пак за циганите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Юли 2005, 12:02

изяж ги раде :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от B@ND! » 31 Юли 2005, 12:25

Проблемът с циганите е много сериозен и мисля 4е тръгва доста назад във времето.По времето на комунизма за бай мангал вси4ко беше шест, колкото и тогава да се страхуваха живееха по-добре от колкото сега.Програмите по които се работи в момента с мангалите не решават нищо, те просто са за да се оправдаят парите които държавата и организациите получават за тези програми.
Аз се чудя кво очакваме от циганите при положение ,4е пове4ето са неграмотни , нямат елементарно възпитание .Ако от бебета не им променят живота никога реално няма да бъдат приобщени.
Все пак и те са хора , независимо дали са на нашето ниво или не.
Нито можем просто така да ги изгоним, изтрепем или каквото и да е с което да се реши проблема.
В голяма степен агресия е излишна.
Верно е някои от тях извършват тежки престъпления.
Но не се поддавай те на медиите и МВР и съда , които най-обичат мангали да хващат ,съдят и непрекъснато ни облъчват по тая тема.
Защото разликата е не 4е българите не извършват престъпление , просто българите имат много по-голяма възможност да се измъкнат от закона, което е обществена тайна , но на всички ни е ясно за какво става въпрос.
8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 31 Юли 2005, 12:50

xterminat0r написа:изяж ги раде :mhihi:

Мани ще си докарам някои сюргюн :help: :roll:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

/

Мнение от paf40 » 31 Юли 2005, 22:12

има решение и то е трудови лагери демек хванатлите да крадеш отиваш да работиш 10/20 год да ти доиде акъла в главата друг е въпроса че в момента самата ни дъпжава няма нищо а всичко е частно но аз така виждам решение на въпроса ходи ти помизеруваи и омираи от глад 10/20 год и да те видя после как ще крадеш :ranting:
(то ако трябва де сме честни те не са наи опасните а тез дето продават хапченцата и белия прашец но тва е въпрос на много пари и никои не се занимава с тях щот си пият кафето заедно с кукитенаи дразнещото за мен е че васички ги знаят но нокои нищо не може да направи ) :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
маи рещението отиваи някаде на вънка и като след 30 год мангалите се избият с мафиотите да се върнем в една по чиста БЪЛГАРИЯ
0889429419

Потребител
Аватар

Re: /

Мнение от B@ND! » 31 Юли 2005, 22:25

paf40 написа:то ако трябва де сме честни те не са наи опасните а тез дето продават хапченцата и белия прашец но тва е въпрос на много пари и никои не се занимава с тях щот си пият кафето заедно с кукитенаи дразнещото за мен е че васички ги знаят но нокои нищо не може да направи ) :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
маи рещението отиваи някаде на вънка и като след 30 год мангалите се избият с мафиотите да се върнем в една по чиста БЪЛГАРИЯ

те мафиотите и сами се избиват достатъчно, друг е въпроса ,4е на мястото на убитите винаги идва някой друг и така цикъла си продължава.
Трафика според мен е под протекцията на самата държава с отделни участници от високите нива, иначе как няма един осъден , верно е пият си кафето , но на следващият ден ядът жито;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 31 Юли 2005, 23:17

ей ги днеска пак бе техната вера :box: ще газа мангалята мръсни

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 01 Авг 2005, 16:13

От 1 до 30 август организирано в цялата страна ще се изкупуват цигани предават телеграфните агенции.За целта ще бъдат отворени специални центрове където всеки, който желае може да предава цигани.За предпочитане по-млади.Очаква се цената за един циганин да е 1000 евро.Тази акции цели 3 цели.Първата е възникналия огромен скандал в Германия разделил тамошните учени.Спорът е дали газовите камери от Втората световна война се държат в изправност като част от музейната верига на Германия.Тъй като това няма как да бъде проверено без да се пуснат отново в действие за тази цел е избрано най-мразеното и на-крадливото малцинство в Европа-циганите.Очаква се проверките за изправността на газовите камери да се осъществят към средата на септември когато циганите ще пристигнат в лагерите.Така ще се разреши големият спор разделил германските учени.Тъй като 500 000 цигани са избити през Втората световна война по пътя за лагерите ще се извърши още една интересна проверка.Тя ще цели да провери дали издръжливостта на циганите се е повишила от времето на Втората световна война.За тази цел циганите ще се превозват в специални конски вагони от Втората световна война като ще им се дава най-много по една филия хляб и чаша вода на ден.Умрелите от студ и глад ще се изхвърлят по пътя.

