Аптечка?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
Аптечка?
Здравейте колеги, някои може ли да каже къде седи аптечката на Е46 комби? Четох някъде че се намира под пасажерската седалка но там няма капаче. В багажника има много "шкафчета" но и там нищо.
Благодаря
Благодаря

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
Re: Аптечка?
моята е под пасажерската седалка капачетата доста често се чупят виж дали има нещо като пласмасова кутия под седалката моя капак също беше счупен и беше хвърлян в багажника има зелен кръст на него
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
точно така и нова е доста скъпа тази кутия-80лв.самото садържание-35лв.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
+1 под пасажерската седалка-черен капак,огледай се 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Това аптечка ли е
Аз мислех че е някакво скришно шкафче.
Аз го ползвам за други неща, щото беше празно като взех колата

Аз го ползвам за други неща, щото беше празно като взех колата

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
Абе някой знае ли къде стои пожарогасителя,
дупките на планката под шофьорската седалка са за него нали ?!
имам една стойка дето е за преправяне (защото е къса) и 1 добър пожарогасител, ...
ама се чудя къде в багажника мога да захвана тая стойка (сега се мандахерца в торбичка) ?!
Ще съм благодарен ако някой ми предложи решение или даде цена+снимки на оригиналното оборудване !

имам една стойка дето е за преправяне (защото е къса) и 1 добър пожарогасител, ...
ама се чудя къде в багажника мога да захвана тая стойка (сега се мандахерца в торбичка) ?!
Ще съм благодарен ако някой ми предложи решение или даде цена+снимки на оригиналното оборудване !

gocho_ написа:Абе някой знае ли къде стои пожарогасителя,![]()
Ами колега аз моя с1м го закрепил в багажника в ляво -има 2 лепенки и там с1м го захванал .Моя е мал1к и не м1рда да ти кажа ,ина4е др място нз к1де
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
И аз моя съм го хванал за лепките на триъгълника инъче нямам шкаф под седалката мислех си ,че фейса само го имат ....
Хаха и аз незнаех за тая аптечка, докато един приятел, дето много обича да бута, дет не муи работа, отвори и я извади , без да знае, че има такова нещо там
И аз е така

- gocho_
- младши ентусиаст
-
Vanio_bmw написа:gocho_ написа:Абе някой знае ли къде стои пожарогасителя,![]()
Ами колега аз моя с1м го закрепил в багажника в ляво -има 2 лепенки и там с1м го захванал .Моя е мал1к и не м1рда да ти кажа ,ина4е др място нз к1де
Next написа:И аз моя съм го хванал за лепките на триъгълника инъче нямам шкаф под седалката мислех си ,че фейса само го имат ....
Мерси колеги , само за лепенките неразбрах , къде са и за кви лепенки ми говорите въобще ....

- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
Сега ходих да ровя под пасажерската седалка, но не открих нищо - колата е компакт 2002г. А случайно да знаете и мястото за пожарогасителя, че всичко ми се въргаля в багажника.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Фейс ,преди фейс - на всичките аптечката е под пасажерската седалка (предна дясна!)
Място за пожарогасителя няма специално определено при Е46...за жалост.
Много добър вариант са едни чантички (продават ги във Баумакс и Практикер) - цвета им е същия като този на облицовката на багажника, а е и доста голяма...хваща ми се перфектно пожарогасителя, ръкавици, жилетка + въже за теглене!
За закрепване използва 2 самозалепващи се ленти на дъното и една на гърба, макар че моята се държи само с тази на гърба (сложил съм я в дясно още като отвориш багажника, а там е пластмасовия капак на акумулатора и няма как да залепне за него, но пък държи здраво само с едната на гърба)
Много мразя да ми се търкаля нещо по багажника и да ми тропа на завой и дупки...полудявам буквално!
Абе, обяснявам, бояснявам, ама сега ще слезна до колата да я снимам въпросната чантичка.
Edit:
Това е въпросната чантичка:

Това е аптечката: (точно под седалката)

Място за пожарогасителя няма специално определено при Е46...за жалост.
Много добър вариант са едни чантички (продават ги във Баумакс и Практикер) - цвета им е същия като този на облицовката на багажника, а е и доста голяма...хваща ми се перфектно пожарогасителя, ръкавици, жилетка + въже за теглене!
За закрепване използва 2 самозалепващи се ленти на дъното и една на гърба, макар че моята се държи само с тази на гърба (сложил съм я в дясно още като отвориш багажника, а там е пластмасовия капак на акумулатора и няма как да залепне за него, но пък държи здраво само с едната на гърба)
Много мразя да ми се търкаля нещо по багажника и да ми тропа на завой и дупки...полудявам буквално!
Абе, обяснявам, бояснявам, ама сега ще слезна до колата да я снимам въпросната чантичка.
Edit:
Това е въпросната чантичка:

Това е аптечката: (точно под седалката)

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
имат тези които са я заявили когато са копували колата като нова.има една шина която се монтира на седалката с три винта, и тогава на нея се щрака пластмасовата кутия.а пожарогасителя се монтира под седалката на водача с една спецялна стоика.но и той се поръчва отделно и е много скъп.затова повечето нямат.
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5