е46 нужда от мп3
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Re: е46 нужда от мп3
Дано да се измисли нещо, че главата ме боли с тва аудио! По пътя на логиката би следвало да стане, но нищо не се знае. Избягвам да пиша в темата, понеже само спамя и нищо повече. Скаран със такъв тип технологии и едва ли знам нещо повече от вас, така че силата е във ваши ръце. Усещам, че ще има мн бира за тоз', който ги разбира! 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
И аз вече не знам какво да правя!
На старата Е46-ца съм със CD, което не чете мп3 - когато вкарам мп3 диск изписва "eror"
На новата Е46-ца съм със ето това CD: (вади диска на една страна-не директно навън)

Уж трябва да чете мп3 дискове, но когато вкарам мп3 започва да го чете, изписва (track) TR-01 до там!
Не изписва "eror", не вади диска, но и не тръгва изобщо!?!?
Чудя се вече какво да правя!? - тъкмо реших, че съм си взел кола с CD, което чете мп3 и ... греда!
Някой да има идей ?
На старата Е46-ца съм със CD, което не чете мп3 - когато вкарам мп3 диск изписва "eror"
На новата Е46-ца съм със ето това CD: (вади диска на една страна-не директно навън)

Уж трябва да чете мп3 дискове, но когато вкарам мп3 започва да го чете, изписва (track) TR-01 до там!
Не изписва "eror", не вади диска, но и не тръгва изобщо!?!?
Чудя се вече какво да правя!? - тъкмо реших, че съм си взел кола с CD, което чете мп3 и ... греда!
Някой да има идей ?
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Извади СД то и виж кога е произведено. А и да не забравиш да почерпиш за колата 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Ще го вадя в неделя сигурно, че не ми се слиза сега, а утре рано ме чака път.
Ще почерпя
Ще почерпя

- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Може да е тъпо и да си го предвидил, но на коя скорост са записани тези mp3 и на какъв диск? От решаващо значение могат да се окажат както скоростта, така и качеството на диска - Princo или Verbatim 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
с 2 диска съм пробвал.
Единия Princo, другия NEO.
При първия - не финализирах диска (остана "мулти сешън") и реших, че това е проблема.
При втория - затворих го, но пак същото - започва да чете и спира-няма грешки, не го вади-просто спира!
Скоростта не съм я пипал (предполагам пържи на максималната допустима от записвачката)
Единия Princo, другия NEO.
При първия - не финализирах диска (остана "мулти сешън") и реших, че това е проблема.
При втория - затворих го, но пак същото - започва да чете и спира-няма грешки, не го вади-просто спира!
Скоростта не съм я пипал (предполагам пържи на максималната допустима от записвачката)
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
zmeyan написа:Може да е тъпо и да си го предвидил, но на коя скорост са записани тези mp3 и на какъв диск? От решаващо значение могат да се окажат както скоростта, така и качеството на диска - Princo или Verbatim
Щом ти изписва трак №, значи разпознава формата, но не може да прочете данните. Причината не е в плеъра, Пробвай, както писа колегата, да записваш диска на ниска скорост и го заключвай, не оставяй мултисешън диск.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
pazokolarov написа:zmeyan написа:Може да е тъпо и да си го предвидил, но на коя скорост са записани тези mp3 и на какъв диск? От решаващо значение могат да се окажат както скоростта, така и качеството на диска - Princo или Verbatim
Щом ти изписва трак №, значи разпознава формата, но не може да прочете данните. Причината не е в плеъра, Пробвай, както писа колегата, да записваш диска на ниска скорост и го заключвай, не оставяй мултисешън диск.
Моето сд също чете мп3 и при мен няма проблем ако оставя диска отключен, но на по-висока от 16 ста скорост не запосвам понеже може така ме посъветваха някакви специалисти от тояга.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Принко или Нео - все едно! Дори някои записвачки за РС не ги разчитат, а защо си мислите, че капризни аудио устройства за коли се справят по-добре?
Препоръчвана скорост на запис - колкото по-ниска, толкова по-добре (макс. х8)
Аз лично записвам, на х2 или х4 в зависимост от диска и къде ще се ползва.
Използвайте качествени дискове (препоръчвам Вербатим).
Финализирайте дисковете (не би трябвало да е от значение, но го препоръчват)
Не записвайте файловете в папки или подпапки (директории)
Не записвайте друг формат файлове, освен mp3...
Пуснете си почистващ диск в плеъра.
Ако спазвате гореспоменатото и не бачка - отидете в сервиз или си купете нов плеър
Препоръчвана скорост на запис - колкото по-ниска, толкова по-добре (макс. х8)
Аз лично записвам, на х2 или х4 в зависимост от диска и къде ще се ползва.
Използвайте качествени дискове (препоръчвам Вербатим).
Финализирайте дисковете (не би трябвало да е от значение, но го препоръчват)
Не записвайте файловете в папки или подпапки (директории)
Не записвайте друг формат файлове, освен mp3...
Пуснете си почистващ диск в плеъра.
Ако спазвате гореспоменатото и не бачка - отидете в сервиз или си купете нов плеър

