До кога, ще се заключват темите с последното вещо мнение...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Re: До кога, ще се заключват темите с последното вещо мнение...

Мнение от Eliana » 11 Яну 2010, 11:45

///peter написа:
Eliana написа:///peter (бившата секретарка на ДЗВЕР) ъъъъ предполагам това в скобите не те обижда? То е същото като "новоизгрялата звезда" или пък "разни нахакани момета нямат място на места за които се изисква доста повече интелект, не само голо самочувствие ", другите ти изказвания няма да ги показвам.. Според теб това не са обиди нали? Защо след като има няколко модератора в "страхотни истории" и в "извън темата" ти реши, че пак аз съм ти виновна? Сега и Mollov го отнесе, защото реши, че трябва да прекрати спор в едната тема.

Не ни най-малко не може да ме обидиш точно ти :mhihi: Особено с неосведомените си изказвания относно мен и ДЗВЕР (а повярвай има доста да се осведомяваш по тази част която си написала) ;)
Не, не са обиди... а поредните небивалици изстреляни от "умната кака с черпака".
Решил съм така, защото ако не забелязваш темата е персонално към вас двамата с Моллов, и това не е само мое мнение както се вижда...
И не Моллов не го "отнесъл" защото е заключил една тема...

Eliana написа:Ти твърдиш, че никой от администраторите не е имал такова държане. Я ми кажи дали някога е имало подобно отношение към администратор? Няма значение дали е администратор, модератор или потребител.. никой няма да седи и да търпи сарастични нападки и подмятания. Значи вие може да си обиждате и да недоволствате, но ние трябва да стоиме като некви мишоци и да не смеем да кажем нещо, защото после ще бъдем обвинени в непристойно държане от вас?! :dunno:

Ти май не схващаш а? Да си забелязала такива теми за теб, преди да се извисиш над простите потребители? Ако пак не си схванала, и аз като Biankonero ще се опитам да обясня по-простичко... Темите за теб специално се появиха когато изгря и започна да се дуеш в темите.

:mhihi: "Дуя".. я дай пример къде се надух и какво имаш предвид под това, че се дуя? Много е лесно да говорите за човек без да да го познавате.За разлика от вас аз никога не съм си позволявала да правя такива личностни характеристики. Забавно ми е, че се опитвате да ми наложите този имидж." Аз съм безсмъртна и всички вие сте много по- долу от мен." Ехеее :mhihi: Днес сутринта излязох и валеше. Бе чудя се аз защо ми влиза вода в носа, а то било защото съм го вирнала до небеста, не за друго ми защото съм модератор. :mhihi: Даже сега се чудя как изобщо ви удостоявам с вниманието си... Имам чувството, че съм в детската градина, честно...
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Яну 2010, 11:50

Eliana написа:Все си мислех, че нещата ще се оправят още снощи, но явно... както и да е
ms Кога реши, че е невъзможно да се спори с мен? Онзи ден, когато реши да ми пуснеш ЛС да си обърна внимание на двете правописни грешки (изпуснати букви) в темата с правилата, защото не било редно като модератор да правя такива ли? :kuku: Аз не съм спорила с теб тогава, пуснах ти лично, а после ти ми пусна още едно, което изтрих без да отварям. Това за спор ли го имаш?
...

Не мислех да коментираме тук дребните ти грешки (всеки греши, но обикновено като види грешка я поправя), но щом държиш... В съответният текст грешките са 4, а не 2 (пълен/непълен член не се брои изобщо, че 80% от хората не се оправят с него)- 3 правописни и една техническа... Но това го зае*и- на мен не ми пука особено когато някой показва колко е зле в дадена насока. Въпросът е другаде- проста критика която явно не носиш, а ме прати по тъча... Да съм те занимавал ако има проблеми с темите във форума (това според ЛС-то ти)- ами за мен е проблем когато модераторът на раздела е неграмотен... Или може би и ти като колегата Mollov ще ми кажеш, че имам право да се обръщам към екипа на форума само когато ме питат нещо :?:
Не си прави труда да ми отговаряш- от години съм се отказал да наливам акъл в женска глава. Ако държиш нещо да ми кажеш- има си ЛС...

И нещо към Mollov

Не обичам някой да се прави на приятно разсеян и да се измъква... Вземи да ми отговориш на написаното по-долу без да ми увърташ, че си се объркал...

Да не би случайно да имам право да коментирам мненията на модератори/администратори САМО когато са ме питали :?: :?: :?:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Eliana » 11 Яну 2010, 12:02

ms написа:
Eliana написа:Все си мислех, че нещата ще се оправят още снощи, но явно... както и да е
ms Кога реши, че е невъзможно да се спори с мен? Онзи ден, когато реши да ми пуснеш ЛС да си обърна внимание на двете правописни грешки (изпуснати букви) в темата с правилата, защото не било редно като модератор да правя такива ли? :kuku: Аз не съм спорила с теб тогава, пуснах ти лично, а после ти ми пусна още едно, което изтрих без да отварям. Това за спор ли го имаш?
...

Не мислех да коментираме тук дребните ти грешки (всеки греши, но обикновено като види грешка я поправя), но щом държиш... В съответният текст грешките са 4, а не 2 (пълен/непълен член не се брои изобщо, че 80% от хората не се оправят с него)- 3 правописни и една техническа... Но това го зае*и- на мен не ми пука особено когато някой показва колко е зле в дадена насока. Въпросът е другаде- проста критика която явно не носиш, а ме прати по тъча... Да съм те занимавал ако има проблеми с темите във форума (това според ЛС-то ти)- ами за мен е проблем когато модераторът на раздела е неграмотен... Или може би и ти като колегата Mollov ще ми кажеш, че имам право да се обръщам към екипа на форума само когато ме питат нещо :?:
Не си прави труда да ми отговаряш- от години съм се отказал да наливам акъл в женска глава. Ако държиш нещо да ми кажеш- има си ЛС......

Ти си бил цар на правописа браво :bowdown: Имаше май няколко такива теми по въпроса. Можеш да се включиш там и да дадеш няколко урока на нас неграмотните. :kuku:
Вместо да се чудиш как да ми "налееш акъл в главата" :kuku: свърши нещо полезно и си виж своите правописни грешки в мнението.
Аз критика търпя, но вие злоупотребявате и то доста.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Яну 2010, 12:05

Дори ти се извиних и съвсем откровенно ти казах, че съм се объркал и ти какво? Така няма да се разберем...

Отново повтарям мнението си и държа на него - подвел съм се на какво си ми отговорил, като съм го свързал с питането ми към ///peter относно форум, за който той загатваше (уточнихме го на ЛС). От тук нататък имаш личното си право да си мислиш каквото искаш. След този ти отговор нямам нито желанието, нито нагласата да ти се обяснявам повече.

И въпреки всичко, с цел да съм коректен докрай, ще ти отговоря ясно и точно на запитването ти:

"Да не би случайно да имам право да коментирам мненията на модератори/администратори САМО когато са ме питали" - НЕ, имаш доста повече права.

Надявам се, да си останал удовлетворен от отговора.

Аватар

Мнение от diplomanta » 11 Яну 2010, 12:28

Елиана, има ли всъщност някой във форума, който може да потвърди характеристиката за самата теб, която си си написала на снимката?
Були се признава само в случай, че има и за него кой да потвърди дали е умен или не. На черпака не държа.
Позволяваш си да квалифицираш хора и събития, от които си на светлинни години и за да стигнеш нивото на които не стигат кабрио и къса поличка. И кой да те лансира.

Прави ми лошо впечатление, че във форума се заменят модратори с добра култура с такива с лоша.
Да, предните бъркаха дребна политика и игрички и може би нямаха толкова много връзки с общността, повече със сайта... Но.
Да назначиш модератор с ниска култура на поведение е равносилно да назначиш отговорен редактор с ниска грамотност.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Яну 2010, 12:44

Eliana написа:...свърши нещо полезно и си виж своите правописни грешки в мнението...

Сладурана :winky: Я ми ги покажи ти, че аз нещо не можах да открия... Прегледах написаното, после за спорта пробвах текста и в Мозила-та (с редактора за правопис)- няма грешки, Опера-та (с редактора за правопис)- пак няма, за по-сигурно и в Word го проверих текста- няма бе ма'а му стара :mhihi: Както казах- не броим пълен/непълен член...
А, да- цар на правописа далеч НЕ съм. Но определено съм от малкото хора на които им пука как пишат където и да е... Може да съм неграмотен или тъп, но се старая поне да не си личи като ми четеш мненията...

