Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик.
bera написа:ivo1bg написа:Наистина най-добре е на рапатрак, но гледай да не е от тези, които качват само предните гуми, че тя същата работа като с тегленето ще стане.
Ще му качат задните вместо предните ,не си ли виждал как се тегли кола със задно?
ще качат задните и волана кой ще го държи .......... или ще го заключиш с идеално изправени гуми а??????
Барай шишарката Минкеее ....
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
anzak написа:bera написа:ivo1bg написа:Наистина най-добре е на рапатрак, но гледай да не е от тези, които качват само предните гуми, че тя същата работа като с тегленето ще стане.
Ще му качат задните вместо предните ,не си ли виждал как се тегли кола със задно?
ще качат задните и волана кой ще го държи .......... или ще го заключиш с идеално изправени гуми а??????
Да държиш волана? Ти от къде падаш?! Волана не можеш да го въртиш от гумите ,червяка не позволява, при изгасен двигател не може да завие на никъде. Нещо което съм правил не ми обяснявай ,че не може да стане.
За да не пускам нова тема бих искал да попитам следното:тдс-а ми е автомат и скоро мисля да си взимам каравана!От горепрочетеното си вадя изводи,че евентуално бих имал проблеми със скоростната кутия?Трябва ли да сменям автомобила?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
st_piskov написа:За да не пускам нова тема бих искал да попитам следното:тдс-а ми е автомат и скоро мисля да си взимам каравана!От горепрочетеното си вадя изводи,че евентуално бих имал проблеми със скоростната кутия?Трябва ли да сменям автомобила?
Защо да имаш проблеми със скоросната кутия???

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
st_piskov написа:За да не пускам нова тема бих искал да попитам следното:тдс-а ми е автомат и скоро мисля да си взимам каравана!От горепрочетеното си вадя изводи,че евентуално бих имал проблеми със скоростната кутия?Трябва ли да сменям автомобила?

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- anzak
- старши ентусиаст
-
bera написа:anzak написа:bera написа:ivo1bg написа:Наистина най-добре е на рапатрак, но гледай да не е от тези, които качват само предните гуми, че тя същата работа като с тегленето ще стане.
Да държиш волана? Ти от къде падаш?! Волана не можеш да го въртиш от гумите ,червяка не позволява, при изгасен двигател не може да завие на никъде. Нещо което съм правил не ми обяснявай ,че не може да стане.
Инженере бях те предупредил нещо мери си приказките кой от къде пада ........ и по темата я ми кажи как на повдигач примерно при загасен мотор може да въртиш гумите и то на ръка като червеяка не позволява и как тая кола качена със задните гуми на колесара ще държи права линия ...
boksioraE39 написа:st_piskov написа:За да не пускам нова тема бих искал да попитам следното:тдс-а ми е автомат и скоро мисля да си взимам каравана!От горепрочетеното си вадя изводи,че евентуално бих имал проблеми със скоростната кутия?Трябва ли да сменям автомобила?
Защо да имаш проблеми със скоросната кутия???
Преди известно време във форума имаше подобна тема,като доста от коментарите бяха,че автомата доста се износвал при дърпане(когато той дърпа,няма значение какво,автомобил,каравана и т.н.)!И на мен ми стана интересно поради какви причини!А и след като прочетох и горенаписаните постинги,взех да си мисля, да не дава Господ да закъсам,то при всички случаи тогава трябва пътна помощ!
- bera
- младши ентусиаст
-
anzak написа:Инженере бях те предупредил нещо мери си приказките кой от къде пада ........ и по темата я ми кажи как на повдигач примерно при загасен мотор може да въртиш гумите и то на ръка като червеяка не позволява и как тая кола качена със задните гуми на колесара ще държи права линия ...
Махаш ключа мръдваш леко волана на някъде и се чува "щрак" качваш задните гуми на колесар и теглиш колата където ти душа иска, и не ми развивай теории-фантасмагории щото съм го правил това упражнение с мойта. Такива масльонкажии без образование като тебе по сервизите бол. Само знаят да сменят частите с нови докато проблема изчезне. Или ония другия специалист дето няма понятие от технология на материалите. Малко повече акъл имам от тебе и ако ти трябват съвети ми се обади мога да ти обясня много неща и бебета как се правят ще ти кажа.
- anzak
- старши ентусиаст
-
ей шматка масльонкаджия е сина на майка ти цървул малко по наясно съм от теб с БМВ и като цяло с колите нищо че не съм 'инженер' тъпак измислен и не ми са прави на много оригинален овчар ти с твойта май доста упражнения правиш включително да сядаш върху скоростния лост със събути гащи помияр и ти казах ако си толкова отворен ела ми кажи като мъж каквото имаш да казваш експерте
И такива като мен няма как да ги знаеш по 2 причини
1-ата Ти никога не си влизал в сервиз защото парите които взе като си продаде овцете на село ти стигнаха само да си купиш колата и за сервиз не ти останаха затов си лепиш дюзите с канаколит и си пръскаш колата сам с боя
2-ата Аз просто не работя в сервиз глупако
И такива като мен няма как да ги знаеш по 2 причини
1-ата Ти никога не си влизал в сервиз защото парите които взе като си продаде овцете на село ти стигнаха само да си купиш колата и за сервиз не ти останаха затов си лепиш дюзите с канаколит и си пръскаш колата сам с боя
2-ата Аз просто не работя в сервиз глупако
- bera
- младши ентусиаст
-
anzak написа:ей шматка масльонкаджия е сина на майка ти цървул малко по наясно съм от теб с БМВ и като цяло с колите нищо че не съм 'инженер' тъпак измислен и не ми са прави на много оригинален овчар ти с твойта май доста упражнения правиш включително да сядаш върху скоростния лост със събути гащи помияр и ти казах ако си толкова отворен ела ми кажи като мъж каквото имаш да казваш експерте
Леле ти се посра ве, по-големи лайна не можа ли да направиш еми тва е от задник какво друго да очакваш. Ама аз ще отида да пийна едно червено винце с малко тънка пастърма ти продължавай да пишеш като се върна ще видя каква излагация си.
