Как от малко пушилка за малко да изгоря
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Темата отива по дяволите.
Бам-бам, аре да не даваш определения за хората публично? На ЛС помпи, колкото искаш.
Бам-бам, аре да не даваш определения за хората публично? На ЛС помпи, колкото искаш.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
абе братлета тйя общйнскй педалй и сота се помйслйха эа няквй май ааааааааааааааааа
далй им по една унйформа и сй мйслят че си им в кърпа върэан

момци не се заяждам ама както беше казано по-горе "Полицейски СОД", а не "Егида", СОТ 161 163 199 или който и да е. Това означава че това са били полицаи, а относно това че могат да те спират само КАТ:
преди време ( незнам точно колко ) беше издадена заповед, че само КАТ може да те спира без явно нарушение, а другите при явно нарушение (след което са длъжни да извикат КАТ и те да поемат "щафетата") или за проверка на документите. Но до колкото знам наскоро тази заповед беше отменена, защото колите станали прекалено много и от КАТ не можели да се справят с всички нарушители своевременно.
П.С.
Това е непотвърдена информация от приятел от КАТ, ако греша моля да ме поправите
преди време ( незнам точно колко ) беше издадена заповед, че само КАТ може да те спира без явно нарушение, а другите при явно нарушение (след което са длъжни да извикат КАТ и те да поемат "щафетата") или за проверка на документите. Но до колкото знам наскоро тази заповед беше отменена, защото колите станали прекалено много и от КАТ не можели да се справят с всички нарушители своевременно.
П.С.
Това е непотвърдена информация от приятел от КАТ, ако греша моля да ме поправите
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ако викнат милиция нема да чакаш много, аз един път се въртех пред КРАЯ НА ВСЕЛЕНАТА в студентски град с първата ми лада (то беше зимата и стана доста ефектно) и цялото кафе излезна да гледа, та втория път се бех понапил и реших точно на паркинга (там дето са камъчетата точно пред кафето) ама те камъчетата хвърчали по колите и по прозорците и те решили да викнат КАТ и докато стигна до УНССто неква астра 16в ме настинга и ми зеха книжката за 3ти път че даже и алкохолна проба правих та от тогава до сега нямам книжка 11месеца вече( сега на 5ти август като си я взема как ше се напия леле)

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Impasse написа:СОТСигнално охранителна техника
СОДСигнално охранителна дейност (не гарантирам дали точно това означават инициалите),но ако са от вторите,работата в гъза,ако са от първите можеше да им теглиш майните,никви не са-прости пазачи(кофти,че са въоръжени)
![]()
СОД - Сигнално Охранителна Дирекция ... към СДВР в случая
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
///Milen_bmw написа:dopestar написа:...
Абе и ти не си много читав като повечето тука
ти да видиш другите с бмв от моя кв. един с 323 и 320 и по цял ден пият и вечерта ги въртят докато не останат само джантите, ама от компютри и идея си нямат

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3