Не е проблем да се греши- важно е да се поправят грешките... А твоето в момента си беше чиста проба заяждане (че и неоснователно), а такова поведение не подхожда на модератор.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 11 Яну 2010, 12:49

"Дуя".. я дай пример къде се надух и какво имаш предвид под това, че се дуя?

За дуене не знам, но мога да ти дам пример, където държиш на потребител език тип "селска пръчка", бяха те цитирали в бисерите даже, ама го изтрихте много бързо, сигурно защото беше много "умно" изказване... Стига сте се оправдавали и сте се опитвали да атакувате другите за техните слабости - всеки ги има, ами се замислете над това, което ви казват и дали няма истина в думите ни... Не че трябва да сте хубави хора, симпатични на мнозинството, като доста от уважаваните модератори, ваш си е избора, ама като сте точно обратното - не се чудете и сърдете защо се пръкват такива теми...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Яну 2010, 13:04

Недоволни винаги ще има... просто няма 10 човека с напълно идентично мнение по определен въпрос, камо ли един цял форум... то ако беше така, нужда от Модове и Админи нямаше да има...

Въпроса е обаче дали и кога недоволните са в правото си (или по-точно казано - са наистина прави в държанието си) да търсят сметка за извършено действие от Модератор (ясно, Админите приехме, че никога на никого не са направили нищо лошо). Това го казвам на общо основание, а не конкретно за този форум, раздел, тема. Много пъти ми се е случвало потребител, който в последствие става модератор да успява да види ситуацията и от двете страни и да я прецени правилно... и в този момент 5 от 6 човека разбират, че са грешали преди...

Надявам се следното да не се изтълкува/интерпретира неправилно, казвам го съвсем праволинейно и без да се опитвам да се заяждам или да се правя на надменен:
Щото колкото и да не ви се иска, тоя "пясъчник" не е ваш... да, вие го правите интересен, посещаван и толкова известен и полезен, щото си играете в този пясъчник, ама пясъчника не е ваш... т.е. ако го нямаше пясъчника, и вие нямаше да можете да си играете. И става странно когато някой дошъл да си играе реши, че като са му забранили нещо по време на игра той може да държи сметка на "забранителя". Не, че нямате право да търсите истината и какво и защо, просто някои не го правят както трябва и когато трябва (не го казвам от страната на Модератора, ами изобщо), а още повече без да са напълно сигурни, че имат основание за това. Така да се каже, правилата на форума в този случай не важат - иначе модератора не би имал правомощията да прецени да заключи темата. Точно тези правомощия, които са му дадени и които му позволяват да прецени това си действие вие не ги уважавате. Или ги намирате за неправилно използвани. И става малко "нашата дума" срещу "вашата дума", а масово не приемате нищо друго освен това, което вие си знаете.

Аватар

Мнение от Eliana » 11 Яну 2010, 13:08

ms написа:
Eliana написа:...свърши нещо полезно и си виж своите правописни грешки в мнението...

Сладурана :winky: Я ми ги покажи ти, че аз нещо не можах да открия... Прегледах написаното, после за спорта пробвах текста и в Мозила-та (с редактора за правопис)- няма грешки, Опера-та (с редактора за правопис)- пак няма, за по-сигурно и в Word го проверих текста- няма бе ма'а му стара :mhihi: Както казах- не броим пълен/непълен член...
А, да- цар на правописа далеч НЕ съм. Но определено съм от малкото хора на които им пука как пишат където и да е... Може да съм неграмотен или тъп, но се старая поне да не си личи като ми четеш мненията...

Не е проблем да се греши- важно е да се поправят грешките... А твоето в момента си беше чиста проба заяждане (че и неоснователно), а такова поведение не подхожда на модератор.

