За подгрева на седалките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			51 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

- Sivako
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re: За подгрева на седалките
shnitzera написа:ето този отговор чаках .Мерси много

Колега пусна ли ги най накрая

И аз искам да си направя подргев на предни и задни седалки , търсих инфо навсякъде,но нищо не излезна. 
Май първо трябва да си сменя сегашният кожен салон с ел. такъв, който да има и подгрев поне да не го претапицирам, пък на задната ще се прави допълнително. Мен малко ме е страх да се занимавам с тази процедура да не оплескам нещата ако някой е уверен в себе си и способностите си да свирка, че определно имам нужда от помощ за това

Май първо трябва да си сменя сегашният кожен салон с ел. такъв, който да има и подгрев поне да не го претапицирам, пък на задната ще се прави допълнително. Мен малко ме е страх да се занимавам с тази процедура да не оплескам нещата ако някой е уверен в себе си и способностите си да свирка, че определно имам нужда от помощ за това

- Sivako
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
latrel написа:И аз искам да си направя подргев на предни и задни седалки , търсих инфо навсякъде,но нищо не излезна.
Ако искаш да си правиш подгрев най удачният вариант е да си смениш седалките с оригинален такъв,иначе всякакви интервенции според мен с безсмислени

Пример давам с моят салон, на моята (Шофьорската седалка) не ми загрява гърбът,мислех да се занимавам да го оправям но докато ми загрее задника и седалката на гърбът се затопля от тялото
 така че няма смисъл освен ако не палиш колата 10тина минути преди да се качиш
  така че няма смисъл освен ако не палиш колата 10тина минути преди да се качиш 
да попитам......намерих в една морга копчета за подгрев на седалки,но те вървяха заедно със цялата конзола....парктроник,ДСЦ,Щора......всичко това беше една цяла част с копчетата на подгрева.........и отзад се свързва само с една букса за всички копчета..........
Това при мен не можа да влезе,защото при мен така беше направена конзолата,че като мхнах лайсната кояти крие мястото където е оставено за доп.екстри.........така беше направено,че може да се сложат само копчета......тоест..мога да си преместя бутона на АСЦ-то или щората,където пойскам.........
Та има ли начин да се сложи при мен този панел със копчета в едно тяло?
Май няма вариант копчетата за подгрева от варианта с 3-те зелени светлинки да са отделно?

Това при мен не можа да влезе,защото при мен така беше направена конзолата,че като мхнах лайсната кояти крие мястото където е оставено за доп.екстри.........така беше направено,че може да се сложат само копчета......тоест..мога да си преместя бутона на АСЦ-то или щората,където пойскам.........
Та има ли начин да се сложи при мен този панел със копчета в едно тяло?
Май няма вариант копчетата за подгрева от варианта с 3-те зелени светлинки да са отделно?
- Lucky
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Има. Ако откриеш вариант да сложа целия модул ще ти дам мойте копчета

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
- 

- Кара: F02 750iL
Сменя се металната рамка за климатроника с такава от фейслифтова кола и става да се сложи целия панел с копчета.
На моята кола така съм го направил.

На моята кола така съм го направил.
лошото е че на мен ми трябва конзолка,с повечко неща по нея.......2бр подгрев седалки,ASC , Ел.Щора ,Парктроник.....а такава си е почти невъзможно да се намери,освен в Камор или Дару 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
- 

- Кара: F02 750iL
meha написа:лошото е че на мен ми трябва конзолка,с повечко неща по нея.......2бр подгрев седалки,ASC , Ел.Щора ,Парктроник.....а такава си е почти невъзможно да се намери,освен в Камор или Дару
Нали беше намерил ???
Между другото ако на бутона за АСЦ пише ДСЦ не е проблем

ivanov 530d написа:Нали беше намерил ???
да,но нямаше копче за ел.щората.......и го взех щото мислех че мога да извадя само копчетата,и да взема подгрева........ама като видех ква е историята,си го върнах в моргата

Май ще трябва да сложа от старите копчета за подгрева,ще го мислиме с Явор,и ако няма нищо в наличност или "пътуващо",ще трябва да пратиш твоя копчалък,ако го държиш още де

Поздрави
П.С Ей скъсахте се да дрифтите по източна БГ,тука снежинка за лек няма

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E39 530D
meha написа:ivanov 530d написа:Нали беше намерил ???
да,но нямаше копче за ел.щората.......и го взех щото мислех че мога да извадя само копчетата,и да взема подгрева........ама като видех ква е историята,си го върнах в моргата
Май ще трябва да сложа от старите копчета за подгрева,ще го мислиме с Явор,и ако няма нищо в наличност или "пътуващо",ще трябва да пратиш твоя копчалък,ако го държиш още де
Поздрави
П.С Ей скъсахте се да дрифтите по източна БГ,тука снежинка за лек няма

Колега, какво стана с твоята конзола, каква сложи - преди или след фейс? Аз ще слагам салон с подгрев и е с фейсова конзола. Намерих връзването във WDS-а но там има много кабели
 та ако може да ме насочиш ако си го направил така? А засега ще връзвам само подгрева и асц разбира се. После и щора евентуално.
 та ако може да ме насочиш ако си го направил така? А засега ще връзвам само подгрева и асц разбира се. После и щора евентуално.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
- 

Сега гледах моята конзола и е с една голяма 23 пинова букса в средата на която ми е вързано само асц-то, има 4-5 жици само. Това означава ли че конзолата ми е фейсова и няма да ми трябва тази рамка около климатроника? 
п.п. Сега гледах във wds-а и след 98 всички са с цяла букса а не отделни модули. Явно при мен ще стане само със смяна на модула и ще нареждам пиновете.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
			п.п. Сега гледах във wds-а и след 98 всички са с цяла букса а не отделни модули. Явно при мен ще стане само със смяна на модула и ще нареждам пиновете.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

С новата конзола съм,пренареждат се пиновете и   Има една подробност,че трябва обаче да вземеш и рамката на конзолата/климатроника от новавия фейс
  Има една подробност,че трябва обаче да вземеш и рамката на конзолата/климатроника от новавия фейс

Има една подробност,че трябва обаче да вземеш и рамката на конзолата/климатроника от новавия фейс
  Има една подробност,че трябва обаче да вземеш и рамката на конзолата/климатроника от новавия фейс- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
- 

Оказа се че и аз съм с новата конзола и няма да ми трябва рамката. Само трябва да добавя пиновете че сега са само за асц и още три кабелчета. Разучих схемите и сега само чакам новия салон и връзвам 
п.п. И буксата под седалката е различна нали?

п.п. И буксата под седалката е различна нали?

На преди и след фейса буксите под седалките са различни,но ще се справиш 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
- 

meha написа:На преди и след фейса буксите под седалките са различни,но ще се справиш
Мерси!

51 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4