамния покрив.Седалките се регулират във всевъзможни посоки, и в един момент не знаеш точно какво искаш.
.В режим Comfort се носи като лодка, докато при Sport и Sport+, особено втория, се осеща значителна разлика - педала на газта става осезаемо по-чувствителен, задницата е готова във всеки един момент да мръдне.При скорост от 150 е на 2000 об./мин.Рядко се случва, ама понякога имам чувство че автоматика за момент се чуди коя предавка да избере, понякога пак рядко докато съм на сфетофар, при студена кола има леки вибрации и тресене от двигателя или трансмисията, които се осещат много изявено на педала на спирачката поне така ми се струва.
GT-то като го видях в шоурума направо се влюбих в него, а като се качих вътре я усетих - мойта кола.
Иначе се чудех и между новата седмица или x6, ама тази ме грабна много.
Поздрави

А сега по същество:
Машината вече е на почти 6000 км.До момента съм изключително доволен, комбинирано разхода ми е около 12/100, предполагам че ще падне още малко след първата смяна на маслото.Много широк и просторен салон, особено и с панорамния покрив.Седалките се регулират във всевъзможни посоки, и в един момент не знаеш точно какво искаш.

GT-то като го видях в шоурума направо се влюбих в него, а като се качих вътре я усетих - мойта кола.

Поздрави
само мога да си представя какво ти е било първото мнение щом го няма..
както и да е, тая кола съмо от един човек ли се кара...?
както и да е, тая кола съмо от един човек ли се кара...?
Последна промяна JOGI на 20 Фев 2010, 17:21, променена общо 1 път
hofman написа:Къде отиде първото ми мнение в този форум един Господ знае..![]()
А сега по същество:
Машината вече е на почти 6000 км.До момента съм изключително доволен, комбинирано разхода ми е около 12/100, предполагам че ще падне още малко след първата смяна на маслото.Много широк и просторен салон, особено и с панорамния покрив.Седалките се регулират във всевъзможни посоки, и в един момент не знаеш точно какво искаш..В режим Comfort се носи като лодка, докато при Sport и Sport+, особено втория, се осеща значителна разлика - педала на газта става осезаемо по-чувствителен, задницата е готова във всеки един момент да мръдне.При скорост от 150 е на 2000 об./мин.Рядко се случва, ама понякога имам чувство че автоматика за момент се чуди коя предавка да избере, понякога пак рядко докато съм на сфетофар, при студена кола има леки вибрации и тресене от двигателя или трансмисията, които се осещат много изявено на педала на спирачката поне така ми се струва.
GT-то като го видях в шоурума направо се влюбих в него, а като се качих вътре я усетих - мойта кола.Иначе се чудех и между новата седмица или x6, ама тази ме грабна много.
Поздрави
Честито колега. Напиши впечатленията си от колата тук viewforum.php?f=40
Също така ще се радваме да качиш снимки и т.н.

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
MCar написа:Тази втората с ангелските очи е много зла
И с едни черни бъбреци на този цвят на колата направо става мега зла

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-