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз съм с сони в колата записвал съм на 52Х скорост
лека грешка стана ,но го слушах 1 ден и после почна да прескача и го хвърлих и редовно си записвам н 8х скорост и нямам никакви проблеми. Това записване на 2х или на 4х е вече прекалено най добрата скорост е 8х или 16х. И от най най най евтените дискове не си купувайте не си мислете ,че сте на далавера точно обратното е от личен опит говоря. 

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
а някой може ли да сподели техника/как да почистим/направим профилактика на плеерчето!
отклоняваме се от заглавието на темата, ама така или иначе май няма да се намери отговор на въпроса там!
та как да направим така че диска да ни служи по-дълго и безпроблемно!?
отклоняваме се от заглавието на темата, ама така или иначе май няма да се намери отговор на въпроса там!
та как да направим така че диска да ни служи по-дълго и безпроблемно!?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз знам, че дискове за колата се записват на най-бавната скорост на записвачката. Иначе вероятността да не го прочете е много голяма.
Si non confectus, non reficiat.
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5

новият ми номер: 0877787835
- zmeyan
- младши ентусиаст
-

та използвам моментът да споделя нещо от лични наблюдения:
По-старите ни радио-касетофони и радио-ЦД не работят, ако колата не е на контакт.
По-новите работят до около 15-20мин след изваждане на ключа (мисля че след 2004 производство бяха) Аз се сдобих с такива радио-касетофонче и мога лично да го потвърдя, че наистина е така!
Сега очаквам с нетърпение да разбера има ли смисъл да пазя ЦД-то си (2000г) с надежда да пусна мп3 някой ден на него или да го продавам.
И да попитам още нещо - имам 3 кабела отзад за ЦД-то - за антена, снопът кабеляци и още един кабел с много странен накрайник, подобен на стандарта за след 2004 антения вход - знаете ли за какво служи?
Да споделя и още нещо - преходник от новия стандарт за антена към стария струва около и над 20лв, но лесно се запоява обикновен накрайник от 1лв и се получава супер

Необходимо е - накрайник, две жички, поялник, калай, отвертка и 15-20мин време. Ако на някой му е нужно - обяснявам с удоволствие на лични..
Край на

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Я пусни една снимка на тези кабели, да видим за какво иде реч.
Май оставяме този вариант. Въпросното момче вреоятно няма да бъде издирено
...
pazokolarov написа:Bmwswed написа:Колеги иначе аз като бях в Бг в нашия край имаше едно момче дето чейнджърите ги правеше да чете VCD то щом чете това значи и мп3 ще чете като се върна след 20 дена ще разпитам за това.Дано да може да направи и Сд то на бмв то да чете мп3 или vcd
Колега, хайде бе, какво стана? Намери ли въпросния човек? Че умряхме от очакване на поне една хубава новинка