не е бмв ама си заслужава да се види
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
не е бмв ама си заслужава да се види
давам линк към темата защото не мога да кача снимки тука. Ще кажа само че съжалявам много за колата защото това според мен беше най-добрата кола в България но вече няма да е тя
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=18378

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=18378

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари.Там говорят за каско.., а тази кола много ме съмнямава да има такова.. 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- LeX
- Капетано
-
мерси еррор мисля че така е по-добре 

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Подлежи на ремонт ми се струва, ама собственика едва ли ще му се занимава
Нали може да си вземе нещо по- хубаво...
Между другото видях на живо мазарати куатропорте- много красива кола, скоро автомобил не ми е правил такова впечатление 

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Ааа, чак сега видях, че е изгоряло
Трябва да питам собственика дали продава емблемата поне, че много добре ще ми стои на реното 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Жалко важното е,че човеко е добре,Е то за тия пари дето е дал 100% требе да остане жив,а според мен тая кола има каско,но не е българско
ТДС - Турбо Див Селянин
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
че то и космоса си има граници(може би
)

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
SlipKnoT написа:Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари....
На същото мнение съм и аз. Щеше да ме е яд ако някой от вас който си прави сам колата- било само оптично или бърника по ДВГ-то и е стигнал до там че колата вече е такава каквато той я иска. Тогава вече наистина мога да съжалявам за това че колата е потрошена, макар ламарините да се правят и да е по-важно да си жив.... Но изобщо не съжалявам някой който е извадил 2 чувала с кинти и си е купил такава кола- да извади още 2 и пак да си купи. А ако е имала каско изобщо и не го мисля
BMW & RAMMSTEIN RULES

- LeX
- Капетано
-
otka4ena написа:SlipKnoT написа:Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари....
На същото мнение съм и аз. Щеше да ме е яд ако някой от вас който си прави сам колата- било само оптично или бърника по ДВГ-то и е стигнал до там че колата вече е такава каквато той я иска. Тогава вече наистина мога да съжалявам за това че колата е потрошена, макар ламарините да се правят и да е по-важно да си жив.... Но изобщо не съжалявам някой който е извадил 2 чувала с кинти и си е купил такава кола- да извади още 2 и пак да си купи. А ако е имала каско изобщо и не го мисля
ако беше М6 или М5 или някакво друго БМВ пак ли нямаше да ви е яд

LeX написа:ако беше М6 или М5 или някакво друго БМВ пак ли нямаше да ви е яд![]()
до колкото разбрах колата НЕ е имала каско
Я ми обясни кой може да си купи ново от магазина М5 или М6- аз и ти ли

BMW & RAMMSTEIN RULES

- LeX
- Капетано
-
otka4ena написа:
Я ми обясни кой може да си купи ново от магазина М5 или М6- аз и ти лиИ ако си толкова ТЪП да не направиш каско на такава кола трябва да те съжалявам ли
![]()
![]()
Ако някой си е мислил че тази кола няма да му я свият е бил прав, но каското не е само за кражба, нали? Аз ако нямах каско на моята каруца досега щях да олекна с доста повече кинти отколкото е самото каско заради ремонти от дребни удари в града... А и както каза SlipKnoT такава скъпа кола може да си купи всеки червив от пари. Но малко от хората могат да направят от нормална кола звяр на пътя с ограничените пари с които разполагаме. Когато човек е вложил сърце и душа да направи автомобила си по негов вкус тогава са за съжаление огънатите ламарини, макар да не са те важните, а живота на този който кара
караш ли ми се

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2