амортесиора на оптяжна ролка се счупи от блока
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- plamen box
- Потребител
-
амортесиора на оптяжна ролка се счупи от блока
здравейте,имам голям проблем.амортесйора на оптяжната ролка ми се откъсна от блока.дали може да се завари.и дали може някой да ми каже какво е причинило това счупване.е46 99 дизел.
- plamen box
- Потребител
-
Re: амортесиора на оптяжна ролка се счупи от блока
преди да се счупи започна да свири много силно от ремъка,веднага в сервиза и там на място дадох пълен ляв на волана и изхвърли ремъка.
- stevo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: водно колело
може да ти е блокирала ролката
а аз заваряването не знам трябва заварчик да го види дали може да го завари иначе отиваш на много пари успех
а аз заваряването не знам трябва заварчик да го види дали може да го завари иначе отиваш на много пари успех
Последна промяна stevo на 29 Дек 2009, 23:53, променена общо 1 път
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Кое точно от тук ти се е прецакало. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=18
Защото номер 2 е 75 лева. От другата страна е един болт. А самият амортесъор е по-скъп. Ангренажният капак е около 400 лева по спомени, но смяната май става с махане на глава и отиваш и на гарнитура и много пари за работа.
Защото номер 2 е 75 лева. От другата страна е един болт. А самият амортесъор е по-скъп. Ангренажният капак е около 400 лева по спомени, но смяната май става с махане на глава и отиваш и на гарнитура и много пари за работа.
- plamen box
- Потребител
-
значи,номер 8 болта,от него кадето влиза в резбата там се счупи.но днес я завариха.взех нов амортесиор казаха ми,че е от него,фтулките са се били разбили.сега я сглобяват,защото от пред всичко беше свалено да може заварчика да бръкне.утре ще пиша какво е положението
6 мнения
• Страница 1 от 1