студена не пали!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E 46 320D

re

Мнение от vladu » 26 Дек 2009, 18:51

И колко ти излезе удоволствието :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46,330D,300 bhp
Мечтае да кара: 535 D

Re: студена не пали!!!

Мнение от викентии70 » 26 Дек 2009, 20:00

Ами освен,което описах,че са изчистили,с изолирането на АГР-а и смяна на някакъв маркуч от охл. система /беше се пукнал/-за всичко ми взеха 200 лв.Маркуча бях си го купил.
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от викентии70 » 12 Яну 2010, 11:46

Продължавам с това,какво се случи по-нататък.Отидох в сервиз "БОШ" до затвора /Цоков/.Първо м/у другото се обадих и описах проблема.Човека отсреща ме попита :"Само сутрин,първото палене ли е така или следващите запалвания също са така?".С този въпрос много ме зарадва,защото явно знае за проблема и направо ми заяви,че колата ми ще бъде оправена.Закарах я вечерта,за да може да пренощува и да я запалят сутринта на студено.Следващия ден ме извикаха да погледна как е разглобена и да ми покажат проблема.Едната свещ беше за смяна /изгоряла/,а другата в някой преден ремонт,някой се е опитвал да я развие и скъсал резбата.Оттук нататък разрешението било: сваляне на глава,разпробиване на резбата и т.н.-350 лв.Увериха ме,че няма нужда от всичко това,защото щяла да пали добре и на 3 свещи.Съгласих се и помолих да ми сменят горивния филтър и този на купето /под чистачките/.След като я сглобиха отидох в офиса да платя и Цоков ми заяви,че не са ми направили диагностика,защото нямало връзка между буксата и компютъра.Само преди месец,същия този Цоков ми занули инспекцията на маслото!?Сега мисля да отида в Варна Кар /МИЛИ БОЖЕ/ и там да видят буксата защо не прави връзка,освен ако някой няма идея как междувременно е изчезнала тази връзка.А,и още за смяната на 1 свещ и 2-та филтъра ми поиска 60.00 лв.Да сме живи и здрави : и аз,и той!Дано помогна на някой с тези писания и да не се стига до там,само някой да види 'ко ши стане ако се смени туй'!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от викентии70 » 21 Яну 2010, 15:25

Продължава одисеята!Уговорих се със сервиз "ТУРБО" в ТУ-Варна,обаче дойдоха студовете и любимата "кочина" не пали.Като дойде пролетта тогава ще я водя на сервиз.Ама проблема при топло време изчезва.

Предишна

Назад към E46