Проблем с централното у-е -заключва се сама в движение
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Проблем с централното у-е -заключва се сама в движение
Колеги имам нужда от малко помощ .Днес след като 3 пъти падна акумулатора на 320-ката се появи доста странен проблем .В движение централното заключва всички врати .Отключвам ги и след няколко секунди се повтаря същото
Колата няма допълнителни аларми .Само с фабричната е.
п.с потърсих вече за нещо писано по въпроса ,но не намерих

Колата няма допълнителни аларми .Само с фабричната е.
п.с потърсих вече за нещо писано по въпроса ,но не намерих
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Проблем с централното у-е -заключва се сама в движение
Да не би да ти е активирана тази функция за заключването... Брои се като екстра и доста колеги си го активират през ДИС
pazokolarov написа:
[b]Централното заключване може да се програмира да заключва автоматично вратите след потегляне и достигане на скорост 8 (или 13) км/ч.
.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
kriso85 написа:Да не би да ти е активирана тази функция за заключването... Брои се като екстра и доста колеги си го активират през ДИС
Не е активирана .Явно днес е решила да се активира сама за да ме влудява

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Споко - при тия студове колите имат всевъзможни екстри
Тука в офиса разни колеги вече се хвалят...

Si non confectus, non reficiat.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-

Всичко щеше да е ок ако не се чувствах като със филма "Полтъргайст " в очакване да почнат да се появяват и странни надписи по таблото

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Активирало се е .... някак си. Днес правих една кола и понеже не можеше да пали..... после вадиш ключа а перката на вентелатора си върти
Трябва да дадеш после на контакт и да го върнеш без да въртиш и вентилатора спира 

Toзи същия проблем едно към едно съм го виждал на още една 320ци обаче. Проблема се оказа в ключа. След като го подмениха с нов спря да го прави! Нямам представа защо от ключа. И пак се случи, когато беше супер студ! Ключарите базикаха нещо и по ЕWS модула. Колата бе на една мацка от форума nadeto. Намери я и я попитай за повече информация, ако искаш да разбереш!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
slitter написа:Toзи същия проблем едно към едно съм го виждал на още една 320ци обаче. Проблема се оказа в ключа. След като го подмениха с нов спря да го прави! Нямам представа защо от ключа. И пак се случи, когато беше супер студ! Ключарите базикаха нещо и по ЕWS модула. Колата бе на една мацка от форума nadeto. Намери я и я попитай за повече информация, ако искаш да разбереш!
Е то това си е екстра на ключа а не на само на колата....
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Карай си така, кво ти пречи, хората дават пари за такива екстри 

milennyc написа:slitter написа:Toзи същия проблем едно към едно съм го виждал на още една 320ци обаче. Проблема се оказа в ключа. След като го подмениха с нов спря да го прави! Нямам представа защо от ключа. И пак се случи, когато беше супер студ! Ключарите базикаха нещо и по ЕWS модула. Колата бе на една мацка от форума nadeto. Намери я и я попитай за повече информация, ако искаш да разбереш!
Е то това си е екстра на ключа а не на само на колата....
Да бе ясно, само дето не беше активирана функцията, не се беше и самоактивирала, а просто си го правеше. Дори го правеше веднага след като отключиш - отключваш и тя веднага се заключва и даже нямаш време да влезеш в колата

- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Когато запаля и потегля.. при определена скорост или като автомата превключи на 2ра.. вратите ми се заключват. Понякога е дразнещо ама...
По съм склонен да кажа че е от скоростта отколкото от това че минава на 2ра предавка.
Вече при теб ако чак сега се появява.. значи има някакъв проблем . ПЪк и тоя зверски студ... както каза колегата по горе - прави чудеса. ПАрктроника ми ту пищи постоянно и си казвам аха.. има изгорял датчик. А след 10 мин си бачка нормално . СЛед малко пак пищи кат луд...
Хем съм ги изчистил старателно. Извода за мен е , че е от кучешкия Варненски студ последните 4-5 дена . Тази сутрин бордовия отчете -20
Тази сутрин след нощната смяна на 2ма колеги давах ток. Знаят че сам с кабели и вървят зад мен кат кученца към паркинга
Относно перката - и при мен продалжава да върти като изключа колата но това е просто защото все още има инерция и след около 30 сек лека полека спира. Поне при мен е така .

По съм склонен да кажа че е от скоростта отколкото от това че минава на 2ра предавка.
Вече при теб ако чак сега се появява.. значи има някакъв проблем . ПЪк и тоя зверски студ... както каза колегата по горе - прави чудеса. ПАрктроника ми ту пищи постоянно и си казвам аха.. има изгорял датчик. А след 10 мин си бачка нормално . СЛед малко пак пищи кат луд...

Тази сутрин след нощната смяна на 2ма колеги давах ток. Знаят че сам с кабели и вървят зад мен кат кученца към паркинга

Относно перката - и при мен продалжава да върти като изключа колата но това е просто защото все още има инерция и след около 30 сек лека полека спира. Поне при мен е така .
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
slitter написа:Toзи същия проблем едно към едно съм го виждал на още една 320ци обаче. Проблема се оказа в ключа. След като го подмениха с нов спря да го прави! Нямам представа защо от ключа. И пак се случи, когато беше супер студ! Ключарите базикаха нещо и по ЕWS модула. Колата бе на една мацка от форума nadeto. Намери я и я попитай за повече информация, ако искаш да разбереш!
Взехме я с три ключа и го прави и с трите .

ivan83 написа:Карай си така, кво ти пречи, хората дават пари за такива екстри
Е карам я ,кво да правя .Тъкмо няма да ми се качват в колата разни по светофарите

Kalinski написа:Когато запаля и потегля.. при определена скорост или като автомата превключи на 2ра.. вратите ми се заключват. Понякога е дразнещо ама...![]()
Вече при теб ако чак сега се появява.. значи има някакъв проблем . ПЪк и тоя зверски студ... както каза колегата по горе - прави чудеса. .
За почти три месеца днес го направи за сефте.Явно е от студа защото и в сервиза ми казаха да изчакам някакви нормални за географската ни ширина температури и ако продължава да го прави да отида пак .
Благодаря за всички за отзивчивостта и отговорите

Ако има някакво друго обяснение освен студа за "придобиването" на такива нежелани екстри ще пиша

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Потърси малко с търсачката в Е46 подфорума - съвсем скоро имаше същата тема.
Мисля, че се оказа акумулатора проблема.
Най-напред заключваше централното, после и разни други мизерийки правеше.
Разрови се в подфорума.
Разрови се в подфорума.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
Dimitroff написа:Потърси малко с търсачката в Е46 подфорума - съвсем скоро имаше същата тема.
Разрови се в подфорума.
Bella написа: п.с потърсих вече за нещо писано по въпроса ,но не намерих

Много сте отзивчив колега Dimitroff ,но както вече написах не намерих нищо по този въпрос от всичко което прочетох за проблеми с централното .Акумулатора вече е сменен и други проблеми освен този за момента няма . А и очевидно за мен проблем за други екстра

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
От студа трябва да е...просто си е нечовешки мраз и явно се объркват електрониките - и аз вчера гледах
като CD-то ми засвири нещо, което от къде го изрови въобще си нямам идея....щото не беше диска, който слушах, не беше и радиото, просто си засвири една песен, която съм слушал да речем преди месец и едва след като го рестартирах си се върна към диска.....
Като се стопли ще се оправи предполагам, а и да не се оправи, безплатна екстра, няма лошо

Като се стопли ще се оправи предполагам, а и да не се оправи, безплатна екстра, няма лошо

F**k them all!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2