Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Абе каквото и да ми разправят аз български добавки никога няма да си купя ,ако ще с технологии на НАСА да ги правят вече. Това директно ми влиза в кръвта и тялото и заради това компромис никакъв! Става малко като приказката за липсващата сестра-к**ва, ама така е...
Si non confectus, non reficiat.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Zagy написа:Абе каквото и да ми разправят аз български добавки никога няма да си купя ,ако ще с технологии на НАСА да ги правят вече. Това директно ми влиза в кръвта и тялото и заради това компромис никакъв! Става малко като приказката за липсващата сестра-к**ва, ама така е...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
От доста време насам ползвам само PREMIUM WHEY (Sci-Mentor) и съм страшно доволен.
Ще ми е интересно хората в сферата на добавките да кажат 2-3 думи за него
Ще ми е интересно хората в сферата на добавките да кажат 2-3 думи за него

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Maverick_VS написа:А това за сестрата к**ва - той народът го е казал "където има дим, има и огън" - така че едва ли "славата" им е безпочвена
Множеството странични тестове показаха все едни и същи резултати, въпреки че веднъж видях и полза от тези резултати... Nutrim ProGold 90 изведнъж се промени много като вид и консистенция на праха след като в bb-team се организираха и направиха тестове и се оказа, че вместо 90% белтъчно съдържание, резултатите показаха по-скоро 50%... буквално партидата след това се промени осезаемо и предполагам е била добра... за моментното с-яние нямам идея вече...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако ще и 100% протеин да е при 90 на опаковката аз лично не виждам смисъл да давам кредит на доверие на фирма, която веднъж се е осрала. Ако от мен зависеше тия нямаше да продадат и 1 грам протеин повече, да не говорим, че цените са им като на доказани западни фирми.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ами да си призная значи има 1-2 фирми, които да найстина пренабиват срока на годност, за това казвам на мойте хора купувайти или само от 1 човек не зависимо кой изберете, просто да ви стане приятел дори, за да ви казва това да, това не. Защото по-хубаво нещо от редовен клиент няма никъде. Ето това нещо в момента се строи в БГ, което хората са го открили преди години.
За калкулаторите в главите има още някой друг човек, които си ги имат, но и те ще легнат по гръб иначе давам пример - вижте цените сега на Оптимум и преди 2г. Е представете си.
Иначе за БГ добавките просто нямам думи, макар че имам наблюдение върху една БГ, която изнася за Швеция и найстина има добри продукти, но надали сте я чували, но да не правя реклама не я казвам, ако кажете ще я кажа.
И относно Sci-mentor фирмата е добра, ето това ще кажа.
За калкулаторите в главите има още някой друг човек, които си ги имат, но и те ще легнат по гръб иначе давам пример - вижте цените сега на Оптимум и преди 2г. Е представете си.
Иначе за БГ добавките просто нямам думи, макар че имам наблюдение върху една БГ, която изнася за Швеция и найстина има добри продукти, но надали сте я чували, но да не правя реклама не я казвам, ако кажете ще я кажа.
И относно Sci-mentor фирмата е добра, ето това ще кажа.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Zagy
- нафтения
-
Я кажете - тези витамини, които са обозначени като daily, могат ли да се пият нон-стоп или трябва от време на време да се почива?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако не пише на опаковката да се почива няма проблем да ги пиеш колкото искаш. В повечето от тях дозите са много незначителни.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
bum_bum написа:Ако не пише на опаковката да се почива няма проблем да ги пиеш колкото искаш. В повечето от тях дозите са много незначителни.
точно така, особено ако са тези на Universal Daily за 16лв- можеж да ги пиеш ехееее.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Zagy
- нафтения
-
Аз ви говоря за специални витамини, предназначени точно за активно спортуващи... в тях дозите са в пъти или десетки пъти над нуждите за деня... манете ги тия сокчета и бози за по 15-20 лева 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е тия в никой случай не са "дейли". Аз на 44 пакетчета Енимъл Пак почивам 10- тина дни.
Aз съм изкарвал две шишета от големите Опти-Мен без почивка и все още съм жив, така че едва ли точно от такива витамини нещо би ти станало ... Много по-вероятно да ти стане нещо от въпросните "сокчета и бози"...
In Ban We Trust!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Днес видях във фитнеса един да тренира с нещо такова - http://www.topshop.bg/neoprenov_kolan-59595-p.html. Върши ли някаква работа - в смисъл ясно е, че само такъв колан нищо няма да направи, но в комбинация с фитнес и бягането на пътека примерно, ще подпомогне ли ефекта на стопяване на коремните тлъстинки
?
Ако този е боклук (щото нямам много вяра в топшоп
) от къде да се оборудвам с качествен, ако разбира се помага?

Ако този е боклук (щото нямам много вяра в топшоп

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Maverick_VS написа:Днес видях във фитнеса един да тренира с нещо такова - http://www.topshop.bg/neoprenov_kolan-59595-p.html. Върши ли някаква работа - в смисъл ясно е, че само такъв колан нищо няма да направи, но в комбинация с фитнес и бягането на пътека примерно, ще подпомогне ли ефекта на стопяване на коремните тлъстинки![]()
?
Ако този е боклук (щото нямам много вяра в топшоп) от къде да се оборудвам с качествен, ако разбира се помага?
Колега тези колани много помагат-aз не ползвам такъв, но сестра ми ползва(тя ходи на Тае бо ако си го чувал)и казва че ефект има страшен а също и че всички жени тренират с такива. А както знаем жените целят основно премахване на тлъстините. В комбинация с добро кардио и диета определено ще се справиш с излищните тлъстини

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Единствения ефект е чисто психологически. Потиш се под колана яко и ти се струва, че отслабваш. Последиците от носене на такъв колан при тренировка са по-скоро негативни в дългосрочен план.