Проблем с датчика за накладките!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Проблем с датчика за накладките!
Момчета, имам следния проблем-въпрос: светна ми датчика за накладките, смених ги и сега от време на време ту светка, ту изгасва!Къде е проблема, трябва ли да сменям датчика, колко са тия датчици, отзад съм с барабани!Дайте съвет, от къде да ги купя, какви пари са горе-долу!
И още един въпрос, явно ми е изгоряла крушката на копчето на аварийните мигачи, защото като запаля фаровете копчето не свети, та мисълта ми е, някой може ли да ми кажа как да сменя тая крушка, как да сваля копчето?
Благодаря ви предварително!
И още един въпрос, явно ми е изгоряла крушката на копчето на аварийните мигачи, защото като запаля фаровете копчето не свети, та мисълта ми е, някой може ли да ми кажа как да сменя тая крушка, как да сваля копчето?
Благодаря ви предварително!
::: vankata™ :::
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Датчика ти е 15-20 кинта ... сменяш го и збарявяш !
Крушката на копчето за аварините мигачи се сменя като извадиш горната част на копчето ... след като извадиш самото копче лесно ще го отвориш ... а копчето излиза нагоре .. бъркаш леко с тънка отверка и нагоре и си готов ...
уффф толко рано сутринта .. не беше много смислено написано сори
Крушката на копчето за аварините мигачи се сменя като извадиш горната част на копчето ... след като извадиш самото копче лесно ще го отвориш ... а копчето излиза нагоре .. бъркаш леко с тънка отверка и нагоре и си готов ...
уффф толко рано сутринта .. не беше много смислено написано сори

R.I.P Landikar
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Датчиците са под 20 лв. Обади се и питай.
Тука знам че има - V&D Auto - тел. 862 42 16, Намират се нагоре по бул. Черни връх, в една пряка преди околовръсното вдясно... абе те ще ти обяснят
Тука знам че има - V&D Auto - тел. 862 42 16, Намират се нагоре по бул. Черни връх, в една пряка преди околовръсното вдясно... абе те ще ти обяснят

stay tuned

6 мнения
• Страница 1 от 1