Автопоход: 11, 12 и 13-ти юни - Трансилвания, Румъния
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: Ами извън България? Примерно Трансилвания?
а защо не Гърция морето пищни мацки с хубави лица ? а лице пи*е продава 

bedrock city racing
Andronoff написа:Едва ли съм първият, който се сеща, ама що не си направим една екскурзийка зад граница?
Мен примерно много ми се ходи в Трансилвания![]()
Да се напием с румънците, да идем до замъка и да вдигнем Дракула от гроба
Ти имаш ли на идея какъв е пътят до Бран? Кошмар, бате кошмар.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
До Бран и аз съм запланувал посещение, но поне да стане късна пролет. Сега не виждам смисъл. Депресия някаква е навън.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
///ivanE30 написа:а защо не Гърция морето пищни мацки с хубави лица ? а лице пи*е продава
Аз по-грозни жени от гъркините не се сещам ти на какви гъби си колега????

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Навит съм за Ромъния!
Много даже!
Трансилвания ми е мерак от доста време, но до момента не съм ходил (преди 4 месеца бях до Германия и се връщах през Ромъния...пътища НЯМАХА-сега ги строяха!)
Нямам представа какъв е маршрута към Трансилвания, но се надявам да се съобразим и с това!
Гърция също е оферта, макар, че там са си брадви цените лятото.
Македония...абе хем не съм бил-хем не ми се и ходи!Нещо не ме блазни!!
Навивам и 1 приятел, па макар и с Мондео - смятам, че колкото повече-толкова повече (по-добре!)
В крайна сметка - където и да се ходи - там съм (аз и една девойка
) - важното е да се съобразим с Националния Събор, щото иначе ще се разсъхне екскурзийката!!
Много даже!
Трансилвания ми е мерак от доста време, но до момента не съм ходил (преди 4 месеца бях до Германия и се връщах през Ромъния...пътища НЯМАХА-сега ги строяха!)
Нямам представа какъв е маршрута към Трансилвания, но се надявам да се съобразим и с това!
Гърция също е оферта, макар, че там са си брадви цените лятото.
Македония...абе хем не съм бил-хем не ми се и ходи!Нещо не ме блазни!!
Навивам и 1 приятел, па макар и с Мондео - смятам, че колкото повече-толкова повече (по-добре!)
В крайна сметка - където и да се ходи - там съм (аз и една девойка
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Тази години брат ми "moksika" беше ходил в командировка точно до замака на дракула и каза че е много добър така че нямаме проблеми за това, ще го помоля да напише малко повече инфо в темата
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Както каза брата, ходих миналата година и съм очарован. Са не знам к'ъв маршрут ще изберете, ние минахме през Букорещ и от там за Синая. Пътя не е лош, като изключим че за магистрала не са и чували/освен от границата до Букорещ има двулентово подобие но с хубав асфалт/, след Букорещ и приключение на места има само по една лента за движение/общо една за двете посоки/ От Синая до Бран пътя е пефектен! Минахме през няколко села страхотен планински проход с нема такива завойчте
Като цяло Бран е един малък замък кацнал на една скала който е бил резиденция на ромънската кралица/ не на Дракула/ Описан е в книгата като дом на Дракула защото на писатела му се е видяло призрачно място/макар и да не е стъпвал в Трансилвания/, а секи злодей трябва да си има призрачен замък
Малко над Синая се намира замъка Пелеш/ май така се казваше/ който си заслужава да се види. Бил построен за ромънския крал Карол. Това по си заслужава, вътре е нещо страшно от към архитектура, няма две еднакви стаи като стилове на декорация. Надявам се да съм бил полезен.
Като цяло Бран е един малък замък кацнал на една скала който е бил резиденция на ромънската кралица/ не на Дракула/ Описан е в книгата като дом на Дракула защото на писатела му се е видяло призрачно място/макар и да не е стъпвал в Трансилвания/, а секи злодей трябва да си има призрачен замък Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ами и аз да си кажа, че съм ЗА ... гласувах за юни месец 
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Само да добавя-разтоянието София - Синая беше окло 750 км. цените на горивото са с една идея по тънки от при нас имаше и някаква символична такса на Дунав мост от сорта на 6 еуро за коли. И най-важното, ченгетата там не си поплюват имайте си едно на ум. Когато ходихме бяхме с полицейски ескорт и тея малумници летят само за челняци. Видители полицейси Пасат внимавайте. А по пътищата има постоянно присъствие на Дачия
ама с радар и камера 
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Къв е смисъла да се бият 750км? Колко хора ще се навият? Защо не се организира нещо за Македония, пичовете там са жадни да организират нещо, пък и дочух че са поканили сърбите лятото...

- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
баварчо е прав.....кога сакате македонија ги има отворено вратите за вас, а на лето може и од српскиот бмв клуб да дојдат км охрид 
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Преди няколко месеца се разходих до Клуж Напока. След което се върнах през Букорещ. Всичко целия път в юго-западната част нас страна е зле или току-що положен асфалт. С две думи за 2000 километра в Румъния съм за ново окачване.
Но това не е важно. Според мен най-доброто което можем да направим за това пътуване е освен да посетим замъка на Дракула е и да минем и по пътя по който минаха пичовете от Топ Гиър в първия епизод за този сезон. Той се намира в околнаста (200 км) около замъка. Ако разгледате на картата ще го намерите. Аз лично планирам юни или юли месец да отида в Румъния или с кола или с мотор. Ако на някой му трябва някакво по-спецялно инфо - да пита.
Но това не е важно. Според мен най-доброто което можем да направим за това пътуване е освен да посетим замъка на Дракула е и да минем и по пътя по който минаха пичовете от Топ Гиър в първия епизод за този сезон. Той се намира в околнаста (200 км) около замъка. Ако разгледате на картата ще го намерите. Аз лично планирам юни или юли месец да отида в Румъния или с кола или с мотор. Ако на някой му трябва някакво по-спецялно инфо - да пита.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Аз съм абсолютно за Румъния - мисля че там има повече неща които можем да видиме