Много взе да издребняваш вече. Не знам колко си неграмотен и тъп.Ти сам си даваш тези определения, които аз никога не бих си позволила да ги дам за теб. Не ми се струва редно. Аз отговарям в същия тон, в който и ти ми отговаряш. Ако това е заяждане значи не е само моя заслуга.
Честно казано вече ми дотегна да седя и да чета какви ли неща по мой адрес. Вие безгрешните и онеправданите си продължавайте с писанията, но се опитайте да погледнете обективно на нещата и тогава съдете хората.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Яну 2010, 13:37

Biankonero написа:
"Дуя".. я дай пример къде се надух и какво имаш предвид под това, че се дуя?

За дуене не знам, но мога да ти дам пример, където държиш на потребител език тип "селска пръчка", бяха те цитирали в бисерите даже, ама го изтрихте много бързо, сигурно защото беше много "умно" изказване... Стига сте се оправдавали и сте се опитвали да атакувате другите за техните слабости - всеки ги има, ами се замислете над това, което ви казват и дали няма истина в думите ни... Не че трябва да сте хубави хора, симпатични на мнозинството, като доста от уважаваните модератори, ваш си е избора, ама като сте точно обратното - не се чудете и сърдете защо се пръкват такива теми...

Ооооо, ясна работата. До преди малко търсех специално, на "умната кака с черпака" да и покажа тази същата тема, за да вникне що хората имат това мнение за нея, но уви нещо не успявам да я намеря тази тема :confused:

Eliana написа: :mhihi: "Дуя".. я дай пример къде се надух и какво имаш предвид под това, че се дуя? Много е лесно да говорите за човек без да да го познавате.За разлика от вас аз никога не съм си позволявала да правя такива личностни характеристики.

Само в тази тема го направи няколко пъти, с какви очи го казваш не знам. Или пък не се усещаш?

Eliana написа: Забавно ми е, че се опитвате да ми наложите този имидж."

хехе, да че как няма точно на теб да го наложим този "имидж".

Mollov написа:Недоволни винаги ще има... просто няма 10 човека с напълно идентично мнение по определен въпрос, камо ли един цял форум... то ако беше така, нужда от Модове и Админи нямаше да има...

Тук въпроса е, че повечето хора не ви харесват начина на поведение. Че ти даже на лични се опита да ме обвиниш, че съм агент провокатор на някакъв алтернативен форум :mhihi: А госпожицата с чирпаците и тенджерите даже ме заплашваше, под формата не предупреждение... Сега разбирате ли що будите такива реакции в хората? Сигурен съм че ако пуснете една тема за гласуване, повечето ще са недоволните. Но както ми каза ти на ЛС, те участниците в темата нямат реална представа какво пишат, за това се намесва модератора :shock: А повечето теми които заключвате, едно че не сте ги прочели, второ даже не занете за какво става въпрос в тях. И това пролича в последните Ви заключени такива. Примери да давам ли?

Mollov написа: Въпроса е обаче дали и кога недоволните са в правото си (или по-точно казано - са наистина прави в държанието си) да търсят сметка за извършено действие от Модератор (ясно, Админите приехме, че никога на никого не са направили нищо лошо). Това го казвам на общо основание, а не конкретно за този форум, раздел, тема. Много пъти ми се е случвало потребител, който в последствие става модератор да успява да види ситуацията и от двете страни и да я прецени правилно... и в този момент 5 от 6 човека разбират, че са грешали преди...

Разбира се, че са в правото си. Поне от уважение към това че форума е такъв, заради тях. Има хиляди по-добри начини да оправиш една тема, от това "ае стига ви толкова", както и си проличава от хорското мнение ;)

Mollov написа: Надявам се следното да не се изтълкува/интерпретира неправилно, казвам го съвсем праволинейно и без да се опитвам да се заяждам или да се правя на надменен:
Щото колкото и да не ви се иска, тоя "пясъчник" не е ваш... да, вие го правите интересен, посещаван и толкова известен и полезен, щото си играете в този пясъчник, ама пясъчника не е ваш... т.е. ако го нямаше пясъчника, и вие нямаше да можете да си играете.

Опа, грешка. Не насаждай такова грешно чувство у потребителите. Доста хора писали тук са членове на клуба(плащат си членски внос нали?). Аз не съм, но аз съм рекламодател тук. Надявам се ти е ясно, че един такъв форум не се поддържа финансово само от администраторите нали? Та моля те без тея, той пясъчника не е ваш... Щото е твой пясъчника и толкова стойностни хора спряха да пишат тук нали? Защото като цяло организацията е перфектна, но видиш ли ние сме кривите ;) Всеки един има малко или много принос в една общност.

