Сбирки и мероприятия!
Модератори: bozukov_g, Общи модератори
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re: "СЛИВЕН-седмични сбирки"
I_Angelov написа:Ако съм в Сливен и аз може да дойда, затова пазете едно място и за мен
Мястото го има ама може да дойда не е отговора който се търси в темата

Зайбавай всичко и идвай

ще взимам двутактовото момче

Май пак ще се заформи голяма сбирчица

- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
да не ви разочаровам ама погледнете тук --> http://bulgarian.wunderground.com/globa ... 15640.html
за мен това е най най-Верния сайт за времето ... проверявал съм го содта пъти не са ме лъгали ... при минус 8-22 едва ли ще може да се стои навън камо ли барбекю ...
ама за сервиз парти може и да стане до маслената печка/траба/
иначе да ви покажа снимки от карандила ... има в моя профил в facebook-a /Пламен Дафинов/
на 20 вечерта се качвах до дървото ... има пряспи по високи от колата !!!
на места пътя е толкова тесен че едвам минава от преспи в ляво и дясно ... иначе за пързаляне беше 6 точки ... отнесох 1 пряспа без да искам има и клип в вБОХ-а /on board - Dafinov/, втората беше до мантинелата калника на 2 см и сняг до чистачките .... спрях за да не блъсна колегата с Фиата /Данчо-Маздата/ който така се въртя и се бухна че ... за малко да ги сборим с БМВто ...
та така
обадете се ако наистина сте навити ... ако не съм умрял от студ ще дойда
Поздрави ДАФИ !
за мен това е най най-Верния сайт за времето ... проверявал съм го содта пъти не са ме лъгали ... при минус 8-22 едва ли ще може да се стои навън камо ли барбекю ...
ама за сервиз парти може и да стане до маслената печка/траба/

иначе да ви покажа снимки от карандила ... има в моя профил в facebook-a /Пламен Дафинов/
на 20 вечерта се качвах до дървото ... има пряспи по високи от колата !!!
на места пътя е толкова тесен че едвам минава от преспи в ляво и дясно ... иначе за пързаляне беше 6 точки ... отнесох 1 пряспа без да искам има и клип в вБОХ-а /on board - Dafinov/, втората беше до мантинелата калника на 2 см и сняг до чистачките .... спрях за да не блъсна колегата с Фиата /Данчо-Маздата/ който така се въртя и се бухна че ... за малко да ги сборим с БМВто ...
та така

Поздрави ДАФИ !

- bozukov_a
- Малката Базука
-
Dafy написа:та такаобадете се ако наистина сте навити ... ако не съм умрял от студ ще дойда
![]()
Поздрави ДАФИ !
Там сме на 97.6%,ти ела на Камофланда пак мигача остави на нас

Времето е ясно,ако не духа вятър ще се търпи(аз да вкарам 2,3чаши вино пак нека е -22градуса)-апак на който му е студено да се седи у тях дет се вика,нали ще подгряваме с антифриз.
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bozukov_a написа:Dafy написа:та такаобадете се ако наистина сте навити ... ако не съм умрял от студ ще дойда
![]()
Поздрави ДАФИ !
Там сме на 97.6%,ти ела на Камофланда пак мигача остави на нас![]()
Времето е ясно,ако не духа вятър ще се търпи(аз да вкарам 2,3чаши вино пак нека е -22градуса)-апак на който му е студено да се седи у тях дет се вика,нали ще подгряваме с антифриз.
Май от вас никой не е брал истински студ! Искам да ви кажа само от опита си, че ако ако в Сливен е -10, то на Карандила ще е -18! На инат дупе се насира!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз на над -10 бих предпочел да си пия виното в къщи. Бас ловя, че горе и вятър ще духа, и ако е -15 дори ще е кошмар.
Най-добре направете едно ЕКО за да няма после болни, премръзнали и прочие
Най-добре направете едно ЕКО за да няма после болни, премръзнали и прочие

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ако ще се ходи, ще има ли някъде +1 място за мен,че колата е в авариен режим и съм пешеходец?

