Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Ще помоля някой ако знае и може да ми помогне как по най бързия начин да натрупам мускулна маса ще съм много благодарен?Знам че въпроса е тъп, но ако някой знае някаква много добра химия или програма и от къде да я взема, защото съм трагедия
Случеят е следния- тренирам футбол, но си оперирах коляното(скъсани предни кръсни връзки) преди 8 месеца за 3-ти път в последните 6 год.
и сега ми е много слаб кракът, а за продължа да играя трябва да стане много здрав с много мускул.Аз по принцип съм висок и слаб, а и немога да правя пълен клек(боли ме още), но или трябва да почвам да играя възможно най бързо или да се отказвам и да търся друга работа

Случеят е следния- тренирам футбол, но си оперирах коляното(скъсани предни кръсни връзки) преди 8 месеца за 3-ти път в последните 6 год.

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Колеги, сега виждам темата.. Заминавам се с т'ва нещо от подписа, за хора от форума, още по - добри цени.. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Окей, колега, не знаех, че ще е проблем. Махнах подписа, просто исках да съм от помощ, да не се дават пари на търгашите, дето предлагат ебати цените в БГ.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Имаш вариант да си полезен за хората, както и за себе си... вика му се "Комерсиална Тема". Не струва много, а ще си свършиш много работа....
От тук надолу - по темата
От тук надолу - по темата

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ivan83 написа:Ще помоля някой ако знае и може да ми помогне как по най бързия начин да натрупам мускулна маса ще съм много благодарен?Знам че въпроса е тъп, но ако някой знае някаква много добра химия или програма и от къде да я взема, защото съм трагедия![]()
Случеят е следния- тренирам футбол, но си оперирах коляното(скъсани предни кръсни връзки) преди 8 месеца за 3-ти път в последните 6 год.и сега ми е много слаб кракът, а за продължа да играя трябва да стане много здрав с много мускул.Аз по принцип съм висок и слаб, а и немога да правя пълен клек(боли ме още), но или трябва да почвам да играя възможно най бързо или да се отказвам и да търся друга работа
Попрочети в темата, има доста изписано... освен това с тоя болен крак по-добре не тренирай краката... прави му рехабилитация само на него, докато не ти "настигне" другия крак... и чак тогава почни да ги тренираш...
Преди това можеш да си тренираш горната част на тялото, ама по най-бързият начин няма да стане. По-добре полечка, почни да тренираш, някой около теб да ти каже какво и как... потренирай така 1-2 месеца, че да влезнеш в крачка, научи се да тренираш и чак тогава почни да мислиш как да се занимаваш по-сериозно...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
bum_bum написа:Тия приказки за събуждането на тялото и сърцето и т.н. ми се виждат малко отживелица на мен. Най-вероятно да са свързани с повишения риск от сърдечна атака при сърдечно болни сутрин. При здрав човек не виждам нищо проблемно след събуждане да си вземе добавките, 15- тина мин за да се поизмие и разъни и 10-15 мин ходене до стадион или парк, където там се тича и след тва всичката газ.
Ти какво ще кажеш за тея добавки на NOW за сваляне, енергетиците им в частност? Гледам май пиеше зелен чай от тях.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не съм ги ползвал, зеления чай го взимах просто така, като антиоксидант. Принципно нещата им са добри и не съм ползвал техен продукт от който да съм бил недоволен. Последния път за сваляне ползвах липо6х, преди това липо6, но и двата пъти нямах много добър ефект, явно не са за мен. В интерес на истината най-добър резултат имах преди време като ползвах някаква добавка на Оптимум, дайет бустър мисля се казваше и сега се колебая дали да не я търся пак нея или да взема да пробввам Анимал кътс.
Към края на месеца ще поръчвам, някой ако има интерес нещо да взима да казва. Доставката отнема около месец, месец и половина заради тва, че правя 100 чудеса от храброст за да е евтина, но ценичките са арни, а и с митницата нямаме проблеми по този начин
Анимал кътс излиза към 55лв за 42 парчета, Липо 6 блек- 70, обикновеното липо 50лв за 120 капсули, Оптимум голд стандарт е 190лв за 4,5 кила.
За да не бъда грешно разбран- не продавам нищо, просто ако някой иска нещо за след около 2 месеца до края на месеца може да даде пара и да го включа в мойта доставка.
Към края на месеца ще поръчвам, някой ако има интерес нещо да взима да казва. Доставката отнема около месец, месец и половина заради тва, че правя 100 чудеса от храброст за да е евтина, но ценичките са арни, а и с митницата нямаме проблеми по този начин

За да не бъда грешно разбран- не продавам нищо, просто ако някой иска нещо за след около 2 месеца до края на месеца може да даде пара и да го включа в мойта доставка.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
ivan83 - колега, посъветвай се с найстина спортни специалсти в твоя случай. Сега ще ти кажа пример от моята практика. Имам приятел, който също скъса връзки на коляното. Лекуваше се, едиствено след като го заведох при Иван Абаджиев той му направи някви щуротии, които бил давал на Ивет Лалова, за да се възстанови. Така че найстина виж професионално. Иначе лесно е да ти кажем Да приемаш Анимал Флекс и готово, но ако имаш проблем трябва да се лекува както трябва. Не мога да ти кажа прави това и това, защото не знам как да възстановявам човек след травма.
Jim Beam - колега честно да ти кажа от практиката на NOW работите не ги хвалят мнг. Значи самата фирма е ориентиране да правя по-масови неща, не мнг силни. Това е фирмата в САЩ, която може би има най-мнг артикули, но нито един не е както се казва мощен и злобен. Всички са повече здравословни. Това е моето мнение.
Jim Beam - колега честно да ти кажа от практиката на NOW работите не ги хвалят мнг. Значи самата фирма е ориентиране да правя по-масови неща, не мнг силни. Това е фирмата в САЩ, която може би има най-мнг артикули, но нито един не е както се казва мощен и злобен. Всички са повече здравословни. Това е моето мнение.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
за отслабване и поскоро топене на мазнините за сезон 2009г пробвах Fire като го изпиеш и усещаш как те загрява мн ефективно някой, ако е ползвал ефедра по същия начин се чувстваш ускурява пулса, дава енергия и мутивация за тренировка спомням си, че внесените бройки даже в началото бяха предварително разпределени 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте , сигурно вече е писано в темата, ама толкова страници... Сега по празниците предполагам доста хора са качили малко килцата. Та и аз в тва число малко от към корем
И да питам разните колани и т.н. дето рекламират дали има някакъв ефект от тях( предполагам няма, но все пак някой с опит)? Другия вариянт е някаква химия или нещо за пиене за сваляне на килца, като не искам да е нещо, което да вреди на здравето(а и да не е 200лв.
). Аз все си мисля, че няма такова нещо, което да е безвредно и до сега не съм пил нищо.

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
А шунка и пилешко от магазина ядеш ли? То е доста по-вредно от някои протеини. За сваляне на килограми: Lipo6 = 75 лв, Lipo6x = 100тина, ON Diet Boost = 55, L-Carnitine = според зависи и той някъде 40-50
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Сега забелязах, че от CGT + Tibolan има добър ефект преди тренировка, направо не мога да седя на едно место, май е от Таурина 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
някой може ли да даде инфо за по евтин и качествен бърз протейн, защото на BSN е почти 90лв. 1кг. и не стига и за месец.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Няма евтини и хубави неща, освен баничка с боза 
Аз пия Оптимум Уей Голд Стандарт, 4,5кг- 190лв

Аз пия Оптимум Уей Голд Стандарт, 4,5кг- 190лв