Е34 с мултиволан ?
Модератор: Технически модератори
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Е34 с мултиволан ?
kraininski написа:JIKI_RACER написа:А не бе , то това нали е твоето творение и аз ти го откраднахмамин
![]()
ВОлана е от М Е39 99.01-99.12. оттам натам да обяснявам ли филма?
определено ме интересува филма....да кажем че имам волана, какво следва...и не питам за жиците интересува ме чисто механично как става инсталирането на волана
Има скайп , телфон , сбирки , лични .. там ще оябснявам какво защо и как! Тук само философи и клавиатурни разбирачи.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- крив кюнец
-
Добре де пускаш темата за инфо...хелп...подкрепа...насърчаване... После постигаш това което искаш, и накрая мълчиш. Не мога да го разбера. Поставката за чаши от Е38 пак ще стане.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
крив кюнец написа:Добре де пускаш темата за инфо...хелп...подкрепа...насърчаване... После постигаш това което искаш, и накрая мълчиш. Не мога да го разбера. Поставката за чаши от Е38 пак ще стане.
Аз съм го постигнал много преди да пусна темата ако това отговаря на въпросите ти ?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
крив кюнец написа:Добре де пускаш темата за инфо...хелп...подкрепа...насърчаване... После постигаш това което искаш, и накрая мълчиш. Не мога да го разбера. Поставката за чаши от Е38 пак ще стане.
темата е "вижте какъв волан имам", а не "ще ви кажа как да го направите"

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Е-е-е-е, деба тва кисело грозде , деба . Който може - прави !Който не може - гледа !
Моето мнение :
Евалла на Живко за филма у който влезе и излезе !!! Крайният резултат - лично за мен колата е една от , как да кажа , '' трите най - прилични Е34-ки в БГ ''
П.С. Извинявам се за офтопика , но колата радва доста
Моето мнение :
Евалла на Живко за филма у който влезе и излезе !!! Крайният резултат - лично за мен колата е една от , как да кажа , '' трите най - прилични Е34-ки в БГ ''

Последна промяна Is. на 13 Яну 2010, 19:23, променена общо 1 път
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- крив кюнец
-
JIKI_RACER написа:крив кюнец написа:Добре де пускаш темата за инфо...хелп...подкрепа...насърчаване... После постигаш това което искаш, и накрая мълчиш. Не мога да го разбера. Поставката за чаши от Е38 пак ще стане.
Аз съм го постигнал много преди да пусна темата ако това отговаря на въпросите ти ?
JIKI_RACER написа:Върти ми се една муха из главата да си сложа мултиволан на кораба ,
има ли идея някой какво трябва да си купя и как точно да стане ?
Искам да управлявам само ЦДто , ясно че автопилот няма как да стане .
Какво трябва да се вземе и какво трябва да се прави в копчетата ?
1ви пост на темата ти.Тук според мен молиш останалите за идеи и помощ... явно целта на темата е била друга...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Той поне да беше споделил как или кой е свързал мулти-волана. Така може и стария вариант с мултито някой да си турне.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
подкрепям колегите, това все пак е технически подфорум и е редно да има И техническа
информация, а не само снимки за хвалба. Има си тема "Галерия на нашите красавици"
където всеки може да пусне снимки, с които да се фука. Ако пък смята че е направил
нещо уникално неповторимо и супер скъпо като разработка, въобще да не пуска снимки.
Не че копнея да си сложа подобен волан но въпроса е принципен, и важи за
доста от останалите теми .... а и подфоруми
информация, а не само снимки за хвалба. Има си тема "Галерия на нашите красавици"
където всеки може да пусне снимки, с които да се фука. Ако пък смята че е направил
нещо уникално неповторимо и супер скъпо като разработка, въобще да не пуска снимки.
Не че копнея да си сложа подобен волан но въпроса е принципен, и важи за
доста от останалите теми .... а и подфоруми

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а ве тоя кораб ептен ще умре за каране от екстри..вземи му дай малко животец 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Вече за трети пореден път ще ремонтирам един мулти волан за Е36, лично от мен преправен да работи със СД-то Сони. Голяма занимавка е. Поздрави.
До VesoPesa и JIKI_RACER - колеги, имате някаква закачка, която официално ви моля да я изнесете извън темите! И не ви моля за първи път, но благодаря за разбирането!
Is написа:Е-е-е-е, деба тва кисело грозде , деба . Който може - прави !Който не може - гледа !
Моето мнение :