Между другото не ми се спори с теб, харесва ми да споря с някой умен човек дето има какво да каже и с какво да те обогати и в края на спора и двамата научавате по нещо един от друг, ама ти си празен видя зора и почна с грубиянствата.
Тъпичък си ми....айде лека вечер.
- anzak
- старши ентусиаст
-
Ти си една мека китка ,жена в мъжко тяло хамстер измислен хайде дай да те видя колко си устат и на живо искаш ли да си поспорим ...... толкова ще те обогатя че ще станеш най богатия на света и по темата за последно ти обяснявам защо няма да стане мишок дърпането на кола с качени задни гуми е като карането на задна скорост 1 градус да има отклонение наляво или надясно и тая кола ще тръгне да завива инженере или ти ще заключиш волана перфектно центриран?
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
И браво браво,пак се замаза работата.Що се дърлене и кавги.
Иначе по темата с колесар колата ще си запали гумите,виждьл сьм такова нещо но при ПТП с разкривени колелета и става една,не е за приказки.Наи сие пичовско платформата.А и маи тия колесарчета ги забраниха,незнам да ли е вярно
Иначе по темата с колесар колата ще си запали гумите,виждьл сьм такова нещо но при ПТП с разкривени колелета и става една,не е за приказки.Наи сие пичовско платформата.А и маи тия колесарчета ги забраниха,незнам да ли е вярно
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- bera
- младши ентусиаст
-
anzak написа:Ти си една мека китка ,жена в мъжко тяло хамстер измислен хайде дай да те видя колко си устат и на живо искаш ли да си поспорим ...... толкова ще те обогатя че ще станеш най богатия на света и по темата за последно ти обяснявам защо няма да стане мишок дърпането на кола с качени задни гуми е като карането на задна скорост 1 градус да има отклонение наляво или надясно и тая кола ще тръгне да завива инженере или ти ще заключиш волана перфектно центриран?
Ей сега ще се върна специално заради тебе в България, ти май за много важен се помисли не ме разсмивай дребен. Аз съм го правил по тоя начин и не видях никъде проблем.
Аз ли недовиждам или това е Е-класа на колесар с качени задни гуми?!
presko79 моя волан и той е като твоя на една страна стои. Ти оправи ли го твоя?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
presko79 моя волан и той е като твоя на една страна стои. Ти оправи ли го твоя?
Не несьм правил нищо по вьпрсоса ,просто спрях да му обрьщам внимание.Мулти е ,работи всичко по него,и радио и темпомат ,та не ми се пипа,пьк и няма време,ако откриеш нещо драсни тука.
Поздрави
Не несьм правил нищо по вьпрсоса ,просто спрях да му обрьщам внимание.Мулти е ,работи всичко по него,и радио и темпомат ,та не ми се пипа,пьк и няма време,ако откриеш нещо драсни тука.
Поздрави
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- anzak
- старши ентусиаст
-
bera написа:anzak написа:Ти си една мека китка ,жена в мъжко тяло хамстер измислен хайде дай да те видя колко си устат и на живо искаш ли да си поспорим ...... толкова ще те обогатя че ще станеш най богатия на света и по темата за последно ти обяснявам защо няма да стане мишок дърпането на кола с качени задни гуми е като карането на задна скорост 1 градус да има отклонение наляво или надясно и тая кола ще тръгне да завива инженере или ти ще заключиш волана перфектно центриран?
Ей сега ще се върна специално заради тебе в България, ти май за много важен се помисли не ме разсмивай дребен. Аз съм го правил по тоя начин и не видях никъде проблем.
Аз ли недовиждам или това е Е-класа на колесар с качени задни гуми?!
Ти много са притесни май нещо и България напусна даже а до оня ден искаше да си показваш големия гараж ... пък ся кво излезе не сме в България нещо жената в теб са обади пак колегаааа да взема да ти платя пътните да се 'върнеш в България' да се посмееш малко(разплачеш) че нещо много от високо взе да говориш и ако въображаемо приемем че не си в Бг смятай какъв исипан инженер си щом ръчкаш със щангата помпата и с разни лепила мажеш дюзите ... явно сервиза ти идва скъпо удоволствие (пък навънка инженерите уж вземат добри пари) а и малко по темата тая измислена снимка дето си я сложил незнам объркал ли си я или недовиждаш ама аз виждам пътна помощ не колесар тука по Българско под колесар разбираме две гуми с метално шаси и теглич ..... ко да прайш човещинка
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4