Моята 318i е36 с една А4ка
Модератори: mitaka7, Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: Моята 318i е36 с една А4ка
Приерните шофери да си лягат,че стават по смешни от случката

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Радо69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36,e39
- Мечтае да кара: м3
EcLipSeR написа:Приерните шофери да си лягат,че стават по смешни от случката![]()
+1
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
EcLipSeR написа:Приерните шофери да си лягат,че стават по смешни от случката![]()
Доживяхме да видим как примерните трябва да ги пратят в лагерите...
Si non confectus, non reficiat.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Бе Zagy как може да казваш на хората как да карат
Остави ги да карат както си искат,да правят мелета и да умират в катастрофи заради същите безсмъртни по 9000човека на година
Ясно е че всеки прави глупости че и в града даже ама трябва да се мисли бе 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
BENZINO VN написа:Ясно е че всеки прави глупости че и в града даже ама трябва да се мисли бе
А, ше мислим, мисли който може

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
доста глупава проява и аз знам какво е да не те пуснат от личен опит, моя случай е подобен, само, че на мен аудито не ми даде да го мина, караше на първокласен път най-много с 60, тръгнах да го изпреварвам и той явно върна предавка и настъпа газта яко, защто дизелака изпуши стабилно и излетя напред, отказах се да го гоня, а и да исках нямаше да го стигна с 16-ката, но след около километър пича с аудито отново намали много ( можеби и под 50км/ч) и просто изчака да тръгна да го изпреварвам пак, направи същото нещо разбирасе, от което аз се ядосах много, но не тръгнах да се гоня с него и накрая като видя, че не правя нищо продължи да си кара и така карах зад него с 100 км/ч в продължение на 10-тина минути. Дори и да имах кола с която мога да го изпреваря не бих му направил кефа да се гоня по натовер път с простак като него... Така че постави се на мое место и на мястото на този който не си пуснал, дали е приятно някой да се ебава с теб при положние, че ти бързаш за някъде а на онзи просто иска да си хаби бензина и да ти покаже колко много му върви колата, което теб въобще не те интересува в този момент !
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ако тия рацери сами си трошеха тиквите аз гък нямаше да кажа. Ама докато и някой друг го отнася тва нЕма да стане.
Si non confectus, non reficiat.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Това е най глупавата постъпка като те изпреварва някой и ти да почвеш да даваш газ да не те минава. Случвало ми се е много пъти и не е приятно изобщо даже !Баща ми винаги ми е казвал като те изпреварва някой го остави да те изпревари след като те изпревари ти го изпреварвай колкото искаш. Ама такава игра си е руска рулетка 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
_65536_kb_sec_ написа:към автора: и аз не съм най-примерния ама ти си срам за БМВ обществото
Мисля че каквото и да се каже повече то ще е излишно.![]()
![]()
![]()
+1.

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i

Ти караш на 5та с 80, откъде искаш да тръгне да те изпреварва??!?
И 18ката не е точната кола, даже като нищо А4-ката да ти сипе с големия черпак. Ама явно и той е бил ... като теб, та ти се е хванал на детския акъл.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Много щях да се радвам ако те беше спрял въпросният човек а Аудито и ти беше омотал сопола около врата
Не че съм най-примерния,но си има време и място за вдигане на адреналина

Не че съм най-примерния,но си има време и място за вдигане на адреналина

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Абе кво го нападнахте човека , все едно него правите и вия същото. Колко такива случки съм имал по-пътя , особено с бързи е30-ки и е34-ки. Който като ги изпревариш гледат кисело и веднага връщат 5 -та 3-та . И момчето не е прав да кара толкова безотговорно особено в населени места , но вия закакво го съдите като половината сте същите та и позле
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
А какво да го похвалим ли?Трябва да си голям тъпанар да се правиш на състезател при положение, че има коли в насрещното.Не съм против високите скорости, нито против гонките, но се дразня когато някои карат все едно са в пустинята.Добре бе разбирам, искаш да се изкефиш на колата, но толкова ли си прост, че не можеш да изчакаш някъде където има видимост и не застрашаваш никого.Всяко нещо си има граница, а пича даже и не осъзнава, а се хвали.Това не е пубертетска проява, а пълна кретения.Добре, че не случил на по-голям идиот от него, че щеше да стане мазало.
Днеска си карам с талигата към къщи, /имам Toyota Carina комби
/ по пътя Пловдив - Хасково и поддържам около 100км/ч... и докато попогледам напред в насрещния трафик и докато ми дойде интервала за гледане в задното виждане, който е постоянен с периферното зрение и на около 10-20 секунди с изцяло преместване на погледа върху централното огледало, гледам как едно червено рено клио генерация ~94-95 се носи към задницата ми поне със 150км/ч,
а насреща идват коли...
Викам тоя още малко ще ме намаже отзад, понеже няма как да изпревари и ритнах газта до долу, белким малко забавя настигането..
Еле, оня намали и ми се залепи отзад и кара плътно, ама много плътно. Брех... викам, тоя пък к'во иска и що кара толко близо, опасно е и за него и за мен, я да увелича дистанцията малко, сритах стоте магарета които имам и полека дърпам. Резултат - нулев. Клиото на левия заден стоп и вече пуска мигач да лети напред. Ми викам, като си много бРъз, беги, аре...
Върнах газта и оня отпраши. Аз си погледнах скоростомера - 130 и подминава...
А-а-а...
сложих четвърта и викам, ще му посветя на безопасна дистанция на тоя, ебати джигита...
Преминах на НЕ икономичен режим, щото талигата има и такъв
и на към 150 вече го позастигам
Понаближа го, оня до ламарината и колкото може....
Покарах покарах десетина минути така зад него и намалих, защото не е коректно спрямо насрещно движещите се МПС-та
еле па на такъв път...
Та, не правете като мен...

Викам тоя още малко ще ме намаже отзад, понеже няма как да изпревари и ритнах газта до долу, белким малко забавя настигането..
Еле, оня намали и ми се залепи отзад и кара плътно, ама много плътно. Брех... викам, тоя пък к'во иска и що кара толко близо, опасно е и за него и за мен, я да увелича дистанцията малко, сритах стоте магарета които имам и полека дърпам. Резултат - нулев. Клиото на левия заден стоп и вече пуска мигач да лети напред. Ми викам, като си много бРъз, беги, аре...

А-а-а...

Преминах на НЕ икономичен режим, щото талигата има и такъв

Покарах покарах десетина минути така зад него и намалих, защото не е коректно спрямо насрещно движещите се МПС-та

Та, не правете като мен...

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
ГУЛЕМ Е АВТОРУ! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5