inspection
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
inspection
Здравейте,онзи ден брат ми си купи една Е30 318и ,88-ма ,вси4ко си функционира нармално с изклю4ение на това,4е на таблото свети ''inspection'' ,а в сервизната книжка пише,4е колата е била на инспекция преди 4000км.,а диодите за маслото не светят изобщо,та днес бях в същия сервиз дето е правена последната инспекция,та там ми из4истиха грешката,при което проработи индикатора за маслото но за малко,после пак из4езна както и съобщението инспекция.Радоста ми оба4е беше кратка,преди малко бях на пазар и пак ми светна този проклет надпис

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Това с аглупости.Него слушай тоя какви батерии го гонят.Иди в оторизирания сервиз на БМВ там хората знаят какво да правят. Неса ти занолили компютъра .Обикновенно след като се сменя маслото се занулява и компютъра .Такаче иди в сервиза и моя съвет е неходи при пишман майстори. Те затова са сервизите на представителствата на фирмите кито продават даена марка автомобил.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Alexi написа:смени си батериите в таблото
Е то и мойто не свети откакто е кола ама тва не ме впе4атлява особено.
Но все пак къде са тия батерии и как се сменят,ако некой знае нека сподели.

koruin написа:Това с аглупости.Него слушай тоя какви батерии го гонят.Иди в оторизирания сервиз на БМВ там хората знаят какво да правят. Неса ти занолили компютъра .Обикновенно след като се сменя маслото се занулява и компютъра .Такаче иди в сервиза и моя съвет е неходи при пишман майстори. Те затова са сервизите на представителствата на фирмите кито продават даена марка автомобил.
Абе на теб всяка втора дума ти е "оторизиран сервиз"! Ама си нямаш идея как дразниш! Я кажи сега ти в кой оторизиран сервиз работиш ??? Така е най-лесно деба ... Човека може би не му се плащат луди пари, ако може да си го оправи сам

- Новини
-
Не работя в никой сервиз. Но дори и да няма мнмого добри майстори , в сервиза , то поне имат най-точна и последна информация директно от завода на БМВ. А и ако нямате ништо против там всеки ден се занимават само с БМВ , а както знаете всяка марка и модел кола си имат специфични проблеми , коит в сервизите на фирмите вносители ги знаят на изуст, и ги правят със затворени очи.Така че аз само предлагам не задължавам никого. Има една БГ поговорка че ако имаш 1килограм брашно го занеси на майстор хлебар да ти направи хляба.От тук нататък си правете изводите сами.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Деца не правете това сами в къщи

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Re: inspection
hemi написа:Здравейте,онзи ден брат ми си купи една Е30 318и ,88-ма ,вси4ко си функционира нармално с изклю4ение на това,4е на таблото свети ''inspection'' ,а в сервизната книжка пише,4е колата е била на инспекция преди 4000км.,а диодите за маслото не светят изобщо,та днес бях в същия сервиз дето е правена последната инспекция,та там ми из4истиха грешката,при което проработи индикатора за маслото но за малко,после пак из4езна както и съобщението инспекция.Радоста ми оба4е беше кратка,преди малко бях на пазар и пак ми светна този проклет надпис![]()
![]()
На М40Б18 ойл сървайс се занулява като се свържат "накъсо" 19 и 17 (някой казват че става и с 19 и 7) на пин аут буксата за 5-8сек. а инспекшън същите само че за 10-12сек.
успех!
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
АААААААААААААААААААААААА
Search, find, suche, поиск, търсене - какво ли е това
DA WOLF 19-17
, 19-7:yes:, но и 1-7:yes: , зависи от куплунга
http://ivo316i.hit.bg/oilservice/ - и край по въпроса с пиновете.
иво
Повторното светване - батериите са за смяна.
Какви - акумулаторни, със същия волтаж и най-добре със същия капацитет като старите.
Тип - каквито са старите (дотук съм сменял 2 различни размера).
Откъде - магазин за фотографски материали (продават най-различни размери, волтажи и капацитети).
Смяната - нужни са малко знания за запояването, старите батерии (ако не са сменяни вече) са заварени с точкова заварка за пластини, които са запоени към платката. След запояването е нужно батериите да се закрепят механично към платката (с топла пластмаса, по-здрав силикон)
Подробност - издържат около 5 години, но някои в интернет предпочитат, за по-лесна смяна, да запоят проводници и да ги изнесат извън таблото, в отделна кутийка.
Search, find, suche, поиск, търсене - какво ли е това
DA WOLF 19-17

http://ivo316i.hit.bg/oilservice/ - и край по въпроса с пиновете.

Повторното светване - батериите са за смяна.
Какви - акумулаторни, със същия волтаж и най-добре със същия капацитет като старите.
Тип - каквито са старите (дотук съм сменял 2 различни размера).
Откъде - магазин за фотографски материали (продават най-различни размери, волтажи и капацитети).
Смяната - нужни са малко знания за запояването, старите батерии (ако не са сменяни вече) са заварени с точкова заварка за пластини, които са запоени към платката. След запояването е нужно батериите да се закрепят механично към платката (с топла пластмаса, по-здрав силикон)
Подробност - издържат около 5 години, но някои в интернет предпочитат, за по-лесна смяна, да запоят проводници и да ги изнесат извън таблото, в отделна кутийка.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2