не е бмв ама си заслужава да се види

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

не е бмв ама си заслужава да се види

Мнение от LeX » 31 Юли 2005, 12:57

давам линк към темата защото не мога да кача снимки тука. Ще кажа само че съжалявам много за колата защото това според мен беше най-добрата кола в България но вече няма да е тя :bcry: :bcry: :bcry:

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=18378
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 31 Юли 2005, 13:03

Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари.Там говорят за каско.., а тази кола много ме съмнямава да има такова.. :help:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Юли 2005, 13:05

:arrow:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 31 Юли 2005, 13:05

мерси еррор мисля че така е по-добре :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 31 Юли 2005, 15:26

Подлежи на ремонт ми се струва, ама собственика едва ли ще му се занимава :help: :evil: Нали може да си вземе нещо по- хубаво... :OT: Между другото видях на живо мазарати куатропорте- много красива кола, скоро автомобил не ми е правил такова впечатление ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 31 Юли 2005, 15:29

Ааа, чак сега видях, че е изгоряло :mhihi: Трябва да питам собственика дали продава емблемата поне, че много добре ще ми стои на реното 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 31 Юли 2005, 16:58

Жалко важното е,че човеко е добре,Е то за тия пари дето е дал 100% требе да остане жив,а според мен тая кола има каско,но не е българско
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Юли 2005, 17:03

Преди 2 нощи си беше читаво пред Най Клуб в С. Бряг.
Това не е ли на сина на собственика на София Ленд?
Последна промяна bum_bum на 31 Юли 2005, 20:49, променена общо 1 път
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Юли 2005, 19:08

Еми пътя, пичове, найстина не е космос :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 31 Юли 2005, 19:18

че то и космоса си има граници(може би :D )
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Авг 2005, 11:54

SlipKnoT написа:Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари....

На същото мнение съм и аз. Щеше да ме е яд ако някой от вас който си прави сам колата- било само оптично или бърника по ДВГ-то и е стигнал до там че колата вече е такава каквато той я иска. Тогава вече наистина мога да съжалявам за това че колата е потрошена, макар ламарините да се правят и да е по-важно да си жив.... Но изобщо не съжалявам някой който е извадил 2 чувала с кинти и си е купил такава кола- да извади още 2 и пак да си купи. А ако е имала каско изобщо и не го мисля
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 01 Авг 2005, 12:09

otka4ena написа:
SlipKnoT написа:Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари....

На същото мнение съм и аз. Щеше да ме е яд ако някой от вас който си прави сам колата- било само оптично или бърника по ДВГ-то и е стигнал до там че колата вече е такава каквато той я иска. Тогава вече наистина мога да съжалявам за това че колата е потрошена, макар ламарините да се правят и да е по-важно да си жив.... Но изобщо не съжалявам някой който е извадил 2 чувала с кинти и си е купил такава кола- да извади още 2 и пак да си купи. А ако е имала каско изобщо и не го мисля

ако беше М6 или М5 или някакво друго БМВ пак ли нямаше да ви е яд :roll: :roll: до колкото разбрах колата НЕ е имала каско
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Авг 2005, 12:22

LeX написа:ако беше М6 или М5 или някакво друго БМВ пак ли нямаше да ви е яд :roll: :roll: до колкото разбрах колата НЕ е имала каско

Я ми обясни кой може да си купи ново от магазина М5 или М6- аз и ти ли :?: И ако си толкова ТЪП да не направиш каско на такава кола трябва да те съжалявам ли :?: :?: :?: Ако някой си е мислил че тази кола няма да му я свият е бил прав, но каското не е само за кражба, нали? Аз ако нямах каско на моята каруца досега щях да олекна с доста повече кинти отколкото е самото каско заради ремонти от дребни удари в града... А и както каза SlipKnoT такава скъпа кола може да си купи всеки червив от пари. Но малко от хората могат да направят от нормална кола звяр на пътя с ограничените пари с които разполагаме. Когато човек е вложил сърце и душа да направи автомобила си по негов вкус тогава са за съжаление огънатите ламарини, макар да не са те важните, а живота на този който кара
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 01 Авг 2005, 12:33

otka4ena написа:
Я ми обясни кой може да си купи ново от магазина М5 или М6- аз и ти ли :?: И ако си толкова ТЪП да не направиш каско на такава кола трябва да те съжалявам ли :?: :?: :?: Ако някой си е мислил че тази кола няма да му я свият е бил прав, но каското не е само за кражба, нали? Аз ако нямах каско на моята каруца досега щях да олекна с доста повече кинти отколкото е самото каско заради ремонти от дребни удари в града... А и както каза SlipKnoT такава скъпа кола може да си купи всеки червив от пари. Но малко от хората могат да направят от нормална кола звяр на пътя с ограничените пари с които разполагаме. Когато човек е вложил сърце и душа да направи автомобила си по негов вкус тогава са за съжаление огънатите ламарини, макар да не са те важните, а живота на този който кара

караш ли ми се :roll: пък да ти кажа онзи ден на магистралата ме надмина едно Е60 М5 което караше с 200++++ пък иначе за каското незнам защо си го подчертала това ТЪП все едно за мен говориш тая кола не е моя аз само пуснах да видите как са смазали Ламбото ти взе да ми се караш :shock: :winky: пък дали ще си направи каско или не това нито мен нито теб нито които и да е освен собственика мисля че го засяга ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Авг 2005, 12:44

Не се карам естествено. Имаш ЛС, за да не обръщаме темата на чат
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории