Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA и изобщо фитнес...
ditko1 написа:някой може ли да даде инфо за по евтин и качествен бърз протейн, защото на BSN е почти 90лв. 1кг. и не стига и за месец.
Вземи си 4.5 кила Whey Gold Standart... най-добрият протеин от няколко години... вярно е 190лв, ама ще има да бъркаш с месеци кашата... оферта си е от всякъде... хванете го bum_bum докато още е навит да ви намира химия за "без пари".

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

По темата - колеги какво ползвате против стрии - в смисъл и превантивно, и след като са се появили

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Maverick_VS написа:По темата - колеги какво ползвате против стрии - в смисъл и превантивно, и след като са се появили? От доста време съм се нацепил (не щото съм много силен
) в областта между рамото и бицепса, в сгъвката - ползвах Контратубекс, ама нещо ефектът е минимален
Един приятел се маже с някакъв крем за бебета (против подсичане или нещо такова) - казва, че помагало. Но ако кожата ти вече се е нацепила няма много неща, които да направиш - поне така знам.
Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Постфактум вече няма лечение. Т.е. има ама е с разни лазери и т.н. Превенцията е с повечко вит Е в диетата и по-бавно и контролирано качване на кг. И все пак е малко или много до това дали и колко ти е еластична кожата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:ditko1 написа:някой може ли да даде инфо за по евтин и качествен бърз протейн, защото на BSN е почти 90лв. 1кг. и не стига и за месец.
Вземи си 4.5 кила Whey Gold Standart... най-добрият протеин от няколко години... вярно е 190лв, ама ще има да бъркаш с месеци кашата... оферта си е от всякъде... хванете го bum_bum докато още е навит да ви намира химия за "без пари".
Последния път си взех няколко мостри Muscletech Nitro-Tech Hardcore. Пише, че некви го тествали и един качил 8,4 либри за 14 дни, което според мен са пълни глупости, 24 пъти по-мощен от суроватъчен протеин, некви нано технологии и т.н.. Някой пробвал ли е тва чудо на добавките, че се чудя дали да не си взема от него следващия път?
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Дам и аз така бях чувал, че след като са се появили няма оправия - то и аз не си формулирах правилно въпроса
- идеята ми беше нещо за намаляването им, не за пълното изчезване. Ще пробвам с тоя лосион за бебета да видим
Много ми е странно как се появиха - наистина не бях напомпал ръцете жестоко, нито съм взимал нещо тогава, ей така от нищото кажи речи - явно наистина не ми е еластична кожата....Което пък сега ме притеснява като почнах с тоя протеин и аминокиселини да не "задълбаят". Ще наблегна, значи на вит. Е

Много ми е странно как се появиха - наистина не бях напомпал ръцете жестоко, нито съм взимал нещо тогава, ей така от нищото кажи речи - явно наистина не ми е еластична кожата....Което пък сега ме притеснява като почнах с тоя протеин и аминокиселини да не "задълбаят". Ще наблегна, значи на вит. Е
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
То голям разфасовка май е най-добре защото малките нито ти стигат за месец нито като цена.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:
Последния път си взех няколко мостри Muscletech Nitro-Tech Hardcore. Пише, че некви го тествали и един качил 8,4 либри за 14 дни, което според мен са пълни глупости, 24 пъти по-мощен от суроватъчен протеин, некви нано технологии и т.н.. Някой пробвал ли е тва чудо на добавките, че се чудя дали да не си взема от него следващия път?
... и един мармот... със станьола... сигурно са забравили, че тествания е зобил... колкото и да е мощен, тва все пак е протеин... как точно ще накараш организма ти да почне да го усвоява в пъти по-добре... и то за 14 дни... дрън-дрън... нано технологии... сигурно са някви протеинови нанороботи, дето с един кану-каяк се пускат по устието на реката "кръв" и се возят до където имат назначение и с една ножка (тя цяла чикийка) се забиват в клетката и насилствено я инфилтрират....
Maverick, тука два дни не знам къде се намирам... утре сутрин като отида в работата ще ти пиша... first thing in the morning... ти все пак сутринта ми пусни един напомнящ ЛС, че вече съм на години... и не е лесно...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Сега им четох брошурката, тествали не знам си колко хора и за 28 дни средно качили 2,75 паунда, а тези които взимали суроватъчен качили 0,11. Някой си Брад Бейкър качил 8,4 и му сложили и снимките... баси прогреса за 3 седмици
но на снимката от страни написали с маааалък шрифт "Results will vary" 
http://www.muscletech.com/products/nitrotech_hardcore/testimonials.shtml

http://www.muscletech.com/products/nitrotech_hardcore/testimonials.shtml
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Колеги, съжалявам че ви прекъсвам дискусията, но какво мислите за тренировка като тази:
http://www.youtube.com/watch?v=Znc-8nmKeMA
Малко са хората, които могат да направят тези упражнения. Между другото, благодаря на бум_бум, че ме насучи към ВМ-НВД. Има развитие при мен, само в килата няма, но и това ще се промени. Сега не е момента за релеф.
Малко са хората, които могат да направят тези упражнения. Между другото, благодаря на бум_бум, че ме насучи към ВМ-НВД. Има развитие при мен, само в килата няма, но и това ще се промени. Сега не е момента за релеф.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ryapoff написа:Колеги, съжалявам че ви прекъсвам дискусията, но какво мислите за тренировка като тази:
С тази тренировна ще развиеш много сила, ловкост и гъвкавост, но фигурата ще ти се променя много по-бавно, отколкото с фитнес.
Si non confectus, non reficiat.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
за да увеличиш мускулите на краката, пак ли трябва максимална тежест с малки повторения, и по трудно ли се развиват от другите мускули някаква специфика при тях.