Поредната кражба...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Поредната кражба...

Мнение от Nukem » 06 Яну 2010, 15:06

Към колегата jorogb Колега, разбирам те, и знам, че не е лесно да си подържаш колата и някой да дойде да краде, но искам да ти дам един съвет, като духовно лице каквото съм. Моля те, недей да проклинаш! Знам, че е начин да изразиш болка, възмущение, негодувание и то с право, и е така, но клетвата не е просто дума, а чрез нея се отключват духовни закони. Ти призоваваш нечисти духовни сили, които да свършат нещо по адреса на даден човек. Един вид това има общо с магията, чрез която се насочва дадена сила и духовно влияние към някого. Истината е, че тези духовни нечисти сили могат и да навреят на този, по чийто адрес кълнеш и да го споелти нещо, но още по-горчивата истината е, че те вече имат някакъв достъп до самият теб, тъй като си ги призовал, макар и несъзнателно да ти свършат услуга. Същото е когато някой ни свърши услуга и след врме и ние му дължим услуга, това е принципа. Повярвай ми, сблъсквал съм се с това, и най-вече с лъжливите клетви. По-добре намери някакъв друг начин да излееш гнева си вместо да кълнеш. Тези сили както правят "услуга" на някой, така после се обръщат и срещу самия него. Всички врачки, баячки, екстрасенси страдат от различи психични смущения именно поради тази им обвързаност с тези сили, от чийто услуги се ползват къде съзнателно и къде несъзнателно. Дано не съм ти дотегнал. Темата е дълга, но просто работя в тази свера и реших да ти споделя.
Поздрави :yes:

Да ти кажа колега не си прав, имаше един пич който ме прецака с първото ми БМВ, кълнахме го с един приятел и след полвин година го смаза един камион барабар с мотора, даже пресен пример сега ме засече и замалко да ме отнесе един тунинг голф4 преди два дена прокалнах си го и вчера го и гледам с размзани врати вчера! :D , има и още случаи ама да не се отклоняваме от темата!Така че кълнането си е оферта!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Самолет и мечтае да кара подводница

Мнение от Laverita » 06 Яну 2010, 15:23

Колега, в какво не съм прав? Аз не отричам факта, че има ефект, и че в пвечето случай работи, напротив, но само споделям, че това е нож с две устриета, на който се порязват всички, които прибявгват до него, рано или късно, това е просто духовна закономерност. Има неща, които правим сега, но виждаме резултатите си едва след време, например върху нашите деца - помислете върху това!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ...320ка...
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)

Мнение от ВаНко » 07 Яну 2010, 10:43

Сложих и аз М-лайстни и им се радвах точно месец, два. Понеже живея близо до Симеон и все си мисля, че някой от ония овчари е видял колата и е платил някой лев на някой наркоман да ги свали. Та слизам една сутрин и гледам към колата - половината щипки долу, една част липсват и една част седи по колата. Какво да ви кажа, грозна гледка беше. Добре, че си бях запазил старите, та сега съм отново с тях... Но има някой, който гледа отгоре и все някой ден ще си прибере версиите!!!!
Power is nothing without control...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Самолет и мечтае да кара подводница

Мнение от Laverita » 07 Яну 2010, 10:59

ВаНко написа: Но има някой, който гледа отгоре и все някой ден ще си прибере версиите!!!!

Е това е вече е приказка :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 07 Яну 2010, 20:40

Laverita написа:
ВаНко написа: Но има някой, който гледа отгоре и все някой ден ще си прибере версиите!!!!

Е това е вече е приказка :yes:

Така е, колега. Наистина не е хубаво да се кълне и не е това решението ( а и никак не ми е по-леко на душицата ), но просто чашата преля.
Знаете ли кое е най-странното. Всички оплаквания на колеги идват от ... София! Какво става с този град, нямам идея. А лошото е, че както каза някой в тази тема, явно това са поръчки на "хора" каращи същата кола, и нищо чудно наши съфорумници. Докато има такава измет - индивиди, които да поръчват или поне да купуват крадени вещи, ще има и кражби. Рибата се вмирисва от главата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 07 Яну 2010, 21:06

Пфф защо си мислиш че само София ... може ли комшията ми да ми гепа .... тасовете, през 3 входа живеем .... нагъл, абе малко помиярче... през носа му излязоха ама има ли значение няма оправия, и смеха .... баща му: "Що го би... за едни тасове... " е кво да го целувам ли?? пак че не му се из... в сърцето. за 3 месеца тасове, 2 емблеми, 1 комплект капачки за джанти ... нема такъв филм.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 07 Яну 2010, 22:57

Не е само в София,във Варна имам приятел със откраднат сенник на задното стъкло,друг със откраднати халогени, а трети 2 пъти емблема,втория път даже беше ментак за 5лв.На мен само емблема ми взеха,ама си сложих ментаче за 5лв и така,нека я вземат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 08 Яну 2010, 0:19

М-лайстни ! М-огледала ! ЕМблемки !ЕМ баба Ми само М-елементи е имала по каруцата нали ! СУЕТАТА ни подхранва страстите на поръчителите на кражбите -потребителите сме си самите ние!Колегата го хванал пребил го,друг ги кълне-загуба на енергия на ,предполагам,млади хора които имат в излишък време .Да си наточват колите ,да се перчат из махлата да си компенсират празнините с материални-за тях гениални джунджурийки!Тодор Колев преди доста години пееше за чистачките-забра"йх го текста... В Абсурдистан е така колеги и колежки(има ли изобщо?) :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 08 Яну 2010, 1:36

