Волан на Е46 ( М3 ) на Е36 след фейслифта
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Волан на Е46 ( М3 ) на Е36 след фейслифта
Здравейте колеги,
интересува ме дали волан от Е46 става на нашия модел?
Трябва ли да се преправя нещо и т.н?
интересува ме дали волан от Е46 става на нашия модел?
Трябва ли да се преправя нещо и т.н?
Последна промяна furiozo на 30 Дек 2009, 19:18, променена общо 1 път
- furiozo
- младши ентусиаст
-
Re: Волан
мерси за напомнянето мповере, знам правилата на форума и щом пускам тема не съм намерил отговора в темите досега
ще задам въпроса по точно - става дума за е36 след фейслифта, и за М волан от е46 или за този:

като не ме интересува дали копчетата ще работят - даже е по - добре без тях ако има такъв вариант.

ще задам въпроса по точно - става дума за е36 след фейслифта, и за М волан от е46 или за този:

като не ме интересува дали копчетата ще работят - даже е по - добре без тях ако има такъв вариант.

Ще се видиш в приключение. На този волан, няма лентов кабел, а е на конзолата. На всички Е36 лентовия кабел е на волана. 100% може да се напасне, да работи всичко, но не съм видял детайлно обяснение никъде по нета как се прави точно.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
furiozo написа:мерси за напомнянето мповере, знам правилата на форума и щом пускам тема не съм намерил отговора в темите досега![]()
Щом знаеш правилата, значи знаеш и за това, което гласи че заглавието трябва да подсказва за "проблема"... а не да пише "Волан". Следващият път с такова заглавие....

- furiozo
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:furiozo написа:мерси за напомнянето мповере, знам правилата на форума и щом пускам тема не съм намерил отговора в темите досега![]()
Щом знаеш правилата, значи знаеш и за това, което гласи че заглавието трябва да подсказва за "проблема"... а не да пише "Волан". Следващият път с такова заглавие....
ок де, моя грешка.
а някой да е правил подобно нещо да каже ? или поне да ме насочат към човек, който може да се справи

8 мнения
• Страница 1 от 1