Удоволствието да караш BMW не може да се опише... то просто трябва да се изпита....
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
Ама сериозно ли ще ходим нагоре?
Днес ... излязах малко направо умрях от студ.
ако някъде на вила кадето има печка и е завед да ама... на карандила на тоя студ неотивам .... макар че до кауфланд ще дойда да ви видя .........
Дано намерим каде да се сберем ... и пак да си направим веселото
ако някъде на вила кадето има печка и е завед да ама... на карандила на тоя студ неотивам .... макар че до кауфланд ще дойда да ви видя .........

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
http://www.facebook.com/?ref=home#/grou ... 821&ref=nf
Който е запознат с новите технологии може да се присъедини 
Ето я и страницата на новия ни форум, понеже стария нещо се е затрил
http://bmwteamsliven1.bulboard.com/
Хайде, приканвам ви всичи да се вдигаме от пепелта!
За да успея да намеря място в новия БМВ тим Сливен аз лично се заемам със "медийното" отразяване на всичко около тима, ще се старая да потдържам форума ( за който ще са ми нужни и помощници) както и групата във фейсбук!
Стига сте спали, стига всичко е било на едно ниво. Нека отново тръгнем нагоре към върха, когато всеки знаеше БМВ тим Сливен както азбуката.
Имам много интересни идеи, живот и здраве да се прибера ще обсъдим всичко.
Има една приказка - и сам войнът е войн, ама не е така. Нужна ни е армия!
Томахавката е хвърлена официално. Това е голяма част от живота ни, а може би и почти целия живот за някои. Извинения като липса на време и възможност не се приемат
Моля модератор да не изтрива мнението ми, мисля че е пряко свързано с темата.

Ето я и страницата на новия ни форум, понеже стария нещо се е затрил

http://bmwteamsliven1.bulboard.com/
Хайде, приканвам ви всичи да се вдигаме от пепелта!
За да успея да намеря място в новия БМВ тим Сливен аз лично се заемам със "медийното" отразяване на всичко около тима, ще се старая да потдържам форума ( за който ще са ми нужни и помощници) както и групата във фейсбук!
Стига сте спали, стига всичко е било на едно ниво. Нека отново тръгнем нагоре към върха, когато всеки знаеше БМВ тим Сливен както азбуката.
Имам много интересни идеи, живот и здраве да се прибера ще обсъдим всичко.
Има една приказка - и сам войнът е войн, ама не е така. Нужна ни е армия!
Томахавката е хвърлена официално. Това е голяма част от живота ни, а може би и почти целия живот за някои. Извинения като липса на време и възможност не се приемат

Моля модератор да не изтрива мнението ми, мисля че е пряко свързано с темата.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
kiro_trabanta написа:Ама сериозно ли ще ходим нагоре?
Кире мама,ще се съберем ако ще каквото и да става,който е решил да дойде дабре е дошъл-за тези на които ще им е студено ще им предложа сервис от барбекюто в колите

Пешо,1во-за това което си направил във фейсбук евалата

2ро-надявам се втори път с та не ме просълзяваш с подобна реч
Новини:БМВ тим Сливен започва началото си от няколко ентусиаста с горящ пламък в очите и огромна любов в сърцето именно към марката - БМВ. С течение на времето тима се разраства и наброява солиден брой от ентусиасти. Тези три думи се превръщат в емблематични за историята на БМВ ентусиастите в България. Те символизират задружност, приятелство, купон, солидарност и най-вече безкрайна любов към марката. В последствие тима започва да организира малки клубни срещи на ентусиасти от тима и околните градове, първоначално носещи имената "Карандила 1" и "Карандила 2". Не след дълго се заражда нова идея за може би най-мащабното събитие след Националния БМВ събор. Това мероприятие носи името "Карандила 3" което по-късно ще се превърне в емблематично. На 15 март 2008 година се събират около 100 автомобила с марката БМВ от цяла България за да почетат именно това събитие. Артистично-документално отразено, можете да го намерите във видеата на групата. Дните 15 и 16 март ще останат за дълго време в спомените на всеки един от нас.
След дълъг и тежък период за сливенските ентусиасти, огъня постепенно се разпалва отново. Кога и дали ще пламне с пълна сила и ярост... ще се чуе и определено ще се види!
За жените които ще присъстват да се въоръжат..... с ентосиазъм

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Който не дойде може само да съжалява, беше супер ама наистина супер яко
апка, пийка по множко
и мнооооооого
никак ама никак не съжалявам 
апка, пийка по множко