как да изключа климатроника?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
и аз съм преди фейс-а и като го изгаса при работещ двигател и като дам на контакт пак си се пуска самичък
а когато пусна снежнинката врътката горе между решетките оказва ли влияние на температурата примерно ако пусна 16 градуса и снежинката и горе е на последната топла степен ?

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
obi_fix написа:и аз съм преди фейс-а и като го изгаса при работещ двигател и като дам на контакт пак си се пуска самичъка когато пусна снежнинката врътката горе между решетките оказва ли влияние на температурата примерно ако пусна 16 градуса и снежинката и горе е на последната топла степен ?
Врътката горе ти е само за централната конзола колега. АКо пуснеш климата на 16 градуса и врътката на топло, би трябвало през централния отвор да духа топло, а през другите отвори(на краката, отзад, на прозореца, духалките отляво и дясно на таблото и т.н.) студено.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Re: как да изключа климатроника?
Я да съживим тази темичка
днес след като сутринта на -10 (със слаб акомулатор, което знаех и не се изненадах .. не палена 3 дни на тези студове) не можах да запаля, и на 3 опита скапания климатроник си се пускаше, а аз исках максимално да улесня акомулатора. Отказах се свърших си работа ... върнах се ... викам си, я да пробвам пак, и оооо чудо ... давам на контакт .... радио и климатроник изгасени както съм ги оставил (т.е. не се включи климатроника) и колата макар и трудно, но на -3 само ... си запали ... дали има нещо общо със слабия акомулатор това климатрониче .... пуснах си го ръчно .. няма проблеми 

- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Да не си запалил друга кола. 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ThE BeAsT написа:Я да съживим тази темичкаднес след като сутринта на -10 (със слаб акомулатор, което знаех и не се изненадах .. не палена 3 дни на тези студове) не можах да запаля, и на 3 опита скапания климатроник си се пускаше, а аз исках максимално да улесня акомулатора. Отказах се свърших си работа ... върнах се ... викам си, я да пробвам пак, и оооо чудо ... давам на контакт .... радио и климатроник изгасени както съм ги оставил (т.е. не се включи климатроника) и колата макар и трудно, но на -3 само ... си запали ... дали има нещо общо със слабия акомулатор това климатрониче .... пуснах си го ръчно .. няма проблеми
А после като я запали изгаси ли я и пак да я запалиш?
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Ами задържах я 15-20мин и после не съм правил експерименти ... защо ... дор за 1 път ... пак ми е чудно защо така ? Днес или утре като я запаля (ако запали) пак ще пиша как е.
- milennyc
-
-
Не беше нужно да палиш след като я изгаси а само пак на контакт да видиш дали щеше да се вклщчи климатроника.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Абе пичове... или аз нещо сам непрочел добре или вие пишете 4 страници глупости .
Когато дадеш на контакт тръгва Парното а не Климатроника .
Аз например онеден ми падна ремъка за климатроника.Все още не съм ходил да го сложат... как мислите давам на контакт ако се включваше климатроника ?Трябва да сам луд да пусна климатроник без ремък. Климатроника е само когато се натисне звездичката. При контакт се включва парното.
Аз например онеден ми падна ремъка за климатроника.Все още не съм ходил да го сложат... как мислите давам на контакт ако се включваше климатроника ?Трябва да сам луд да пусна климатроник без ремък. Климатроника е само когато се натисне звездичката. При контакт се включва парното.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Нещо си в грешка! Недей да бъркаш (смесваш) пониятията, климатик-климатроник 

- zmeyan
- младши ентусиаст
-
А бе има ли значение как са се изразили хората - парно или климатроник...
принципно има, но доколкото разбирам идеята е в това, че като дадеш на контакт и започва да бръмчи и да духа - нещо излишно, ако не ти трябва, а следователно и дразнещо...
на мен ми писна да цъкам и да го спирам всеки път, ама какво да правя???
принципно има, но доколкото разбирам идеята е в това, че като дадеш на контакт и започва да бръмчи и да духа - нещо излишно, ако не ти трябва, а следователно и дразнещо...
на мен ми писна да цъкам и да го спирам всеки път, ама какво да правя???
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Не му ли свикнахте вече
Отдавна не му обръщам внимание 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Kalinski
- младши ентусиаст
-
vavilon написа:Нещо си в грешка! Недей да бъркаш (смесваш) пониятията, климатик-климатроник
Ако се включва при контакт .. то тогава как карам без ремък вече 10 дена ?
- milennyc
-
-
Kalinski написа:Абе пичове... или аз нещо сам непрочел добре или вие пишете 4 страници глупости .
Колега ти отопление нямаш ли в колата? Според тебе хората с климатроник как си пускат топлото? Климатик и климатроник ?!?!?! едно и също ли е?!?! Така че на тебе не ти работи компересора на охлаждането.... щом си без ремък. Този компресор не ти осигурява топло Да, но климатроника си работи..... за разлика от климатика. За това е тази тема
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
Отопление имам ама когато колата започне да загрява
. Как да е изглежда не ме разбра какво исках да кажа и не ми се влиза в спор. Колкото до ''климатик - климатроник'' никъде не съм казал , че са едно и също. Къде го прочете не знам.