Как богатите хора си прибират скъпотийките от морето
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
rtzankov написа: И за 3-ти път ви казвам че го теглеше Голф 3
Абе какво разбираш ти от коли, пък и на всичкото отгоре не си я видял. Трима души ти казват, че е Опел(въпреки че на снимката се вижда, че е всичко друго, но не и орел), а ти пак продължаваш да се дръвчиш

carmanf1 написа:,ДА ИМАШ ПОДОБЕН ИЗТРЕБИТЕЛ И ДА ГО ТЕГЛИШ ТОЧНО ПО ТОЯ ПЪТ,КЪДЕТО НАЙ-ИСТИНСКИ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗКЕФИШ С НЕГО!!! ЧЕ НАЛИ ЗА ТВА Е ПРАВЕНА ТАЯ КОЛА.
Май не си карал кола със спортно окачване по нашите пътища.С мойта кола която има уж спортно окачване,но сигурно сравнено с това на ферарито е смешно,пътя до морето е доста неприятен пък представям си да подскачаш близо 500 километра с това ферари на 2 пръста от земята.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Напротив карал съм,в продължение на 1година.И трябва да ти кажа,че ми беше супер КЕФ заради стабилността на колата,разбира се няма да е като на Ферари-то.А тва за неприятното изобщо не мисля че е така.И кво значи да подскачаш с Ферари
И ако ти е кофти да караш Ферари,за кво изобщо си го купил
За мен лично тва би била най-голямата тръпка 500 км.София-Слънчев бряг с ФЕРАРИ!!!

И ако ти е кофти да караш Ферари,за кво изобщо си го купил
За мен лично тва би била най-голямата тръпка 500 км.София-Слънчев бряг с ФЕРАРИ!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
boost написа:Ми например веднага се сещам,че за на път към морето имаше една отбивка в Карнобат,където се минава през някаква циганска махала имаше и огромни легнали полицай,от там не виждам как може да мине това Ферари след като мойка кола опираше.
Вярно има си и своите негативи,но според теб в България(в Пловдив,София,Слънчев бряг...на всякъде има спящи полицаи,дупки и кво ли не) не могат да се карат Ферарита,Ламборгинита
Как тогава го правят хората?
- niki fire
- младши ентусиаст
-
това ми прилича малко на: купи си ферари та да го "теглиш"
но истината е някаде там ,не се знае защо го тегли може наистина да не иска да си го драска или може вече да е със блокирал двигател

но истината е някаде там ,не се знае защо го тегли може наистина да не иска да си го драска или може вече да е със блокирал двигател

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
И аз го видях това вчера - според мен си го караха до магистралата - там го свалят и айдеееее.
Иначе верно има зверски легнали полицаи и дупки и въобще не е за кола със спортно окачване, камо ли пък за Ферари - ама за петица си е супер пътя
.
Иначе верно има зверски легнали полицаи и дупки и въобще не е за кола със спортно окачване, камо ли пък за Ферари - ама за петица си е супер пътя

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Аз не веднъж съм казал че 5цата е колата за България.
Изглежда че даже и в Австралия ставала
Изглежда че даже и в Австралия ставала

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
После пича като реши да го продава,в обявата ще напише че е на реални само 5000км (примерно),карано само събота и неделя по магистралата до Пловдив!

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Не е първия или последен такъв случай. Казваха ми за събор ( рокерски ) в Килифарево, на който от начало до край едно Харлейче само седяло на място и събирало погледи. На път за София го засекли качено на платформа, теглено от джип. А все си мисля, че поне за един Харлей дупките и спящите полицаи не са толкова важни като за Ферарито.
Кой знае - може да е някаква нова форма на гъзария - като да си теглиш яхтата към морето, само дето в Килифарево море няма.
ПП: А как ли щеше да изглежда Ферарито да тегли Астрата-Голфа-К`вото е там? Напомня ми на старата реклама на Волво срещу Ламбото с каравана

Кой знае - може да е някаква нова форма на гъзария - като да си теглиш яхтата към морето, само дето в Килифарево море няма.
ПП: А как ли щеше да изглежда Ферарито да тегли Астрата-Голфа-К`вото е там? Напомня ми на старата реклама на Волво срещу Ламбото с каравана

...Тез` две бири `що ги каза ...?
- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
niki fire написа:това ми прилича малко на: купи си ферари та да го "теглиш"![]()
Някой да му напише 1000++ мнения в профила, че има още много да се мъчи...

Извинявам се за офф топик-а

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4