Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Mollov » 17 Яну 2010, 21:44

Поради това, че квадрицепса е голям мускул (всъщност най-големият), за развиването му трябват не само повече повторения, но и повече тежести... за развиване на краката си трябват както тежки упражнения, така и да е по повече като упражнения... някой разправяше, че крака без основното упражнение за тях (клек) не могат да се правят, ама според мен поне и лег пресата върши работа, ако по няква причина не можеш да клякаш...

Тренирането на задно бедро не трябва да се подценява....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Яну 2010, 21:57

и аз чета из нета че повечето хора правят тяло, но без крака. И малко инфо за краката, сега прочетох, че прасецът бил много труден за развиване(маса).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Яну 2010, 22:19

Не ми се връща в предишните страници,та направо ще питам - как най бързо да развия гръб и да отслабна в гърдите ?

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 17 Яну 2010, 22:22

ditko1 написа:и аз чета из нета че повечето хора правят тяло, но без крака.

Аз съм от тия... никога не намирам време за краката, а си трябва... иначе прасеца изисква постоянство... прави се, но трябва да го бухаш редовно, и по много... 5-6-7-8 серии повдигане на пръсти се тежест от седеж или прав.... 10-12 повторения поне, и то с тежко... само внимавай да не се прецакаш...

DanielzZz написа:Не ми се връща в предишните страници,та направо ще питам - как най бързо да развия гръб и да отслабна в гърдите ?

Няма еднозначен отговор на този въпрос... трябва да се знае ква ти е структурата, как и дали тренираш, колко и какво ядеш и т.н.... общо взето - всичко :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Яну 2010, 22:28

ditko1 написа:и аз чета из нета че повечето хора правят тяло, но без крака. И малко инфо за краката, сега прочетох, че прасецът бил много труден за развиване(маса).

Краката са ти половината от тялото, няма разумна причина да не ги правиш, а и нетренирайки ги създаваш дисбаланс, който ти се пише на кръста и някой ден следват много неприятни травми. Прасеца мисля, че до голяма степен ти е генетично определено дали ще расте лесно. Някои го правят без никакви сериозни усилия, а други с много тренировки имат съвсем посредствени резултати. Трябва да откриеш кое работи най-добре за теб- малко и тежки повторения, много и леки или нещо друго.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Яну 2010, 22:28

за 3-4 месеца откак ходя на лостове увеличих повторенията на кофичките 300-400 процента ,а набиранията...-няма и 30 процента... :confused: Ужаст...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Яну 2010, 22:33

Кат разбереш как се отслабва "в гърдите" да не забравиш да кажеш и на нас :lol: :lol: :lol:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Яну 2010, 22:40

Mollov написа:Няма еднозначен отговор на този въпрос... трябва да се знае ква ти е структурата, как и дали тренираш, колко и какво ядеш и т.н.... общо взето - всичко :D

Висок 185,ям яко хляб(всичко комбинирам с хляб),80кила и ми са се натрупали мазнини в гърдите и изглежда леко казано смешно...Не съм дебел,дори изглеждам слаб.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Яну 2010, 23:16

като гледам не ти е много зор, дай да ти измислие едни импланти гърди плочки, и ще си екстра :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 18 Яну 2010, 0:06

DanielzZz написа:
Висок 185,ям яко хляб(всичко комбинирам с хляб),80кила и ми са се натрупали мазнини в гърдите и изглежда леко казано смешно...Не съм дебел,дори изглеждам слаб.

Ами стегни ги тия гърди.... повече повторения в сериите, с малки почивки.... с умерена тежест, никви тежки изхвърляния (тежки за твоите възможности). Така ще ти се стегнат гърдите и би трябвало да почнеш да ги зачистваш... но имай в предвид, че релефа (общо казано) на гърдите зависи и от "коремната маса"... ако имаш мазнинки на корема, те ще пречат да зачистиш гърдите... от личен опит ти казвам :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 18 Яну 2010, 10:52

DanielzZz написа:
Mollov написа:Няма еднозначен отговор на този въпрос... трябва да се знае ква ти е структурата, как и дали тренираш, колко и какво ядеш и т.н.... общо взето - всичко :D

Колега май сам можеж да си отговориш на въпроса. Признаваш си че ядеш яко хляб, както казваш, ами просто го спри или различен от типов, бял и добруджа - те стават на тесто в корема, да държат те най-мнг време да нямаш чувство на глад, но просто са ужасни за трениращите и ядящите здравословно. Спри ядките също, ако ядеш и сложните въглехидрати.

Не може да сваляш на гърдите и да качваш другаде, това е просто мит, не си мислете, че организма е толкова прост, че тук ще сваля там ще кача - това е само във фотошопа.

Относно разфасовките на протеините - в БГ може да се намери хубав протеин от 75лв на горе за 2кг. Не казвам, че Gold Standart не е хубав, но пък нито един не се занимава тук професионално така че!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 18 Яну 2010, 12:25

cable сподели фирмата, не е лошо да се знае кой си истински.
То въпросът е да не е нишесте, иначе този е на ниска цена спрямо разфасовката SCIVATION Whey Protein / 10 lb.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 18 Яну 2010, 13:18

Колега, вече в БГ има доста вносители и никой не си помисля да пакетира тук, да има марки, които се пакетират тук, но това вече е друго.

Разликата в цената на протеините най-вече идва от това дали е изолат само, дали е само концентрат дали е смеска, дали има допълнителни ензими за по-добра обработка в организма, дали има добавени в повече глутамин и BCAA или креатин.
От опит ви казвам, че един човек, който не е професионалист ама никакво значение няма дали ще взима изолат или концентрат в началота. Да когата не му повлияе концентрата ще вземе изолат. Културиста Вуков, който спонсорирахме преди 2г дори пиеше концентрат така че.

Иначе Scivation е добър протеин за тази цена.
Иначе фирми като API примерно, Interactive, Muscle Gauge, Nutar Force правят евтини протеини и ги има в БГ и то в наличност. - това е за колегата ditko1
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2010, 19:22

Дано е вярно, че от тия навремето протеини още помня подутия стомах и зверските пръдни :mhihi: Надявам се, че вече наистина има фирми и хора със съвест, вместо с калкулатори в главите, въпреки, че тук наскоро чувах и за вносни продукти с "пренабити" дати за годност :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Яну 2010, 19:31

bum_bum написа:Дано е вярно, че от тия навремето протеини още помня подутия стомах и зверските пръдни :mhihi: Надявам се, че вече наистина има фирми и хора със съвест, вместо с калкулатори в главите, въпреки, че тук наскоро чувах и за вносни продукти с "пренабити" дати за годност :shock:

Когато бях студент направих грешката да си дам послените (ама наистина последните) пари за 3 кила уж хубав БГ протеин (JC) - няма таква смрад , абонирах се за тоалетната :ranting:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата