форма на кретенизъм или просто BG?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

форма на кретенизъм или просто BG?

Мнение от fastestbmw » 11 Авг 2005, 9:57

Повечето, да не кажа всички, в тази държава, които карат Opel-и са прокажени...или поне така се държат!!! Просто хората дават ясни и отчетливи белези на невменяемост; тежка форма. Ако забележите шофиране в стил "съсипи колата на другарчето", най-добре дайте път на развихрилата се простотия. Прилагането на елегантната провинциална техника "давам десен мигач, но ще завивам наляво" е тяхна запазена марка. А основната им цел по време на движение не е нито наслада от шофирането (и това е нормално, тия чирепи са по-скоро склонни да предизвикат изнервяне и дискомфорт), нито предвижване от точка А до точка Б. НЕ!! Нещата не могат да бъдат толкова прости. На гордите собственици на Opel им е нужно да засекат всичко живо що се движи!!
Не ми се пресъздава подробно ситуацията от тази сутрин, в която едно от тия подобия на коли: Opel Record, ме засече 3-4 пъти; опита се не само да ме изхвърли от пътя, но и да ми образува нерви...
На всички, които карат Opel с мечтата да се качат на BMW, както и на онези, които карат без да мъчат околните: успех на пътя!!
На всички останали кроманъонци, образуващи задръствания със своите астри, кадети, калибри (селски ферарита), омеги, корси и другите там съзвездия и гръцки букви, нямам какво да кажа; избирайки тия варели те сами говорят за себе си :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 11 Авг 2005, 10:09

А тези с голфовете, къде ги забрави? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 11 Авг 2005, 10:41

Кофти им е на селските разбирачи с Опелчетата,щот всяка пролет требе да ги карпят,па и не варвят кой ги барне на патя той им е......... абеее.......Та се комплексират завалийките.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Авг 2005, 13:10

браво гледам, че правиш неква статистика за всички които карат ОПЕЛ ...
м/удругото аз съм един от тях и твърдя да нямам нищо общо с гореописаният от теб манталитет !!!
Ще ти пожелая успех, щом се нервираш от някакви засичания ...
Ти до сега къде си карал, че се стряскаш за засичане или може би целиш някаква лична облага, или може би като си с БМВ трябва всичко да бяга в дясно ...

Заради такива като теб излиза лошо име на ФОРУМА! Подчертавам ФОРУМА, а не КЛУБА !!!

Айде със здраве и се радвам, че ти през живота си не си засякал някои било то заради разбита дупка или временно невнимание!
Също така успех в лявата лента при БМВ-таата ...
Дано има повече такива шофьори като теб по пътя !

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 11 Авг 2005, 14:35

Tell me how you drive
and I'll tell you what kind
of idiot you are ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 11 Авг 2005, 14:50

Насе, представи си запознатите с твоята сентенция, какво си мислят за нас - тия с БМВ-тата :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 11 Авг 2005, 14:55

xterminat0r написа:браво гледам, че правиш неква статистика за всички които карат ОПЕЛ ...
м/удругото аз съм един от тях и твърдя да нямам нищо общо с гореописаният от теб манталитет !!!
Ще ти пожелая успех, щом се нервираш от някакви засичания ...
Ти до сега къде си карал, че се стряскаш за засичане или може би целиш някаква лична облага, или може би като си с БМВ трябва всичко да бяга в дясно ...

Заради такива като теб излиза лошо име на ФОРУМА! Подчертавам ФОРУМА, а не КЛУБА !!!

Айде със здраве и се радвам, че ти през живота си не си засякал някои било то заради разбита дупка или временно невнимание!
Също така успех в лявата лента при БМВ-таата ...
Дано има повече такива шофьори като теб по пътя !

1. Не правя статистика, това е работа на социолозите. Аз просто изказвам мнение. Ако нещо те притесняват моите мисли, просто не ми обръщай внимание. Имам право да пиша тук точно толкова, колкото и ти.