Наистина много добре е станало.
И аз не мога да разбера ,защо се говори за крадене на идеи и други глупости

при положение,че всеки,който отдели пари и време за такова нещо-не вярвам Живко да му откаже помощ и идея,все пак е минал по тоя път.
Свързването явно не е лесна работа(щом и Ники Николов го казва) сигурно и обясненията за самото.
Все пак темата е показателна,че волана става и има съфорумец,който го е направил

Сега остава да се разбере-какво го спира някой,който иска да го сложи

По мое виждане процедурата е следната:

-закупуване на въпросния волан;
-Живко ви свързва с човека със жиците;
-няколко кинта и това е

П.П и аз се извинявам за офф-а,ама не вярвам някой да ни подари мулти и да ни го върже фрии,те така за идеята,че била наша

Важното е,че става

by ''kompleksa''
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ivan. написа:И аз не мога да разбера ,защо се говори за крадене на идеи и други глупости![]()
П.П и аз се извинявам за офф-а,ама не вярвам някой да ни подари мулти и да ни го върже фрии,те така за идеята,че била наша..........или пък обясненията по връзките да са ни в помощ ,без да имаме мулти.
Важното е,че става
Това за идеята беша майтап принципно, ама някой го приеха много навътре, явно йм е болна тема

Колкото до връзването фрии, така само сам да си го вържеш, а колкото до това колко е трудно, тея с изгъзените плеяри да се оправят, към оригиналното СиДи връзването на мултифункцията ще е детска игра

Въпроса е в Връзването на темпомата на бензинковите мотори, щото тдс-а с потенциометъра мисля да е лесен и той

VesoPesa написа:ivan. написа:И аз не мога да разбера ,защо се говори за крадене на идеи и други глупости![]()
П.П и аз се извинявам за офф-а,ама не вярвам някой да ни подари мулти и да ни го върже фрии,те така за идеята,че била наша..........или пък обясненията по връзките да са ни в помощ ,без да имаме мулти.
Важното е,че става
Това за идеята беша майтап принципно, ама някой го приеха много навътре, явно йм е болна тема![]()
![]()
![]()
Колкото до връзването фрии, така само сам да си го вържеш, а колкото до това колко е трудно, тея с изгъзените плеяри да се оправят, към оригиналното СиДи връзването на мултифункцията ще е детска игра![]()
Въпроса е в Връзването на темпомата на бензинковите мотори, щото тдс-а с потенциометъра мисля да е лесен и той
A бе де да ве знам

И незнам ,ако имаш мен предвид за :
някой го приеха много навътре

И като будала ще си карам с М-волан ,ама без копчета

Повярвай ми-няма начин да завидя на един писар,четец и т.н.,некакси ми иде отвътре само да се радвам за човек

Айде със здраве

и не ми обяснявай за темпомат на бензин и на дизел

Последна промяна ivan. на 14 Яну 2010, 14:49, променена общо 4 пъти

by ''kompleksa''
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
VesoPesa написа:ivan. написа:И аз не мога да разбера ,защо се говори за крадене на идеи и други глупости![]()
Важното е,че става
Това за идеята беша майтап принципно, ама някой го приеха много навътре, явно йм е болна тема![]()
![]()
![]()
Колкото до връзването фрии, така само сам да си го вържеш, а колкото до това колко е трудно, тея с изгъзените плеяри да се оправят, към оригиналното СиДи връзването на мултифункцията ще е детска игра![]()
От всичко казано до тука става ясно ,че някои хора и идея си нямат какви са копчетата на тоя волан , какво има в копчетата вътре или казано по точно какво е залепено по платката.
Как ще тръгне темпомата на е34 с волана от Е39 изобщо не е ясно ама ако го направи някой - ЕВАЛА !
А относно управлението на оригиналния кастофон с мулти волан не си струва парата да се прави . за едно усилване само и смяна на станции некак не ми се връзва . Управлението на темпото на Е39 е с 4 процесора в самата кутийка с копчетата , така че много ще е трудна работата клоняща към невъзможност.
Аз темпо нямам не ми и трябва , темпомата е за автоматик супер ексттра за другите не е баш тва което трябва .
На менми трябваха 8 бутона функционални и ето на хоп - има ги , акоимасхе още 2 3 щех да сложа кастофона у багажника

А относно помоща- който не е питал на него не съм казал , само че преработката само на копчетата отне 4 дни което не струва 20 лева както
се досещат много от Вас ! И идва по важния въпрос : АКо нямам хубав плеър струва ли си ?