Е46 въпрос за фабрична аларма...има ли такава??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Е46 въпрос за фабрична аларма...има ли такава??
Здравейте,колеги!:)
Карам Е46 2002 година.
Един "спец" по аларми ми каза ,че колата има нещо подобно на аларма,но не "баш" ,защото тя не издаваше звуков сигнал ,нито пищеше като се ритне или отвори..Стана ми чудно,какво е тогава ама се тая...
Планувах тия дни един пич да монтира аларма ,обаче вчера отключих колата с ключа по някакъв начин(щото не всеки път отключва дистанционно) и тя започна да писука...??
Което сигурно значи ,че има аларма...?Нали така?
Въпросът ми е ,знае ли някой ,може ли да се настрои така тази аларма ,че при закл/откл да издава звук ,защото трябва да гледам всеки път дали се е заключила,когато наоколо е шумно или трябва да се монтира допълнително друга аларма...?
Благодаря,момци!!
Карам Е46 2002 година.
Един "спец" по аларми ми каза ,че колата има нещо подобно на аларма,но не "баш" ,защото тя не издаваше звуков сигнал ,нито пищеше като се ритне или отвори..Стана ми чудно,какво е тогава ама се тая...
Планувах тия дни един пич да монтира аларма ,обаче вчера отключих колата с ключа по някакъв начин(щото не всеки път отключва дистанционно) и тя започна да писука...??

Въпросът ми е ,знае ли някой ,може ли да се настрои така тази аларма ,че при закл/откл да издава звук ,защото трябва да гледам всеки път дали се е заключила,когато наоколо е шумно или трябва да се монтира допълнително друга аларма...?

Благодаря,момци!!

- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Re: Е46 въпрос за фабрична аларма...има ли такава??
Търсачка...
коментирано е многократно що е то заводска аларма, кога се включва и кога не, дали писука и кога и как да се избегнат изискванията на някои застрахователи... потърси, преди да питаш!
коментирано е многократно що е то заводска аларма, кога се включва и кога не, дали писука и кога и как да се избегнат изискванията на някои застрахователи... потърси, преди да питаш!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
zmeyan написа:Търсачка...

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Не ,брато...именно защото не искам лаНпичка и 50 вида звуци търся фабричната аларма,а не че шсе набутам 100кинта за друга...
Мерси и ще ровя в търсачката!
Мерси и ще ровя в търсачката!

4 мнения
• Страница 1 от 1