да останеш без фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
В това с допълнителното захващане има някакъв смисъл, на мен миналата година ми откраднаха халогените и после новите направо ги залепих, защото иначе са само на щипки
Само трябва да се измисли отделен начин как да се захваща всяка част 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
грозна гледка , свива се сърцето на всеки фен и честен човек ...
Под лампата не е добро решение , даже улеснява наглеците
А с бургазките номера си е направо предизвикателно в този район , едно на ум имайте всички
Бронята отпред се оказва ,ч е е на 2 болта , големи и лесни за отвъртане . Който има М-пак такава да си смени болтовете с нестандартни или поне различни големини. Аз на мойта ги отрязах направо, да не се маха въобще
Под лампата не е добро решение , даже улеснява наглеците

Бронята отпред се оказва ,ч е е на 2 болта , големи и лесни за отвъртане . Който има М-пак такава да си смени болтовете с нестандартни или поне различни големини. Аз на мойта ги отрязах направо, да не се маха въобще

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
в Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series раздела също се оплакват от набези по колите, един колега с е65 се е събудил без преден парктроник... мамичката им ... много нагли стават тез крадци 

В тая скапана държава " ни да имаш ни да нямаш " - на мен миналата година ми свиха халогенките на Е36- цата, точно под една лампа, а тая година ми одраскаха цялата лява страна на Е46 ката. Всяка сутрин като отивам към колата и сърцето ми се свива щото незнам какво ще намеря. Че и тия застрахователи не поемат обещитения на всички кражби .
До всички дребни душички, които са болни от клептомания - Хвана ли един майка му ще разкатая, ще го обеся на лампата дето си спирам колата!!!
Внимавайте колеги спирай те си автомобилите на по главни улици !!!
До всички дребни душички, които са болни от клептомания - Хвана ли един майка му ще разкатая, ще го обеся на лампата дето си спирам колата!!!
Внимавайте колеги спирай те си автомобилите на по главни улици !!!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Спирането по главни улици пак не помага, спомням си миналата година на един колега му бяха откраднали е36цата пред Гранд Хотел София ... където уж навсякъде има охранителни камери, хора, автомобили ... джангър ... нищо не помага 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=132442
Мдам, споменах и за този случай ... мн гадно

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
И стари фарове да се покажат застрахователят има пълното право да ти откаже изплащането, а за навигации, сд-та и т.н. ако нямаш отделна клауза в договора за допълнително застраховане, забравете да ви се изплати каквото и да е (за съжаление). На колегата ми така му заминаха фаровете, навигацията, заедно с компютърът 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
гадно много
Чудя се дали са ти били маркирани фаровете , т.е стъклата и дали после няма да ги намериш в някоя морга.
Аз затова много мразя да купувам от морга, без да знаеш ставаш съучастник на крадците. Намери некви счупени фарове и ги монтирай преди да идеш на застраховател.
Аз затова много мразя да купувам от морга, без да знаеш ставаш съучастник на крадците. Намери некви счупени фарове и ги монтирай преди да идеш на застраховател.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Re: гадно много
RadioDJ написа:Чудя се дали са ти били маркирани фаровете , т.е стъклата и дали после няма да ги намериш в някоя морга.
мислиш ли че ако са маркирани а те са 100% още седи маркировката?
маха се за точно 5 минути тъкмо ще освежат малко фаровете с едно шлайфане и лъскане та да се купят по бързо мамицата им

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Един познат така си намери колата на сутринта (Е-46 феислифт) без фарове мигачи една лайсна на вратата и огледала направо ужас мен ме заболя като му видях колата а беше паркирана на бул. Братя Бъкстон в София 

Който се стиска после яко писка
Re: да останеш без фарове
Здравейте колеги,
И аз се присъединявам към колектива на останалите без фарове...(в моя случай и без волан,пръскалки и лайсни под фаровете
).На никой не пожелавам да изпита това чувство стигайки си до колата...А отделно и сега разправиите със застрахователя,и всичките главоболия...Пазете си колите,че явно става тенденция да се крадат такива части!!!
И аз се присъединявам към колектива на останалите без фарове...(в моя случай и без волан,пръскалки и лайсни под фаровете

- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Re: да останеш без фарове
а стига бе
потресен съм!

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4