Тази разпънка става ли за E36 325TD
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: Тази разпънка става ли за E36 325TD
Kaloyan78 написа:...Плюс това няма значение каква е колата или двигателя, всяко БМВ прави над 180 км/ч ...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Е ти какви завои тръгна да правиш със 180, че тооолко ти трябва такава стабилност ?
Щом не са я предвидили за градско каране немците, 'начи тоя локум няма да ти направи колата по-стабилна.
Кажи си че ти харесва и искаш за гъзарийката, не да си измисляш тъпи оправдания. Друго мнение имах за теб
Мойто BMW не прави 180 ?
Щом не са я предвидили за градско каране немците, 'начи тоя локум няма да ти направи колата по-стабилна.
Кажи си че ти харесва и искаш за гъзарийката, не да си измисляш тъпи оправдания. Друго мнение имах за теб

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Въпроса не е дали има ефект от разпънките - това е ясно че има. Въпроса е че алуминиевите не стават за нищо понеже както беше казано вече алуминия няма подходящите качества. Иначе винаги е добре да се подсили купето където може, включително и отзад.
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Cobb написа:Е ти какви завои тръгна да правиш със 180, че тооолко ти трябва такава стабилност ?
Мойто BMW не прави 180 ?
Е, аз си казвам, че искам да ми направи колата по-стабилна(сега давам пример със 180, какво се връзват всички за буквата, както се казва). То бахти гъзарията - някой ще я види, ще карам с отворен капак

А ако твоето не прави 180, значи има някакъв проблем. Когато баща ми имаше една Е30-ка с 1.8 двигател(може и с 1.6 да е било) на магистралата за Варна(ако не се лъжа) направи 180, а бяхме трима души в колата.
стан написа:Въпроса не е дали има ефект от разпънките - това е ясно че има. Въпроса е че алуминиевите не стават за нищо понеже както беше казано вече алуминия няма подходящите качества. Иначе винаги е добре да се подсили купето където може, включително и отзад.
Значи, както ме посъветваха, да не си я взимам? По-добре да ми направят тогава от желязо.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Малко информация - 90% от колите с предно имат разпънка 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
стан написа:Въпроса не е дали има ефект от разпънките - това е ясно че има. Въпроса е че алуминиевите не стават за нищо понеже както беше казано вече алуминия няма подходящите качества. Иначе винаги е добре да се подсили купето където може, включително и отзад.
Значи, както ме посъветваха, да не си я взимам? По-добре да ми направят тогава от желязо.[/quote]
Точно така. Ще ти излезе на подобни пари но ще има ефект
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
стан написа:стан написа:Въпроса не е дали има ефект от разпънките - това е ясно че има. Въпроса е че алуминиевите не стават за нищо понеже както беше казано вече алуминия няма подходящите качества. Иначе винаги е добре да се подсили купето където може, включително и отзад.
Значи, както ме посъветваха, да не си я взимам? По-добре да ми направят тогава от желязо.
Точно така. Ще ти излезе на подобни пари но ще има ефект[/quote]
Благодаря за съвета на всички, тогава

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Skoda Felicia 2 разглобихме и 2-те си имаха фабрични с все щампи.А си бяха 1.4.Така, че по принцип освен за газария имат и някакъв ефект тия разпънки поне така казват батките каде щом съм чел за тия разпънки 

Тоефекта от тази разпънка не е заради силен мотор, а е за да заздрави купето и да намали кълченето. Препоръчва се за коли с по-твърдо окачване, реално тази разпънка спомага на конструкцията на купето да стане като клетка и оттам да намали осукванията на бомбетата. Дори за градцко каране се препоръчва, особено с наще лунни пейзажи.Живота на купето се увеличава драстично. Колата се усеща при неравности, как се мести цялото купе, а не да поема купето усукванията,оттам променя геометрията, поведението и стабилността на пътя на автомобила.
- borislav
- младши ентусиаст
-
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Аз пък си мисля,че колкото и калпава да е тая разпънка ще има ефект,момчето,чичката,или дедката едва ли прави във всеки завой кърш, ще помага,ще се осети разлика,вече ако е нещо за по всекидневно и натоварено каране,ще се огъне,ще се пукне,и на някой хубав завой ще се скъса,и тогава може да не е само счупена разпънка.
Аз лично съм за,ще има разлика,но вече дали ти се дават полу излишни пари-ти си решаваш.
п.п германците не са предвидили разпънките,може би защото по пътищата им,и по завойте няма трапове,дупки и скокчета,на такъв завой една разпънка колкото и проста да е би помогнала на водача.

Аз лично съм за,ще има разлика,но вече дали ти се дават полу излишни пари-ти си решаваш.
п.п германците не са предвидили разпънките,може би защото по пътищата им,и по завойте няма трапове,дупки и скокчета,на такъв завой една разпънка колкото и проста да е би помогнала на водача.
sonny написа:Тоефекта от тази разпънка не е заради силен мотор, а е за да заздрави купето и да намали кълченето. Препоръчва се за коли с по-твърдо окачване, реално тази разпънка спомага на конструкцията на купето да стане като клетка и оттам да намали осукванията на бомбетата. Дори за градцко каране се препоръчва, особено с наще лунни пейзажи.Живота на купето се увеличава драстично. Колата се усеща при неравности, как се мести цялото купе, а не да поема купето усукванията,оттам променя геометрията, поведението и стабилността на пътя на автомобила.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
колега не си даваи парите за нея аз имах подобна и бях много разо4арован

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
///ALPINA\\\ написа:колега не си даваи парите за нея аз имах подобна и бях много разо4арован
В смисъл - от какво

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2