Ел. Стъкла помощ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: Ел. Стъкла помощ

Мнение от pazokolarov » 22 Яну 2010, 22:20

plamen_hh написа:При мене добре се отварят и затварят просто е от електрониката нещо стана точно като на купе и на двете врати даже като е отворена вратата натискам да се вдига догоре вдига се и после слиза леко надолу пак в това положение и като затворя вратата се вдина напълно :shock: Нищо не съм пипал по колата просто един ден реши да прави така .Може и да има някаква такава функция зада се затварят по леко вратите незнам.

Да не си си играл нещо с ДИС-а?
Изображение
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 23 Яну 2010, 11:49

Изобщо не съм я пипал колега просто нещо и стана имам чуството че се самоотключи някоя функция :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jujinio » 23 Яну 2010, 13:53

Колега аз съм точно като тебе .... седан ама се мисли за купе.Отваря си прозорците и затваря при всяко влизане и излизане.Вече от половин година съм така ама не му обръщам много внимание.Според мен е вкл. некоя функция сама.Като имам време ще си поиграя ДИС и ще видя какво ще стане.Ако намериш решението пиши едно лично.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 23 Яну 2010, 14:13

Jujinio написа:Колега аз съм точно като тебе .... седан ама се мисли за купе.Отваря си прозорците и затваря при всяко влизане и излизане.Вече от половин година съм така ама не му обръщам много внимание.Според мен е вкл. некоя функция сама.Като имам време ще си поиграя ДИС и ще видя какво ще стане.Ако намериш решението пиши едно лично.

Да и моя така се мисли за купе то от една страна е по добре по леко се затварят вратите :D
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 316i

Мнение от kpekov_81 » 23 Яну 2010, 19:09

Колеги, оправих проблема днес! Мога да препоръчам сервиза Микрон Доцев (http://www.mikrondocev.com/ ) за тези от София, а гледам че и във Варна имат представителство.
С работата, ново жило и един пластмасов повдигач общо 85лв. НО дават и две години гаранция, което според мен е супер.

Благодаря на всички :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Яну 2010, 19:56

kpekov_81 написа:Колеги, питам в тази тема защото смятам че е подходяща. Имам проблем с дясното предно ел.стъкло - не се затваря (316и, 1.9 Е46, 1999, седан). При опит за затваряне се чува едно кофти стържене и стъклото не помръдва. Опитах да го придърпам нагоре и някакси с много усилия и натискане на копчето за управление нагоре надолу го затворих.
Можете ли да помогнете с инфо каква може да е причината или евентуално да препоръчате добър сервиз в София където мога да отида за консултация/ремонт.
Благодаря.

В София,в княжево ги ремонтират тея стъкла,мисля че беше 80 лева с гаранция,аз съмправил там на задно стъкло и съм много доволен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 23 Яну 2010, 20:41

Скоро очаквам някоя е46 да се помисли за Х5 и да стане 4Х4 :mhihi: :mhihi: :mhihi: сори за офтопика. А колкото до сервиза на стъклата - да, пичовете от княжево са много добри, сменяват водачите с някви, които ги правят те и практически стават вечни. Наистина са супер, дават гаранция и работят много бързо! Разрови се в търсачката, за да има намериш координатите, а ако не се справиш свиркай, за да търся къде ми е гаранционната карта да ти дам телефон.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 23 Яну 2010, 21:29

абе да не би заради студа да ги прави тези номера за да се движат постоянно за да не замръзнат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E46