въпрос за боя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Dalona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36
въпрос за боя
здравейте колеги , тъ въпроса ми е от къде във София мога да си купя авто боя и каква марка на мен ми трябват около 600гр. и горе долу колко ще ми струва всичко боя,лак,втвърдител,боята ми е КОСМОС ШВАРЦ. Благодаря предварително

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Re: въпрос за боя
Зависи колега имаше една много добра белгийска но немога да се сетя за марката цената и беше
75-80лв. за килограм. А лак и втвърдител за лака можеш да ползваш на Новол полски е и е доста добър цената му беше 24лв. като втвърдитела си върви с него. И съвет като вземеш лака и втвърдитела ще ти трябва и разредител (ако вземеш на Новол гледай да са normal кутиите са с бели капачки - по-лесен е за работа)
75-80лв. за килограм. А лак и втвърдител за лака можеш да ползваш на Новол полски е и е доста добър цената му беше 24лв. като втвърдитела си върви с него. И съвет като вземеш лака и втвърдитела ще ти трябва и разредител (ако вземеш на Новол гледай да са normal кутиите са с бели капачки - по-лесен е за работа)
- Dalona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36
а къде може да я намеря тая боя. забравих да допълня че не трябва да бъде на водна основа

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
На Симеон колега имаше магазин на Сикенс но и цената предполагам че ще е добра
също така добър магазин има на Черни връх между Хладилника и Кошарите и също в Горубляне но незнам с какви бои работят. Разбрах те че ти трябва ацетонова а не на водна основа

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
За праговете взех от овча купел и боята е супер -100гр са 17.50 комплект
не взимай на Mobilhel или нещо такова ,не покрива добре доста е прозрачна и общо взето качеството не е добро
не взимай на Mobilhel или нещо такова ,не покрива добре доста е прозрачна и общо взето качеството не е добро

На Ботев преди Симеон посока гарата,от дясната страна продават бои,разредители и др.
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
аз боядисвах броните и праговете си, но явно няма как да помогна, защото мога да ти кажа от къде да си купиш ацетонова боя и то качествена, но е в Ямбол а също така и в Харманли знам едно местенце ... лично аз дадох доста пари за боя, а не беше голямо количество, мога само да ти препоръчам да си вземеш специален лак който е уж ударо устоичив, ако ще боядисваш прагове или брони, просто е малко по издържлив на удар от камъчета ... за марката немога да се сетя, но където и да попиташ ще ти препоръчат нещо
успех

Последна промяна Plamen_Shopov_BMW на 03 Яну 2010, 20:28, променена общо 1 път
Симеоновско шосе Рок&Рол магазин за автобои, Предлагт бои на Дюпонт и всякакви лакове, цените според боята,количеството и све.
8 мнения
• Страница 1 от 1