Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Защо така господин депутат?
Помияри...това е.. И возят о каро/алайна...-дано ме разбирате...
Закъде бързат и какво толкова важно имат да правят-животи ли спасяват или света или българия от марсианците??

Закъде бързат и какво толкова важно имат да правят-животи ли спасяват или света или българия от марсианците??

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Е.Димитров написа:Колега,като ти се залепят следващият път така,чукни само педала на спирачките ,само да светнат стоповете,да видиш как се наакват
Това съм го правил на една G-класа - оня веднага се отнесе поне 100 метра назад и си ме изчака културно... но все си мисля, че беше от по-читавите катили, щото ако беше ептен тупан щеше да ме догони и после.....
ПП: не беше кола на НСО (нямаше светлини)
Si non confectus, non reficiat.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Zagy написа:ПП: не беше кола на НСО (нямаше светлини)
Тук е тънката лайсна... колите на НСО не са длъжни да чакат никого.... освен друга кола на НСО

Иво, имаш късмет бро, тези мили хора като ги видя, ако ще да съм с танк, път ще им направя.
Един път беше чист късмет че не ми допряха физически колата. Успях да изляза от пътя преди да ми блъсне бронята. Не кафяви гащи, ами кафяво със зелено бяха още от салатата. Да видиш как се излиза от пътя Самоков -> Боровец... няма много място там. Ако ми беше чукнал колата наистина, щях да съм в деретата някъде.
Не ми се пишат псувни в момента, ама тея помияри са за бърза процедура. Или поне повечето от тях. И простотии от типа на: "Това им е работата" въобще не са уместни. Все едно да кажеш, че на полицаите работата им е да стрелят по хората.
Тея играчи си се наиграват сами в живота, както и повечето "играчи" в тая държава. Лошото е че понякога и нормални хора го отнасят покрай простотиите им.
Един път беше чист късмет че не ми допряха физически колата. Успях да изляза от пътя преди да ми блъсне бронята. Не кафяви гащи, ами кафяво със зелено бяха още от салатата. Да видиш как се излиза от пътя Самоков -> Боровец... няма много място там. Ако ми беше чукнал колата наистина, щях да съм в деретата някъде.
Не ми се пишат псувни в момента, ама тея помияри са за бърза процедура. Или поне повечето от тях. И простотии от типа на: "Това им е работата" въобще не са уместни. Все едно да кажеш, че на полицаите работата им е да стрелят по хората.
Тея играчи си се наиграват сами в живота, както и повечето "играчи" в тая държава. Лошото е че понякога и нормални хора го отнасят покрай простотиите им.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа:Е.Димитров написа:Колега,като ти се залепят следващият път така,чукни само педала на спирачките ,само да светнат стоповете,да видиш как се наакват
Ще се радвам да присъствам когато ти го направиш това и после те избутат от пътя... ще ти донеса и нови гащи, да си ги смениш... ти май си живееш в алтернативен свят...
Алтернативен може би,но не само у форума.
Прибирам се с джип Линкълн Навигатор (служебен) тъкмо когато излезнаха,около 1998 година мисля беше и карам от пловдив към софия,на "летището" си карам съвсем спокойно и срещу мен някакъв ескорт,в един момент от куртоазия ,от що ли единия от ескортиращите навлиза в НАСРЕщНОТО,А аз си карам с 90-100 в средна лента,онзи направо срещу мен,хич и даже не се мръднах,какво ми прави в насрещното,познай кой се усра и направи резък завой,жокер-не бех аз.
2-ри случай на ленин(булевард цариградско),като колегата си карам и отминавам колона с не повече от 90 защото знам че има камери(от ония дни е случката),винаги гледам с огледалото за на заден ,в един момент гледам един от алея яворов се качва на булеварда,няма светлини или нещо друго,кара си,настига ме и почва да ме притеснява,обаче аз няма на къде да бягам и подавам газ за да дръпна и да влезна в колоната,онзи обаче тогава включва светлини,натискам леко педала за да намаля и влезна в колоната и синковеца,понеже толко близко караше зад мен че не му виждах капака се наака направо,какви спирачки наби,хич не можах да му проследя мисълта,хем ме натиска,хем кара зад мен да не мога да спра и да се мушна в колоната,хем се нааква като чукна спирачки.
По закон се пуска звукова или светлинна сигнализация само ако има основателна причина,поне едно време им записваха номерата на автомобилите със подобни ефекти и им търсеха отговорност поради каква причина са с пуснати звукови или светлинни сигнализации,просто бяха много зачестили злоупотребата със служебно положение и масово милиционери предизвикваха катастрофи и после пускаха буркана,или просто не им се чакаше на червено
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
bum_bum написа:То ни е за извън темата, нито страхотна история, но се случи снощи.
Прибираме се с е30-ката по магистралата и един вятър, дъжд .. таковало си таковата. По едно време докато си изпреварвам един тир някой почва неистово да присветка отзад. По груба преценка беше поне 500 метра зад мен, а аз бях на средата на тира. Докато му стигнах на предницата онзи отзад беше вече на 100- тина метра с видимо доста по-висока скорост от моята. Пред тира обаче имаше баничарка, която се движеже много бавно, може би под 90, та като си погледнах скоростта- 120 си викам айде и нея ще я изпреваря. Все пак се движа с нормална скорост. Онзи отзад обаче явно не хареса това решение и ми се лепна на има-няма 20 см от бронята, пусна си светлините на решетката (от което вече разбрах, че е кола на НСО) и дълги![]()
Автоматично за мен възниква въпроса ЗАЩО? Карам си с позволената скорост, пътните условия са лоши, защо ми се лепи с тая скорост на задната броня и ми дава зор? От една страна ме провокира да наруша правилника, от друга застрашава сигурността на двама човека плюс тяхната.
И аз ги мернах снощи,три джипа бяха и се движеха с около 170-180
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Mollov написа:Zagy написа:ПП: не беше кола на НСО (нямаше светлини)
Тук е тънката лайсна... колите на НСО не са длъжни да чакат никого.... освен друга кола на НСО
Само една розова нинджа може да убие друга розова нинджа