Втората цел е във връзка с най-новите ядрени ракети.Поради нуждата от тяхното тестване циганите ще се извозят в Сибир, където ще бъдат извършени опитите.Очаква се циганите да бъдат събрани на едно място след което да бъдат хвърлени ядрените бомби.

Първоте две цели ще постигнат и трета цел.Те ще изпълнят и наскоро приетото решение на ОНН под надслов: "Изчистване на Земята от боклуците".

:lol: :D :mhihi:
Цитат от коментар на потребител на news.bg
url: http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=161660
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 02 Авг 2005, 21:15

някой беше казал че в този форум няма фашисти,като чета тук то бая си има .Цар Киро президент като сте такива расисти

кандидат ентусиаст
Аватар

///

Мнение от paf40 » 02 Авг 2005, 23:24

аз не съм расист даже имам приятел циганин
но тои никога не се е засягал от тов че е циганин
и е много печен работи си ся в кфсто на лъвов мост
зима 200 кинта заплата и не е тръгнал да краде
въпрос до възпитание но само 1 ще ви кажа сам циганина
не е мангал
а то ва с заплахите незнам само се нервирам и с къкв кеф бих се дигнал с малко ненормални приятелчета да опнем ч палатки пред махала та им в плевен да видят те и осетят нашта напаст
вдигната под тревога за акция кръв и сополи
а ве не можели да платим на някои талибанин да се взриви в тяхната
махала тва маи е наи чистата работа кола с надписи да живее алах
се взриви в ромския квартал филиповци :bgflag:
таман ше ни дадат по сиенен хахаахха някой беше казал че в този форум няма фашисти,като чета тук то бая си има .Цар Киро президент като сте такива расисти хахахах
премести си пенсиония фонд при цар киро нали си мо подръжник
а сетих се ся пращаме 100% от мъжкото наление (роми) като доброволци на боина мисия и те по няква случаиност не се връщат
еееето решение на въпроса тъкмо после америка ше ни е много благодарна че сме победили опълчението в ирак и може да даде няколко билиарда варела петрол и от там бенз 0.50 ст
просто гениално а?????
0889429419

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

а бе циганите...

Мнение от DiDi » 08 Авг 2005, 10:11

трябва да умрат!мен ме е шубе да изляза по тъмно!тия са егати гнусните същества...изнасилват,крадът и какво ли още не!заради тях имам някъв гаден вечерен час...писна ми от тия...аре да се разкарат...!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...

Мнение от GeNa7a » 09 Авг 2005, 19:15

Предсрочни избори !! Атака на власт! Сидеров премиер !! Хахахха ако махнат циганите дето са на една улица от мен (Красна Поляна .. Факултето) ще гласувам за тях до края на живота си хахаах

ентусиаст
Аватар

Re: /

Мнение от Eva* » 09 Авг 2005, 20:22

paf40 написа:има решение и то е трудови лагери демек хванатлите да крадеш отиваш да работиш

Да, имаше и такива трудови лагери (сега вече няма) и тухлите бяха дребни стотинки... но нали сега е Демокрация ... и сега се чудим кое да затворим и залостим по-добре. Затваряме плътно прозорците у дома, слагаме решетки до третия етаж, слагаме по две врати (метална и вътрешна), слагаме аларми по колите, не смеем да оставим нищо по седалките в тях, да не разбият стъклото, за да го вземат и прочие.

А сега започнаха и на бой да излизат срещу нас.

Да си ги прибират от ЕС, аз нямам нищо против. :mhihi: Тъкмо може да ги "интегрират" и да ги научат - да учат и да се образоват, да работят и да си плащат всички за ток, парно, вода... И не да фъфлят българския език, а като са Българи, да го научат да го говорят!
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 17 Авг 2005, 17:26

до някаква степен си прав,ама за кво трябва да изнасилват,крадат и убиват без при4ина....да не би да сме ги предизвикали?????????сори пи4,ама мисля,4е с нищо не сме ги провокирали,за да изнасилват моми4енца,след което тези моми4ета да са в нервна криза,а някои дори се побуркват от слу4илото се.

Предишна

Назад към Страхотни истории