М-лайстни ! М-огледала ! ЕМблемки !ЕМ баба Ми само М-елементи е имала по каруцата нали ! СУЕТАТА ни подхранва страстите на поръчителите на кражбите -потребителите сме си самите ние!Колегата го хванал пребил го,друг ги кълне-загуба на енергия на ,предполагам,млади хора които имат в излишък време .Да си наточват колите ,да се перчат из махлата да си компенсират празнините с материални-за тях гениални джунджурийки!Тодор Колев преди доста години пееше за чистачките-забра"йх го текста... В Абсурдистан е така колеги и колежки(има ли изобщо?) :ok:

Появят ли се хейтърите, катанеца не е далеч! :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3-ка Black Edition
Мечтае да кара: много неща...
Детайли за колата: много черна....

Мнение от PiMPi » 08 Яну 2010, 1:44

Ba4oIlia написа:М-лайстни ! М-огледала ! ЕМблемки !ЕМ баба Ми само М-елементи е имала по каруцата нали ! СУЕТАТА ни подхранва страстите на поръчителите на кражбите -потребителите сме си самите ние!Колегата го хванал пребил го,друг ги кълне-загуба на енергия на ,предполагам,млади хора които имат в излишък време .Да си наточват колите ,да се перчат из махлата да си компенсират празнините с материални-за тях гениални джунджурийки!Тодор Колев преди доста години пееше за чистачките-забра"йх го текста... В Абсурдистан е така колеги и колежки(има ли изобщо?) :ok:

Колега според теб да хванем да си купим всички трабанти или коли дето са пълен шит та белким не ги крадат !? Е да ама не и жигула съм имал и нея я разбиваха ! Просто народа ни е лайнян, боклучав и крадлив и най-лошото от всичко е че няма наказуемост на тия боклуци ! Идеята на тия неща дето ги правят колегите и аз включително е като си видиш колата да ти стане кеф и да си кажеш ей тази красавица е мойта. В България няма как да се перчиш с кола - тук имаме от Бугати Вейрон до каквото се сетиш. Мислиш ли, че един смешен M-Power за 10-15к вече може да впечатли някой ? Тия които могат да се впечатлят от такива коли са само хора които са мераклии и ценители.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 08 Яну 2010, 2:07

pimpi братле евала много си прав ... може да е рошаво и грозноватичко ама си е моето гардже ....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 08 Яну 2010, 10:19

То "М" пакета не е за гъзария пред останалите,а за собствено удовлетворение и да те радва,както и останалите дреболии,които всеки си прави по колата.Какво гъзе може да си с 13+ годишна кола за 3-5к?То на 99% от хората,върви им обяснявай,че си с м броня,или м огледала и т.н.,никой който не е фен на марката,няма да познае нито 1 елемент.Та кражбите на такива неща се правят по поръчка на келеши и наркота или директно от хора знаещи колко струват.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 08 Яну 2010, 10:26

аз само да отбележа, че не съм от хората с М-пакети, а съвсем стандартна е36 :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 08 Яну 2010, 11:44

Единственото М в колата ми е първата буква от името на шофера .... :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 08 Яну 2010, 16:48

Nukem написа:
Към колегата jorogb Колега, разбирам те, и знам, че не е лесно да си подържаш колата и някой да дойде да краде, но искам да ти дам един съвет, като духовно лице каквото съм. Моля те, недей да проклинаш! Знам, че е начин да изразиш болка, възмущение, негодувание и то с право, и е така, но клетвата не е просто дума, а чрез нея се отключват духовни закони. Ти призоваваш нечисти духовни сили, които да свършат нещо по адреса на даден човек. Един вид това има общо с магията, чрез която се насочва дадена сила и духовно влияние към някого. Истината е, че тези духовни нечисти сили могат и да навреят на този, по чийто адрес кълнеш и да го споелти нещо, но още по-горчивата истината е, че те вече имат някакъв достъп до самият теб, тъй като си ги призовал, макар и несъзнателно да ти свършат услуга. Същото е когато някой ни свърши услуга и след врме и ние му дължим услуга, това е принципа. Повярвай ми, сблъсквал съм се с това, и най-вече с лъжливите клетви. По-добре намери някакъв друг начин да излееш гнева си вместо да кълнеш. Тези сили както правят "услуга" на някой, така после се обръщат и срещу самия него. Всички врачки, баячки, екстрасенси страдат от различи психични смущения именно поради тази им обвързаност с тези сили, от чийто услуги се ползват къде съзнателно и къде несъзнателно. Дано не съм ти дотегнал. Темата е дълга, но просто работя в тази свера и реших да ти споделя.
Поздрави :yes:

Да ти кажа колега не си прав, имаше един пич който ме прецака с първото ми БМВ, кълнахме го с един приятел и след полвин година го смаза един камион барабар с мотора, даже пресен пример сега ме засече и замалко да ме отнесе един тунинг голф4 преди два дена прокалнах си го и вчера го и гледам с размзани врати вчера! :D , има и още случаи ама да не се отклоняваме от темата!Така че кълнането си е оферта!

Кажи точно какво кълнеш да знаем кое действа :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към E36