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Mind_Control написа:Даже мутрите не смеят да им се отварят.
Рано или късно всеки си намира майстора

Никой не мое ма връне на селу!
не е хубаво да се ебавате с тях (разни такива номера със спирачки, препречвания, неотместване), защото тия хубавци освен че могат да ви ударят (дори и те да са 101% виновни) нито обикновен полицай, нито катаджия, нито началник РПУ може да им каже нещо.
Пред Полицейската Академия видях един таксиметраджия как отказа да им направи път и една горила слезе културно от А8-цата си, изкърти му вратата (бих казал "отвори" ама няма да е достатъчно), простна го на предния капак на таксито и му закопча белезниците и после само се обади да викне КАТ да го приберат без да се обяснява изобящо защо как кой и какво....
както се сещате таксиметраджията нямаше нищо общо - той си караше в средната лента. Ама нали не направи място на богоизбраните
Пред Полицейската Академия видях един таксиметраджия как отказа да им направи път и една горила слезе културно от А8-цата си, изкърти му вратата (бих казал "отвори" ама няма да е достатъчно), простна го на предния капак на таксито и му закопча белезниците и после само се обади да викне КАТ да го приберат без да се обяснява изобящо защо как кой и какво....
както се сещате таксиметраджията нямаше нищо общо - той си караше в средната лента. Ама нали не направи място на богоизбраните
- Mollov
- Мародератор
-
Е.Димитров написа:Алтернативен може би,но не само у форума.
Ти вярвай на тия 2-3 случая, дето си имал и следващият път ще останеш крайно изненадан... ако ще и да те ударят, после нищо не можеш да им направиш... ще те изкарат, че си застрашил живота на движещият се вътре или че си ги засякал... ходи доказвай, че не е така... а дали са били пуснали лампите - ми да, пуснали са ги, ти що не си ги видял???
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...ей затова най се дразня на БЪЛГАРЩИНАТА! и в Германия и в Швейцария и в Австрия - навсъкъде съм карал, никога, АМА НИКОГА не съм видял такова чудо! там няма ли депутати, нама ли министри, намали тарикати- не знам! ама така някой да те натиска на магистралата- те такъв филм нема! седи си кротко отзад, като му направиш път- минава! няма свиркане, светкане, пръсти през стъклото, репродуктивни закани към близки роднини от женски пол, нищо....
просто не знам кога, не знам кой, обаче на всички БЪЛГАРСКИ УШЕВИ някой трябва много здраво да им свие сърмите за да се научат най-накрая, че с това господарско отношение не може да се продължава!
кво като вози Г-н Еди-Кой-Си? той кво?
просто не знам кога, не знам кой, обаче на всички БЪЛГАРСКИ УШЕВИ някой трябва много здраво да им свие сърмите за да се научат най-накрая, че с това господарско отношение не може да се продължава!
кво като вози Г-н Еди-Кой-Си? той кво?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
alexsch написа:...
Дони в едно интервю разказваше как в Англия на един светофар до него спира Ролс Ройс и вижда кралицата вътре

- Mollov
- Мародератор
-
Интересно е, че говориш за чужбинско... наистина ли си имал случаи, когато те застига "държавен автомобил" и те изчаква да си свършиш квото си правиш, без да ти дава допълнителна сигнализация да направиш път или нещо такова? Чак ми се струва странно... те ако са ЧАК толкова толерантни, за кво са им тия буркани и "специален режим на движение"?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За съжаление Молов е прав,както и колегата по-долу,тука е България и те (нсо) и милиционерите са по-големи бандити и от бандитите.
Както казваше дядо ми-нека са живи и здрави...ние ше ги погребваме
Както казваше дядо ми-нека са живи и здрави...ние ше ги погребваме