Никога не е късно да се изложиш :)))
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
GaD написа:охам, идеята беше да напишеш къде кога някой те е натупал, а не къде кога ти си натупал някой

по принцип никога не се zаяждам по светофарите но винаги се намира някой който да иzбива комплекси, имам чувството че хората като видят черен ГТИ с 16ки джанти и веднага искат да ми покажат колко бавна кола карам (дори и в германия, zа справка уикенда с алекс 320 накаzахме един кадет ГСИ на няколко поредни светофара в кьолн

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
[quote="oxam"][/quote]
Pablo каза да напиша
Ако шофьора на БМВ-то е бил плешив с леко паднали зъби е не безизвестния Кольо БМВ-то, а колата е М20Б20 на газ и е с цолови номера от доооооооооста години
Pablo каза да напиша

Ако шофьора на БМВ-то е бил плешив с леко паднали зъби е не безизвестния Кольо БМВ-то, а колата е М20Б20 на газ и е с цолови номера от доооооооооста години

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Nikolay1 написа:oxam написа:
Pablo каза да напиша![]()
а колата е М20Б20 на газ
мда, това би обяснило доста не6та

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре, айде и аз да си призная. Форд Ескорт РС2000 (От онези старите, яките).
Загубих с 1 муцуна, но достигайки 150 го застигах.
Също да се отбележе че бях с сестра ми и неква нейна приятелка. Сега да не ги обиждам, но все пак 2те заедно добавят там стотина кила.
Загубих с 1 муцуна, но достигайки 150 го застигах.
Също да се отбележе че бях с сестра ми и неква нейна приятелка. Сега да не ги обиждам, но все пак 2те заедно добавят там стотина кила.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Silver_arrow
- Потребител
-
В люлин, на светофара до Била. Спирам с мойто муле на червено и до мен се нарежда едно мърляво и много ръмжащо Рено 5. Чувам че пича само форсира и си викам що не зема малко да го понапляскам, да престане да се прави на мъж по светофарите. И каква стана тя - само го гледах как се смалява в далечината, докато бях още на втора
После се сетих, че май ги имаше с турбо малките рендета.

re
Silver_arrow написа:..че май ги имаше с турбо малките рендета.
Да да и с турбинки ги има!

Моята драма бе интересна за двамина!?
От Сточна гара по булеварда към Лъвов мост за се подреждаме първи коли: аз-с Тойотата на брата 1,6 16в , нова Вектра такси със пълен DTM фейс , некъв мергел без интерес след първата гонка и чисто нов влекач Volvo красиво червен. Натам нормално след жълто нахранихме газта , поувлякахме се на втората с Вектрата и .....ни настигна ТИР-а !

- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
Откакто съм с печката честичко ми сипват ( преди нея карах вентилиран опел и имам лоши навици
) Последния срамен случай беше на магистралата - карам си и аз ме застига корсичка ... реших, че може и да съм дизел ама 2.5 шестак ... на 200 аз спрях а корсичката продължи да ускорява 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
същото се случи и на една мацка миналата седмица като се връщах от морето след стара загора преди магистралата си карам нормално с 120 а тая се ръчка с пежо 206hdi с още две мацки и ме минава като леко ме засича за да се брибере ас се амбицирах и така 140 160 си разменихме няколко задминавания докато не стъпихме на магистралата карах с около 120 и я гледам тая 2 коли пред мен започва да се отдалечава в лявата лента и ас гас до ламарината на 160 я настигам и подминавам с мазна усмивка и си викам сега ми е паднало да видя бумера колко ще вдигне с 4 души пълен багажник и на гас!!!
220км 6000 оборота пижото и русите кучки не се виждаха вече
ама мехвана шубе повече да натискам и изключих от скорост ама сам доволен от урока и от колата защото ми беше първото извънградско с нея откакто я имам

otka4ena написа:Айде и аз да се включа в темата... Не един и два пъти са ми сипвали и на мен, но последния път преди около месец на магистрала "Тракия" беше доста грозно....
Карайки си спокойно в дясната лента с има-няма 120км/ч ме подминава един доста голям и съответно много по-тежък(предполагам само- не е сигурно) от мен Мергел, на вид пред разпадане с поне 150км/ч и аз гледами впоследствие вече погледа ми се промени лекичко-
"Сега ще наказвам" си мисля аз... то и с мисленето си останах де. С леко докосване на скоростният лост за смяна на 4-та и спокойно и нежно настъпване на- както се оказа после - леко окуцелите 200+малко коня вързани за 6-те цилиндъра под капака ми бавно но сигурно настигнах и почнах да изпреварвам Мергела с нормалната скорост от около 170-180км/ч
и дотук беше царуването ми на магистралата. Шофьора на камиона в дясно от мен реши да ми сипе малко чайче за охлаждане на обзелата ме страст за господстване на пътя и си отпусна десния крак. Вървяхме заедно докато не си стигнах макс. скорост-235-7км/ч по скоростомер , а пича си продължи да ускорява и за мое учудване пусна аварийките и отби... аз като културен
и уважаващ другите на пътя шофьор спрях- реших че нещо се е строшило, но не
човека искал да види кое е БМВ- то издържало доста дълго срещу неговото AMG. Ама аз да не съм врачка- никъде нямаше табелка
не че аз имам табелка 325 на капака де- явно поради една и съща причина... Да не ни тровят рацерите по пътя,а ние да ги тровим
по-скоро е искал да те бодне

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
2COOL написа:Откакто съм с печката честичко ми сипват ( преди нея карах вентилиран опел и имам лоши навици) Последния срамен случай беше на магистралата - карам си и аз ме застига корсичка ... реших, че може и да съм дизел ама 2.5 шестак ... на 200 аз спрях а корсичката продължи да ускорява
Сигурно пак съм бил аз

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
При мен чая беше в Стара Загора. Карам по най- широката улица в града и пред мен едно VW Scirocco. Светва червено на един светофар и аз се редя вдясно от него. Бях с един приятел в колата и разглеждахме сирокото(сравнително рядка за БГ кола си е) пък тя една изгнила, ръждясала, все едно в завода на опел са я правили
И с едни цигански фолия на задните джамове. Светофарите са отгоре на платното и отдясно. На мен ми се стори, че този вдясно светва жълто и си тръгвам полека(без намерение да се дърпам). Така мръднах 2 метра, но забелязах, че всъщност още е червено. Оня със сирокото кой знае какво си е помислил и на истинското жълто даде газ до ламарината и отпраши. Ние в колата се надъхваме- викам си тази 20 годишна кошница къде е тръгнала- гааз, 1-ва, втора, ама онова се отдалечава, а след 50 направо изхвръкна
Аз се отказах, защото беше безсмислено да го гоня. Чак като се прибрах порових в интернет с какви двигатели се прави това сироко и видях, че най- слабия е колкото мойта олимпияда(90 кончета), а е поне 300-400 кила по- лек (с тази ръжда
). Та вече VW се отказах да гоня, останаха ми само рено 19 и клио до 1.4

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
otka4ena,това е бил най-вероятно лош автомобил 500/560SEL с 8 непрощаващи бутала
Ей тия коли ги тачим много
Георги Пенчев

Ей тия коли ги тачим много

Георги Пенчев
Fking написа:otka4ena написа:...
по-скоро е искал да те бодне
А бе то и аз така си помислих до момента в който видях жена му на предната седалка...
Penchev много си прав по въпроса

BMW & RAMMSTEIN RULES

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4