Помощ за свързване на тв тунер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Помощ за свързване на тв тунер
Има ли някой колега от София, който да разбира от тв-тунерите на БМВ? кипух си оригинален такъв + всичките кабели, обаче имам трудности с пускането му.
проблем е свързването на жицата да кан-сигнала- една бяла с жълти ивици напречно по нея. ако някой знае как стаха хватката- да пише тук или на лс. бирата от мен!
проблем е свързването на жицата да кан-сигнала- една бяла с жълти ивици напречно по нея. ако някой знае как стаха хватката- да пише тук или на лс. бирата от мен!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
Re: Помощ за свързване на тв тунер
незнам дали ще сам ти от полза но с марката камиони с която работя има червен кан (червена и бяла оплетени кабели ) зелен (зелен и бял) и жълт всичките канове по цветове се свързват в общи букси и мисля че при бмв беще така намири каде влизат няколко жълти кана и се бодни там. има хора с сигурност в форума куито са я правили тая интервенция така че да помагат. успех.
- alexsch
- ентусиаст
-
....от многото ровене из нета разбрах следното:
иригиналния кабел е с 5 букси. състои се от два отделни кабела, омотани с лента като един. 2 от тях се явяват продължение (удължение) на кабела, който води към DVD-то на колата. при мен това не е нужно, защото този кабел ще го мушна директо в тунера, т.е. без да го удължавам. остават другите 3 букси.
едната от тях ми е отрязана. и стърчат три жици
+
-
и кан - сигнал
този кан сигнал трябва да се върже от буксата на двд-то, проблема ми обаче е, че не го знам какъв цвят е тям. не е червен, както пише колегата....трябва да е бяла жица с жълти напречни ленти, ама не я виждам....
айде бе колеги, никой ли не го е правил това упражнение....?
иригиналния кабел е с 5 букси. състои се от два отделни кабела, омотани с лента като един. 2 от тях се явяват продължение (удължение) на кабела, който води към DVD-то на колата. при мен това не е нужно, защото този кабел ще го мушна директо в тунера, т.е. без да го удължавам. остават другите 3 букси.
едната от тях ми е отрязана. и стърчат три жици
+
-
и кан - сигнал
този кан сигнал трябва да се върже от буксата на двд-то, проблема ми обаче е, че не го знам какъв цвят е тям. не е червен, както пише колегата....трябва да е бяла жица с жълти напречни ленти, ама не я виждам....
айде бе колеги, никой ли не го е правил това упражнение....?

my mods:
- alexsch
- ентусиаст
-
...проблема решен! оказа се, че самия тв тунер трябва да се хване за маса!
сега търся кабели за антените!
сега търся кабели за антените!
my mods:
4 мнения
• Страница 1 от 1