монтаж на 12ка пйонеер на задната кора на е36 седан
Модератор: Icco
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Re: монтаж на 12ка пйонеер на задната кора на е36 седан
ivailo написа:pioneer TS-W307F говорител,усилвател-буалпункт точен модел незнам,сд-то е pioneer номер 5900 на песни не само по-настройките на баса и т.н.,и като пукне говорителя се изпъва много.
Наскоро едно приятелче си беше купило същата марка усилвател заедно с една тубичка 12'' и ми се оплака че говорителят му вече бил изгорял или нещо му станало хихихихи...Отивам ,пускам..слушам ужассссс,ужассс!!!!!Усилвателят двуканален но вързан на бридж ,към тубата и наистина говорителят издава точно звук на избит...това да иска някой неможе да го докара с каквито и да е ефекти

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Blaupunkt отдавна не са това което бяха.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Колега, ако не си се справил с проблема драсни едно ЛС и да се уговорим кога ще ти е удобно да го погледна това нещо и да го правим.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
mladi написа:ivailo написа:pioneer TS-W307F говорител,усилвател-буалпункт точен модел незнам,сд-то е pioneer номер 5900 на песни не само по-настройките на баса и т.н.,и като пукне говорителя се изпъва много.
Наскоро едно приятелче си беше купило същата марка усилвател заедно с една тубичка 12'' и ми се оплака че говорителят му вече бил изгорял или нещо му станало хихихихи...Отивам ,пускам..слушам ужассссс,ужассс!!!!!Усилвателят двуканален но вързан на бридж ,към тубата и наистина говорителят издава точно звук на избит...това да иска някой неможе да го докара с каквито и да е ефектиоткачам бриджа и вързвам тубата на десния канал-няма проблем!Закачам на левия канал тубата ,също нямя проблеми свири си нормално!Връзвам бриджа и се учудих,докато беше усилен на по-малко от 50 процента такива искри хвърчаха (а усилвателят е от порядъка на не повече от 80в.в/бридж)докато връзвам кабелите,към тубата,че все едно заварям с електрожен-ужасиооонн голям,тубата отново звучи като избита,каточели намотките са се смъкнали от шпулата и си дрънчат в магнитната система!Извода---нов усилвател от по-висок клас или сериозна марка-реноме!До кога ще има тъпи бриджови изпълнения незнам?!Нагледал съм се и съм се направил на изгорели мощтни говорители,дори профи и то от мноооого по-слаби като мощност автомобилни усилвателчета(връзвани на бридж!)Кофти е много,че дори марки като Блаупункт се излагат и то много
!Много излишни,шумове,пикове, токове... пропускат подобни усилватели и горят иначе не лоши говорители! Та колега не се чуди много има голям процент проблема ти да е в самия усилвател и по-точно ,когато е само на ''бридж''режим(който очевадно е недоискусурен от създателите му
)пробвай да вържеш друго стъпало и дано решиш проблема успех!
Колега, ти тубата да не би да си я свързвал докато усилватела работи, че са хвърчали искри?
Българския вариант:
- AGT
- старши ентусиаст
-
Според написаното баш това е направил 

Съвет от КАТ !
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
[quote=mladi].....Кофти е много,че дори марки като Блаупункт се излагат и то много
!Много излишни,шумове,пикове, токове... пропускат подобни усилватели и горят иначе не лоши говорители!....[/quote]
Аз не смятам че Блаупункт са или някога са били кой знае колко напред в авто аудиото, просто си беше добре позната марка на пазара, което не я прави много класна!
И Беко също е супер известна марка ама......

Аз не смятам че Блаупункт са или някога са били кой знае колко напред в авто аудиото, просто си беше добре позната марка на пазара, което не я прави много класна!
И Беко също е супер известна марка ама......
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Icco написа:[quote=mladi].....Кофти е много,че дори марки като Блаупункт се излагат и то много!Много излишни,шумове,пикове, токове... пропускат подобни усилватели и горят иначе не лоши говорители!....
И Беко също е супер известна марка ама......[/quote]
Ок така да е!Не претендирам,че Блаупункт е велика марка но като знам старите им неща на какво ниво (като здравина и качество дори)са били,няма как да не мисля с тъга за марката!А за Беко-то еми срамно е ,че вече се сравняват двете марки така е!Виждам,че много от учстниците в темата много разбират и се присмиват но за някои работи се изискват понятие и малко разбиране ама мааалкоо поне!Изобщо не ми се занимава да споря с някои дето гледа ''под вола теле дали има''смисъл понеже съм бил вързал говорителя ,когато усилвателя бил вкл.ужааассс ама няма ,кой да погледне и да прочете поне малко из редовете,че стъпалото беше на по-малко от 50 процента усилено а то не е повече от 80вата реални на бридж и хвърля ток,като стар руски електрожен,което не е нормално за случая(поне така са ме учили в детската градина)!Както и да е дерзайте си и се кефете и си мислете,че сте забили някого с вашите си ''размисли и страсти''то е ясно ,защо много от качествените хора в сайта не пишат вече(за жалост)!На колегата отново успех с разрешаването на проблема и по-малко спам и повече помощ,сори ,ако съм ''наранил ''някого

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- AGT
- старши ентусиаст
-
Спора ражда истината

Съвет от КАТ !
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Аз от 5 години съм с двуканален Блаупункт, единията от басовете ми е Пайнер 306DVC(двунамотков) и досега не съм имал проблеми и си свирука вси4ко доста прили4но.И трите баса които имам съм ги вързал на бридж режим с об6то съпротивление 4 ома
Снимки в галерията ми
Снимки в галерията ми
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
mladi написа:...........
Честно да ти кажа хич никой не си обидил, и не мисля да ти отговарям за каквото и да е освен да ти пожелая приятно вързване на кабели в работещи усилватели!
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
имах подобен проблем колега!!! реших го като смених чинчовете с по хубави и нови разбирасе,също така на рemote control-a му трябва по як кабел все пак е +!!смени и него не малко работа е но трябва!!!а по въпроса за искрите и аз ги имах оказа се ,че минусовия кабел ми е малък и не е бил хванат здраво трябва и него да смениш радвам се ако съм помогнал дано не е късно
!!! 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
колеги много отдавна го оправих но съм забравил да отбележа,оказа се че проблема не е усилвателя а СД то,нещо беше станало със изходите му за субуфер,беше още в гаранция тогава и ми го оправиха.
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
колега някаква снимка да видя как е станало на задната кора защото и аз имам една музика която не ползвам и мисля да е слагам в бавареца 

- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
ако не сме си писали пиши ми на скайп iiivailo и ще ти дам пик.,може вече да съм ти показвал но може и да не съм на много колеги от форума съм давал пик.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ivailo написа:ако не сме си писали пиши ми на скайп iiivailo и ще ти дам пик.,може вече да съм ти показвал но може и да не съм на много колеги от форума съм давал пик.
Мислиш ли да се пускаш на ЕММА с това озвучение?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3