JOM амортесори

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: със спомени

Re: JOM амортесори

Мнение от sonny » 31 Дек 2009, 20:41

Искате ли да прекратим спора завинаги? Давате ми един Джом, ама ми давате и харайтеристиката от пройзводителя, аз давам джома на фирма в БГ,която произвежда амортесьори и пружини и ще измерят и ще дадат черно на бяло характеристиките на джома, свалям си Апекса от седана и на него е му измерят характеристиките, ще искаме от пройзводителя характеристики, ще свалим и на Иво Б10ката и да видим кои са най-близките параметри и тогава да земем да млъкнем всички. Щото лично имам наблюдения върху АЛ-ко, Апекс, Билщаин Б10 и Б12, Кони и маслено и газово, и съм се возил на коли с Джом, вярно,не съм ги карал,но все имам наблюдения. Е на първо място слагам Апекса,после Жълтото кони,после Б10,после маслено кони,после Б12, някъде там слагам и Ал-ко-то, А ГТ къп-лайна и джома са у тинята,естествено след като един ГТ-къп го слагахме около един ден,щото нямаше една планка като хората. Всички изброени окачвания съм ги карал, само на джома съм се возил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: JOM амортесори

Мнение от ditko1 » 01 Яну 2010, 18:04

По прицип е хубаво да се направи тест и да се знае за напред, иначе много хора се прецакват примерно аз със Вайтека, не всяка една цветна пружина е спортна. Ще бъде полезна тема :)
Изображение

Предишна

Назад към E36