свързване на усилвател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
свързване на усилвател
някой свързвал лие усилвател понеже нямам изход за чинчове
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: свързване на усилвател
Какъв усилвател?
На какъв автомобил?
Към каква аудио система?
От поста ти става ясно че се касае вероятно за Е46 някакво си и нищо повече
На какъв автомобил?
Към каква аудио система?
От поста ти става ясно че се касае вероятно за Е46 някакво си и нищо повече

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
От доста време се каня да пусна тема, щото нищо не мога да намеря, но вече има такава, та ще си задам въпросите
Откъде (ама точно откъде) се вкарва + кабела от акумулатора (отпред) в купето? После предполагам през праговете до багажника, но все някак ще го измисля оттам. Гледах отпред и никаква дупчица не можах да открия, свалят ли се кори, къде, какво? Моят кабел е 6 квадрата, а колата е седан 318 преди фейса
Дано и колегата пуснал темата намери необходимата му инфирмация от следващите отговори

Откъде (ама точно откъде) се вкарва + кабела от акумулатора (отпред) в купето? После предполагам през праговете до багажника, но все някак ще го измисля оттам. Гледах отпред и никаква дупчица не можах да открия, свалят ли се кори, къде, какво? Моят кабел е 6 квадрата, а колата е седан 318 преди фейса

Дано и колегата пуснал темата намери необходимата му инфирмация от следващите отговори

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Отпред се сваля жабката и зад нея се промушват кабелите към праговете и по тях назад под задната седалка до багажника.
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
Face написа:Отпред се сваля жабката и зад нея се промушват кабелите към праговете и по тях назад под задната седалка до багажника.
А има ли дупка от купето към двигателя, т.е. акумулатора? И как се сваля задната седалка, че съм с рекаро и никъде не виждам как мога да я махна?
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Акумолатора ти не е ли в багажника?
За рекарото незнам как е,но при мен встрани от коланите в долната част,се вадят пластмасовите капачки и се разкопчава седалката.
За рекарото незнам как е,но при мен встрани от коланите в долната част,се вадят пластмасовите капачки и се разкопчава седалката.
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
Отпред ми е акумулаторът, писал съм го в началото
Аз и затова се чудя как да го вкарам тоя кабел вътре, иначе не разбрах много точно къде са тези тапички за седалката, но може и да ги нямам заради рекарото- възможно ли е да не се сваля задната седалка 

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
мисля че въпросите на колегата са малко излишни но все пак ще кажа усилватела е BOSSE колата е Е46 318д 2002 г. с голямата навигация и е с касетка и от вчера с USB адаптор който симулира че има ченджар. даже и тоз адаптер когато се свързва се режат и запояват три кабела понеже няма никаде свободни букси. аз знам как даго свържа през сигнала на високото ниво който идва от колоните (слава бого че усилвателя има такъв вход) но неме кефи много този вариант
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
kokakabana написа:някой свързвал лие усилвател понеже нямам изход за чинчове
Ползвай търсачката баце

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
аз тая тема съм я чел мен ме интересува каде се хваща управляващия плюс искам да сработва усилвателя само когато пусна радиото сега съм го хванал през контакт на колата колата е с навигация и всички кабели от зад са или с постоянен плюс или през контакт
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
kokakabana написа:аз тая тема съм я чел мен ме интересува каде се хваща управляващия плюс искам да сработва усилвателя само когато пусна радиото сега съм го хванал през контакт на колата колата е с навигация и всички кабели от зад са или с постоянен плюс или през контакт
Имаш предвид remote-а,няма къде да го хванеш освен за плюса на акумулатора и някой копченце в купето за он и оф.Ако слагаш сд (сони,лг....нео

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
да за :ремув контрола " става въпрос за сега сам го хванал от зад на радиото на контакт през плюс
- VladuraN
- Потребител
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: 330XD
Ами пич отиваш на Илиенци купуваш си един инвертор за 10 лв, които се връзва към задните колони, на него си има чинчове и си готов
Аз поне съм така и ми свири супер ако някои знае по удачен варянт да каже 

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
илиенци ми е малко далеч ама в тоя адаптор се продава в всеки магазин за ел. простотии е на мен ми излези 12 лв. аз питам савсем друго.
14 мнения
• Страница 1 от 1