Морето
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Морето
Гледам много хора са си пуснали теми , че са на морето.Аз бачкам в Аквапарка в Слънчев бряг бих се радвал ако някой се обади.Там съм на гмурканията.Тук няма с кой да си кажа една приказка за БМВ даже има дни в който нито един път не изричам "Е-21" дано не стане лошо
.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
на 14 или 15ти съм там 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
с малко повече късмет може и аз да съм там по това време 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Re: Морето
sparco написа:Гледам много хора са си пуснали теми , че са на морето.Аз бачкам в Аквапарка в Слънчев бряг бих се радвал ако някой се обади.Там съм на гмурканията.Тук няма с кой да си кажа една приказка за БМВ даже има дни в който нито един път не изричам "Е-21" дано не стане лошо.
обещай ми да му вътна един кръг че съм мераклия аз мисля да намина към Съни биич другата седмица

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Re: Морето
като стана на въпрос след 15 и аз съм там може пък да напраим една сбирка ... В София на сбирки не съм ходилsparco написа:Гледам много хора са си пуснали теми , че са на морето.Аз бачкам в Аквапарка в Слънчев бряг бих се радвал ако някой се обади.Там съм на гмурканията.Тук няма с кой да си кажа една приказка за БМВ даже има дни в който нито един път не изричам "Е-21" дано не стане лошо.

..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Georgi написа:Като гледам след 15-ти доста хора ще ходим.Ми да вземем да се съберем примерно на 18 ти пред Аква парка да посетим Спарко дружно и после
Идеята не е лоша. Нека някой модератор да е комплектова кои ще сме там . Аз съм за и ще съм там. Даже с Баварката
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
11 мнения
• Страница 1 от 1