Mollov написа:Точно тези правомощия, които са му дадени и които му позволяват да прецени това си действие вие не ги уважавате. Или ги намирате за неправилно използвани. И става малко "нашата дума" срещу "вашата дума", а масово не приемате нищо друго освен това, което вие си знаете.

Хехехе, тук се получава нещо от сорта на "Целия свят бърка аз съм прав" :mhihi:
Преброи ли колко хора ви казаха, че това което правите е грешно само тук? А даваш ли си сметка колко са видяли темата?

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Яну 2010, 13:45

С теб определено не може да се води градивен разговор... по никакъв начин не ми показа, че не гледаш само твоето си мнение, ами обръщаш внимание на нещата, които ти пиша... аз пиша едно, ти ми отговаряш друго... интепретираш си нещата както на теб ти е удобно - и тук, и на ЛС.... агент-провокатор? :kuku: Тук диалог не се получава.

Аз спирам да пиша по тази тема, щото не виждам сми... иначе недоволните хора не ги видях точно колко са, казваш го все едно са писали 200 човека... както и да е. Нека Админ вземе отношение по случая, а ти не мисли, че след като си рекламодател и можеш да си говориш каквото поискаш.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Яну 2010, 13:55

Mollov написа:С теб определено не може да се води градивен разговор... по никакъв начин не ми показа, че не гледаш само твоето си мнение, ами обръщаш внимание на нещата, които ти пиша... аз пиша едно, ти ми отговаряш друго... интепретираш си нещата както на теб ти е удобно - и тук, и на ЛС.... агент-провокатор? :kuku: Тук диалог не се получава.

Mollov написа:P.S. Също не каза да си се обърла към Админи относно начините ми на работа в раздела... това значи ли, че пуснатата тема е с цел провокация, а не разрешаване на случая от твоя гледна точка? Щото сам знаеш, че правата ми се дават и извземат от Админите... защо не си се обърнал към тях???

В какво по-точно се опита да ме обвиниш тук? :roll:

Mollov написа:Аз спирам да пиша по тази тема, щото не виждам сми... иначе недоволните хора не ги видях точно колко са, казваш го все едно са писали 200 човека... както и да е. Нека Админ вземе отношение по случая, а ти не мисли, че след като си рекламодател и можеш да си говориш каквото поискаш.

Виж са, нека ти го обясня по-просто. Айде да не се опитваш да ми ограничаваш правата, ще си пиша каквото искам, където си поискам. Виж ако страната ни беше с абревиатурата КНДР, а ти носеше кафяви дрехи - ОК. Има си съд има си правна система, след като смяташ, че аз съм те обидил, след като съм изразил мнението си, че не успявате адекватно да работите и приемате нещата на лична основа, а не за благото на форума и си позволявате да се държите така надменно...

Всъщност ти си човека който не разбира от дума. ;)

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Яну 2010, 14:04

///peter написа:
Виж са, нека ти го обясня по-просто. Айде да не се опитваш да ми ограничаваш правата, ще си пиша каквото искам, където си поискам.

:yes: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Яну 2010, 14:07

Mollov написа:
///peter написа:
Виж са, нека ти го обясня по-просто. Айде да не се опитваш да ми ограничаваш правата, ще си пиша каквото искам, където си поискам.

:yes: :bowdown:

Не си съгласен или какво?

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Яну 2010, 14:18

///peter написа:Виж са, нека ти го обясня по-просто. Айде да не се опитваш да ми ограничаваш правата, ще си пиша каквото искам, където си поискам.

Виж са ти, понеже много ти знае устата и голяма демокрация си измисли аз лично ще ти огранича правата и изобщо няма да си пишеш каквото си искаш в този форум... Като искаш да си пишеш каквото си искаш или ще си пишеш във вас на листче или в някой друг форум в които ти дават такова право, НО тук няма да стане твоята.

Предупреждавам те най-сериозно че при следващото ти мнение срещу модератор излиташ от тук за неопределено време.

П.С. Не си прави труда да ми отговаряш защото не ме интересува какво ще ми напишеш, най-много да ме изнервиш и директно да излетиш.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума