Затруднено палене

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Re: Затруднено палене

Мнение от milennyc » 27 Яну 2010, 19:08

oci написа:не е номера да си пуснеш платена обява това не е проблем за никой, който е решил по този начин да си изкарва пари, проблема е в това, че такива като сервиза на Ясен режат глави неможе рециклиране на носачи 120 лв в сервиз уж на БМВ ФОРУМА, а на мен в обикновен сервиз ми взеха по-малко за двата носача и вече година и половина каране нямам проблеми нали като си в този форум идеята е да е по-тънко иначе сервизи бол и това, че един или двама са останали доволни и почват да се мислят за богове.
По същата причина и на мен ми изтриха подписа и още не съм решил дали да пускам платена обява, но за услугата която аз предлагах освен качеството колеги от форума могат да потвърдят и цената е била поне на 1/3 или на 1/2 от цените по обикновенните сервизи.
Така, че не го съдете Милен той си е прав за него и без това от платените обяви колегите го обърнаха на печалбарство нищо лично ама си е така.

:yes: :bowdown:
Тук мога да ви изкарам поне 10 поста от който хора ми благодарят, хора на който съм помагал, и ако съм им направил нещо, после винаги съм им правил услуги и не съм им взимал нищо. Правил съм услуги на който не може и не знае как, никой не съм карал на сила. И това че някой ми дава съвет къде какво да пускам си е ногов проблем. Да го пише на Л.С, има мн хора се възползват от това че по правя на 1/3 от цените на който и да е сервиз.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Яну 2010, 20:52

Колега няма от какво да се обиждаш и да го приемаш лично,просто е малко тъпо когато има някакъв проблем и някой се чуди за нещо вместо да го насочиш към решението лесно му подхвърляш - мини при мене... ОК то е ясно че сигурно ще му оправиш проблема ама не виждам нищо лошо да си предложиш услугите на ЛС и да го насочиш къде може да е причината за проблема в темата.
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от milennyc » 27 Яну 2010, 20:57

xerial написа:Колега няма от какво да се обиждаш и да го приемаш лично,просто е малко тъпо когато има някакъв проблем и някой се чуди за нещо вместо да го насочиш към решението лесно му подхвърляш - мини при мене... ОК то е ясно че сигурно ще му оправиш проблема ама не виждам нищо лошо да си предложиш услугите на ЛС и да го насочиш къде може да е причината за проблема в темата.

Като стана Ванга ще ги насочвам, за сега се занимавам с диагностика и тя става на място. И като ги насоча че им трябва турбо.... кво ще стане. Като теб ще идатда си сложат в оторизиран сервиз като тебе :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Яну 2010, 21:02

milennyc написа:
xerial написа:Колега няма от какво да се обиждаш и да го приемаш лично,просто е малко тъпо когато има някакъв проблем и някой се чуди за нещо вместо да го насочиш към решението лесно му подхвърляш - мини при мене... ОК то е ясно че сигурно ще му оправиш проблема ама не виждам нищо лошо да си предложиш услугите на ЛС и да го насочиш къде може да е причината за проблема в темата.

Като стана Ванга ще ги насочвам, за сега се занимавам с диагностика и тя става на място. И като ги насоча че им трябва турбо.... кво ще стане. Като теб ще идатда си сложат в оторизиран сервиз като тебе :)

На мен не ми се спори .... пък ако ми намериш чисто ново турбо на по-ниска цена от тази на която съм го взел ще те черпа :bchug: и дай Боже всекиму да има възможност да си позволи нова турбинка :angel:
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от milennyc » 27 Яну 2010, 21:11

Мога, мога.... ама нали не мога да те каня да си я вземеш от мен, а и трябва да насочвам ей така по мириса на вятъра от СОфия :)

Предишна

Назад към E46