Е36 купе-ел. стъкла?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Е36 купе-ел. стъкла?
PNR написа:.... нека колегата който е ходил в дару кар д каже какво са му поправяли и къде са бърникали само диагностика ли е правена и проблема е изезнал и ли е имало и механическа намеса ....
Казах го няколко пъти и в различни теми
Проблема ми беше същия и след като се лутах между централно, комфорт модул, оригинална аларма и т.н. и загубих една седмица в ядове, отидох в Дару и буквално формалностите по приемането на колата траеха повече от самия ремонт
До колкото разбрах са ресетнали някакъв модул (не казаха точно какво) и колата не беше разглобявана и пари за части не бяха писани във фактурата.
Цялата работа струваше около 70-80 лв. което долу-горе беше и цената на диагностиката та си мисля, че проблема си е бил софтуерен в логиката на управлението на комфорт модула и съответно е отстранен с диагностичната апаратура ....
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Някои да има полезна информация?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Един майстор ми каза че колата е изгубила маса към контактния ключ и затова стъклата работят само на отворена врата,но нямах време да я разглабяме сега 

- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
PiMPi написа::yes: - Проблема ти е в контактния ключ или поне е свързан с него на 100% !! Колата ти не разбира, че си на контакт демек не подава ток на машинките, а би трябвало !
Точно така!
Сега остава някой да каже как точно да го оправя и всичко ще е ОК

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
PNR написа:нямя ме ли никакво развитие по темта нека колегата който е ходил в дару кар д каже какво са му поправяли и къде са бърникали само диагностика ли е правена и проблема е изезнал и ли е имало и механическа намеса ???
Дйте а се опитаме да отстраним този проблем и да споделим и с колеги защотот явно е срещан при старите модули и ще е от полза за много хора
Я вземи се обади и докарай тоя кошник да го видя-че и без тва ще се забравим вече

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Не го обръщайте на реклама.
Не е реклама,познаваме се.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
furnata написа:PNR написа:нямя ме ли никакво развитие по темта нека колегата който е ходил в дару кар д каже какво са му поправяли и къде са бърникали само диагностика ли е правена и проблема е изезнал и ли е имало и механическа намеса ???
Дйте а се опитаме да отстраним този проблем и да споделим и с колеги защотот явно е срещан при старите модули и ще е от полза за много хора
Я вземи се обади и докарай тоя кошник да го видя-че и без тва ще се забравим вече![]()
мале човекккк сега като написа се сетих за нещо ....

ще гледам да се видиме ...
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
Колега това дето си го написал е точно копие на мой проблем от преди доста време като затворя вратите не работят като ги отворя си бачкат.
Та значи при мене беше изгорял бушон мисля 14 номер ама не сам сигорен земи един мултицет и ги премери всичките
Та значи при мене беше изгорял бушон мисля 14 номер ама не сам сигорен земи един мултицет и ги премери всичките
- DANGER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за кеф
Имах подобен случай. Проблема беше в едно от релетата под (волана мисля че бяха общо 3) които определят кога да работят стъклата (при отворена врата, на контакт и тнт) релетата се разглобяват, в тях има платки на коити са запоени изводите на релето, имаше проблемни спойки на платките и като ги оправих всичко си дойде на мястото.Може и при теб да се окаже нещо подобно. Успех
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
PNR написа:При мен засега се оправи от самосебе си ...![]()
![]()
А при мене не

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3