2. Недей да ми интерпретираш думите. Разбирай ме буквално, без да ме тълкуваш!!

3. Като караш опел и си толкова печен, защо се впрягаш? Ако вместо да се палиш за глупости, беше ЧЕЛ, щеше да проумееш факта, че ИЗПИТВАМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ, КОЙТО СИ ВЛАДЕЕ КОЛАТА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА МАРКА Е.

Не се заяждам, просто споделям афект :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 11 Авг 2005, 15:28

Прилагането на елегантната провинциална техника "давам десен мигач, но ще завивам наляво" е тяхна запазена марка.

Ама ти не знаеше ли,че нас в провинцията ни учат да караме така от ранна детска вьзраст :mhihi: То така си пише в провинциалният закон за движение по пьтищата :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 11 Авг 2005, 15:42

Леле с коя ръка да се кръстя,това че някакъв опел те засякъл не означава че всички които карат опел са прокажени .Малко се спрете да определяте хората според колата ,че ставате смешни.
Последна промяна evans на 11 Авг 2005, 16:29, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 11 Авг 2005, 15:52

carmanf1 написа:Кофти им е на селските разбирачи с Опелчетата,щот всяка пролет требе да ги карпят,па и не варвят кой ги барне на патя той им е......... абеее.......Та се комплексират завалийките.
Еми те селяните на село си копуват бмв-та ,честна дума ако не вярваш мога да те заведа да видиш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 12 Авг 2005, 9:42

Във всяко от горните мнения има истина.Аз карам опел, и си признавам, че не съм примерен шофиор, старая се, но понякога не ми издържат нервите и правя селяний.Колегата fastestbmw е прав, че повечето който карат опели, не блестят нито с интелигентност нито с възпитание.Определено БМВ ентусиастите са по опечени хора, но всяко стадо си има и черните овци.Има много кофти шофиори и с БМВ-та, просто тези с опел май са повече :mhihi:

Колегата evans пък е прав, че селяните на село си купуват БМВ, щотото си е гъзария голяма там пред селските друсли :winky:

П.П. В България, и по точно в София, няма нищо странно да те засекат или нещо подобно.Това в отвратителната ни столица е начин на шофиране!Ако не си олигофрен на пътя и караш по правилата, другите олигофрене буквално те смачкват.Причините за това са много и темата е дълга...

Аз като карам в Пловдив и ме хваща срам от "софийския" ми начин на каране...излиза май че най големите селяни са в софия...
:uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 12 Авг 2005, 13:48

Stranger написа:Във всяко от горните мнения има истина.Аз карам опел, и си признавам, че не съм примерен шофиор, старая се, но понякога не ми издържат нервите и правя селяний.Колегата fastestbmw е прав, че повечето който карат опели, не блестят нито с интелигентност нито с възпитание.Определено БМВ ентусиастите са по опечени хора, но всяко стадо си има и черните овци.Има много кофти шофиори и с БМВ-та, просто тези с опел май са повече :mhihi:

Колегата evans пък е прав, че селяните на село си купуват БМВ, щотото си е гъзария голяма там пред селските друсли :winky:

П.П. В България, и по точно в София, няма нищо странно да те засекат или нещо подобно.Това в отвратителната ни столица е начин на шофиране!Ако не си олигофрен на пътя и караш по правилата, другите олигофрене буквално те смачкват.Причините за това са много и темата е дълга...

Аз като карам в Пловдив и ме хваща срам от "софийския" ми начин на каране...излиза май че най големите селяни са в софия...
:uups:

Абе в Пловдив сме едно голямо село, но софииското е бая по-голямо! :D
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 12 Авг 2005, 14:09

Stranger написа: ...Аз като карам в Пловдив и ме хваща срам от "софийския" ми начин на каране...излиза май че най големите селяни са в софия...

Добър вечер ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 12 Авг 2005, 14:34

Глупостта на шофьора е правопропорционална на мощността на двигателя на неговата кола.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Следваща

Назад към Страхотни истории