Live For Speed
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Live For Speed
Нищо не открих 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ба от 1 седмица се тормозя и ровя за 3D файлове на БМВ Е10/Е20 и няма и няма ... намерих някакви първобитни и аха да ги обърна в кола за играта и се оказаха с много полигони и не стана :Х някой някакво съдействие не може ли да измисли да вкараме тоя кокошарник в играта 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Kroki написа:Нищо не открих
http://lfsmods.com/?p=3061
TUZara` написа:Ба от 1 седмица се тормозя и ровя за 3D файлове на БМВ Е10/Е20 и няма и няма ... намерих някакви първобитни и аха да ги обърна в кола за играта и се оказаха с много полигони и не стана :Х някой някакво съдействие не може ли да измисли да вкараме тоя кокошарник в играта
3D модели има само да искаш

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Hamachi сървър
Име на сървъра: bmwpower-bg6.net
Парола на сървъра: bmw
Как да влезете в играта в LFS?
Пускате играта, давате Multiplayer, Join specific host, горе избирате S2 и Local, за IP Address пишете 5.248.186.59 и давате JOIN
STATUS: ONLINE
3-ма сме засега
Име на сървъра: bmwpower-bg6.net
Парола на сървъра: bmw
Как да влезете в играта в LFS?
Пускате играта, давате Multiplayer, Join specific host, горе избирате S2 и Local, за IP Address пишете 5.248.186.59 и давате JOIN

STATUS: ONLINE
3-ма сме засега

Последна промяна M3 E92 на 27 Яну 2010, 22:32, променена общо 2 пъти
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Добре де, това ми отваря неква Е30-ка комби, закво би ми помогнало да си регна играта? Търсих там в програми нищо не намерих... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Добре де, това ми отваря неква Е30-ка комби, закво би ми помогнало да си регна играта? Търсих там в програми нищо не намерих...

ME4KY написа:Kroki написа:Нищо не открих
http://lfsmods.com/?p=3061TUZara` написа:Ба от 1 седмица се тормозя и ровя за 3D файлове на БМВ Е10/Е20 и няма и няма ... намерих някакви първобитни и аха да ги обърна в кола за играта и се оказаха с много полигони и не стана :Х някой някакво съдействие не може ли да измисли да вкараме тоя кокошарник в играта
3D модели има само да искашТърси за игрите от поредицата GTA.Моделите за повечето коли са от тази игра и се дооправят и донаместват
.Ако искаш,и за да стане най-добре си ги направи сам
Търсих ги,ма за ГТА не намерих 2002-ка ... иначе имам човек дет им разбира как се преобразува,ма просто го няма ... накрая ще се хвана да го нарисувам на някоя 3Д програма и да го вкарам в играта

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
TUZara` написа:ME4KY написа:Kroki написа:Нищо не открих
http://lfsmods.com/?p=3061TUZara` написа:Ба от 1 седмица се тормозя и ровя за 3D файлове на БМВ Е10/Е20 и няма и няма ... намерих някакви първобитни и аха да ги обърна в кола за играта и се оказаха с много полигони и не стана :Х някой някакво съдействие не може ли да измисли да вкараме тоя кокошарник в играта
3D модели има само да искашТърси за игрите от поредицата GTA.Моделите за повечето коли са от тази игра и се дооправят и донаместват
Търсих ги,ма за ГТА не намерих 2002-ка ... иначе имам човек дет им разбира как се преобразува,ма просто го няма ... накрая ще се хвана да го нарисувам на някоя 3Д програма и да го вкарам в играта
английски знаеш ли ??
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
ME4KY написа:TUZara` написа:ME4KY написа:Kroki написа:Нищо не открих
английски знаеш ли ??
Не тои е учил до 3-ти клас

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- mNstRn
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW E60 2005 525d
моето е30 в лфс
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Don't drive it,Drift it ! 

- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Имам един въпрос разбрах че на Х -версията не мога да слагам модове , обаче не мога да разбера мойта Х ли е или Y , Z .Пробвах да инстална модове на мойта обаче ми дава ерор че не може да открие XF.vob или нещо такова.Изчетох темата , видях че са дадени линкове за различни версий ама не са активни линковете.От къде мога да си изтегля версия на която да слагам коли ( модове , скинове не знам как им викате ) Благодаря Ви предварително 

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Колеги от WR2(world racing 2) колите не могат ли да се преправят?
http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/BMW/
http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/BMW/
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Ivo_e38 написа:Имам един въпрос разбрах че на Х -версията не мога да слагам модове , обаче не мога да разбера мойта Х ли е или Y , Z .Пробвах да инстална модове на мойта обаче ми дава ерор че не може да открие XF.vob или нещо такова.Изчетох темата , видях че са дадени линкове за различни версий ама не са активни линковете.От къде мога да си изтегля версия на която да слагам коли ( модове , скинове не знам как им викате ) Благодаря Ви предварително
http://www.me4ky.blogspot.com четеш

http://www.youtube.com/watch?v=Cj4vf8RfGhA
ME4KY...greeting..all NooB
- Bmw 335biturbo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO
http://www.vbox7.com/play:129dcc99&start=15
Колеги на някои кара ли му се ?
Колеги на някои кара ли му се ?
Koito obi4a da se vozi kazva mercedes koito obi4a da leti kazva bmw