задна емблема
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: задна емблема
Константинов написа:Колега, иди в Хелла Бургас на ул.Демокрация №69. Там ще намериш.
В Хелата им е доста висока цената ще търся втора ръка ,че знам ли другата седмица пак може да осъмна без емблема
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Next написа:Константинов написа:Колега, иди в Хелла Бургас на ул.Демокрация №69. Там ще намериш.
В Хелата им е доста висока цената ще търся втора ръка ,че знам ли другата седмица пак може да осъмна без емблема
Колега, не спонсорирай нощната икономика!
По-добре си купи китайски "полу-оригинални", от колкото да купуваш 2-ра ръка с незнаен произход, които може да се окажат и твоите.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз мисля, че емблеми втора ръка с неясен произход не трябва да се купуват. Това се отнася за всички тези дреболии които са най-чест обект на нощни посегателства (и не само нощни).
На Е36цата ми крадоха предната емблема 3 пъти, купувах си оргиналдЪ и пак я сваляха.
Най-накрая си купих такава от 5 лв. , грубо менте.... и никой не си помисли да я пипа повече
На Е36цата ми крадоха предната емблема 3 пъти, купувах си оргиналдЪ и пак я сваляха.
Най-накрая си купих такава от 5 лв. , грубо менте.... и никой не си помисли да я пипа повече

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- g_mihalev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с удоволствие
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: G30 520 xDrive 2017
Колеги , познайте от 2 пъти защо пиша в тази тема
, та от къде мога да си купя задна емблема като изобщо не държа да е оригинална, а просто да си стои на мястото и да е сравнително прилична цената (че да си взема 2
), че знам ли кога пак ще реши някой, че му e притрябвала точно моята.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2