Сервизна акция от Дарукар
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Сервизна акция от Дарукар
Диагностиката в Дару кар е 70 лева, както и в Камор е на същата цена. За съжаление нито едните, нито другите не можаха да открият проблема. 140 лева на вятъра....
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Да споменем с "добро" и Варна Карс ,там всичко е х2 ,за сметка на това персонала е надменен и некомпетентен а ако колата ти е Е36/Е34 направо им е на устата да си отиваш на село при овцете и да не им губиш времето ... а като се явих с един познат с Е65 745и да я погледнат голямо подмазване падна само дето не ми целуваха краката ... 

- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
Alexi написа:Да споменем с "добро" и Варна Карс ,там всичко е х2 ,за сметка на това персонала е надменен и некомпетентен а ако колата ти е Е36/Е34 направо им е на устата да си отиваш на село при овцете и да не им губиш времето ... а като се явих с един познат с Е65 745и да я погледнат голямо подмазване падна само дето не ми целуваха краката ...

Alexi написа:Да споменем с "добро" и Варна Карс ,там всичко е х2 ,за сметка на това персонала е надменен и некомпетентен а ако колата ти е Е36/Е34 направо им е на устата да си отиваш на село при овцете и да не им губиш времето ... а като се явих с един познат с Е65 745и да я погледнат голямо подмазване падна само дето не ми целуваха краката ...
Като изключим единият им "мазен" приемчик общо взето всички останали биват. Отношението на хората към теб не е само заради колата, а и заради твоето към тях в повечето случаи. Разочарован съм от наличността им. Колкото пъти съм ходил при тях винаги нещо го нямат налично и се чака 2-3 дни.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Няма как хората да имат налично всичко което има по едно БМВ но за сметка на това ти правят 100% това доставка.
Незнам защо при вас хората са така настроени. Аз закарах една Е36 цац преди 3месеца ц дару за оглед + смяна масло и филтри и ме посташнаха така както като карам и Х5 при тях.
Споредмен ако сте случей като "Архангел" офертата е доста добра
Незнам защо при вас хората са така настроени. Аз закарах една Е36 цац преди 3месеца ц дару за оглед + смяна масло и филтри и ме посташнаха така както като карам и Х5 при тях.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
ludia написа:Няма как хората да имат налично всичко което има по едно БМВ но за сметка на това ти правят 100% това доставка.
Говоря за елементарни неща. Най пресният пример беше с болт за колектора, който струва 3 или 5лв и често се къса. Те нямаха нито един. Обадих се в Дарукар и ми го изпратиха по ЕКОНТ, на следващия ден беше при мен.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Промоцията им трябва да е -50%, за да им се изравнят цените с реалните. Частите са им х2, труда х3 (друг въпрос е колко са кадърни и могат ли да ползват техниката, с която разполагат). От там и капачка за винтил не бих си купил, камо ли да си вкарам колата. Но всеки си преценява за себе си.
...
Последна промяна gregorian на 12 Яну 2010, 20:57, променена общо 1 път
По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
И в Бова съм ходил и в Варна карс , за Бова не мога да кажа дали е толкова скъпа диагностиката щото правих и др. неща но чак пък 100 и нещо както беше написал някой в тази или друга тема не ми се вярва иначе щеше да го се забележи като погледна разписката, а от Варна карс - все малки неща съм поръчвал, и все са ги нямали ама все за 3 дена идват... гредата е че трябвада да се разкарвам по магистралата 2 пъти, но иначе лошо не съм видял от тях.
П.С. То това стана е*ахти ОFFtopic-a ама и аз не се натискам да си купувам оригинални части от тях, но не знам къде другаде мога да си ги набавя ? Предложете нещо? (а техните си имат гаранция, поне можеш да им скочиш ако се окажат кекави)
П.С. То това стана е*ахти ОFFtopic-a ама и аз не се натискам да си купувам оригинални части от тях, но не знам къде другаде мога да си ги набавя ? Предложете нещо? (а техните си имат гаранция, поне можеш да им скочиш ако се окажат кекави)
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
малко се отклонихме от темата, но какво пък, може и от тази насока да извлечен общи ползи! нали това е идеята на тези форуми!
така че за цени на части и консумативи никога не съм имал претенции, на всякъде където са с логото на БМВ са едни и същи цените,с изключение на тези който например продават някой колеги от форума. Говорихме за отношение /особенно към такива като нас с по-старички колички/
и за това как не желаят да ми подменят част, което съм купил от тях и се оказва че не е за моята кола, въпреки че ходя направо с разпечатки от ЕТК и партидни номера, но те си проверяват по ВИН, в което лошо няма! за труда не коментирам, вие кажете дали е скъпо....!
така че за цени на части и консумативи никога не съм имал претенции, на всякъде където са с логото на БМВ са едни и същи цените,с изключение на тези който например продават някой колеги от форума. Говорихме за отношение /особенно към такива като нас с по-старички колички/
и за това как не желаят да ми подменят част, което съм купил от тях и се оказва че не е за моята кола, въпреки че ходя направо с разпечатки от ЕТК и партидни номера, но те си проверяват по ВИН, в което лошо няма! за труда не коментирам, вие кажете дали е скъпо....!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Здравейте,
сервизната акция за Е39 и Е46 се организира само от нашата фирма, т.е. Дару Кар. Останалите дилърства из страната (М Кар, Бова Кар, Варна Карс, и т.н.) са независими фирми и доколкото ми е известно, засега нямат такава инициатива.
Бих посъветвал всички собственици на автомобили BMW да следят нашия сайт, тъй като там ежемесечно се публикува списък с налични на склад части с намалени цени.
С пожелание за леко и безаварийно шофиране
!
сервизната акция за Е39 и Е46 се организира само от нашата фирма, т.е. Дару Кар. Останалите дилърства из страната (М Кар, Бова Кар, Варна Карс, и т.н.) са независими фирми и доколкото ми е известно, засега нямат такава инициатива.
Бих посъветвал всички собственици на автомобили BMW да следят нашия сайт, тъй като там ежемесечно се публикува списък с налични на склад части с намалени цени.
С пожелание за леко и безаварийно шофиране

- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Не мога да не се включа и аз. В Дару диагностиката си е 60 лева и я правят за не повече от 5 минути. Наричат я диагностика , а реално е преглед за грешки и НИЩО ПОВЕЧЕ! А явно на теб в Бова са ти отделили още 2,5 мин и са ти взели още 30 кинта. Не зная дали наистина е така в Бова (само предполагам), но за Дару го знам от горчив опит и още тогава им казах , че ще им нося славата при всеки удобен случай.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Адмирации за Управителя и Собстевник на Бова Кар Бургас!
Явно форума и темите се следят от ръководството на фирмата и ме потърсиха на лично тук както и по мобилния телефон
! Имах опасения че колата ми бъде обявена за "персона нон грата" в Бова, но напротив!
Бях поканен на среща/кафе да обсъдим така посочените негативи който са се появили и да обсъдим създалата се в миналото ситуация!
Никой не се е родил научен! Вината много често е в двете страни, но "продавача" е този който трябва да направи всичко възможно клиента да си тръгне усмихнат и доволен, въпреки всичко!
Лични подход е съществено важен несавизимо дали караш Е91 или Е36
Поздрави и успех! Продължавайте по същия начин да се вслушвате във всяка критика, независимо от нейния привкус!

Явно форума и темите се следят от ръководството на фирмата и ме потърсиха на лично тук както и по мобилния телефон

Бях поканен на среща/кафе да обсъдим така посочените негативи който са се появили и да обсъдим създалата се в миналото ситуация!
Никой не се е родил научен! Вината много често е в двете страни, но "продавача" е този който трябва да направи всичко възможно клиента да си тръгне усмихнат и доволен, въпреки всичко!
Лични подход е съществено важен несавизимо дали караш Е91 или Е36
Поздрави и успех! Продължавайте по същия начин да се вслушвате във всяка критика, независимо от нейния привкус!

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ами доста е обичайно за българския манталитет отношението към клиента да се определя от това, каква кола кара, колко фешън се е издокарал и т.н. "значими" фактори. Изключително често срещано при официалните дилъри на автомобили, луксозни автокъщи и подобни. (това важи с пълна сила за Камор примерно) По-простичко ... дет се вика имаме си и поговорка даже .. за дрехите, посрещането и изпращането. Чест прави на Бова карс ... или по-точно на управителя, че е потърсил връзка със Злати. И както той каза ... личния подход към клиента е ключът към спечелването му и гаранция, че този клиент ще се върне. 

шефа на сервиза е точен, спомням си за Е36-цата преди години като ходих при него ме прие почти като приятел
а после половин час ми обясняваше по телефона, като бях закъсал
всъщност сега не знам дали е същия, тогава беше един гологлав
а после половин час ми обясняваше по телефона, като бях закъсал

всъщност сега не знам дали е същия, тогава беше един гологлав