Странен шум отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Странен шум отзад
Абе помагайте колеги, че се побърках. Като карам при ниска скорост (може и при висока само че да не се чува) се чува едно странно стържене , което е периодично. Когато е мокро е по-пронизително като скърцане на гума. Странното е, че се чува само когато не давам газ. При най-лекото подаване на газ изчезва. Откъде може да е проблемът?
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Re: Странен шум отзад
На мен задния ми лагер на главината правеше по същия начин т.е. по инерция ясно се чуваше а при подаване на гас изчечваше, само че аз го оприличавах повече на виене от колкото на стържене, но все пак можеш да я вдигнеш и да видиш дали е лагер.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Re: Странен шум отзад
като цяло е хубаво да се сменят и двата, но това е ако се следва логиката че щом се е износил единия скоро ще се износи и другия, но реалността е различна защото през годините които са около 15 със сигурност е сменян и преди и ако двата са различни като марки даречем левия е SKF а десния е някои измислен тогава със сигурност не можеш да очакваш че скоро и другия ще завие, другата предпоставка е натоварването което е различно защото всеки се има любима страна за дрифт когато се натоварва и лагера и така. Като заключение сменяй единия купи си някакав хубав (SKF, FAG) и когато завие и другия смени и него със същата марка ако си доволен.
5 мнения
• Страница 1 от 1