арматурно табло не работи Проблема решен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ivan_
- Потребител
-
- Кара: с акъл
арматурно табло не работи Проблема решен
Колеги,таблото ми отказа да работи.
Давам на контакт и святкат само лампите за маслото и акомулатора и нищо друго?!?След като запаля няма никакви индикации,че колата работи - не мърда нито оборотомер , нито скоростомер, нито бензиномер, абе нищо не работи
Някой , ако има представа на какво може да се дължи , моля да помага. 

Последна промяна ivan_ на 27 Дек 2009, 12:35, променена общо 1 път
Кола с предно е като жена без цици - върши ти работа , ама не ти прави кеф!!!
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Re: арматурно табло не работи
Весела Коледа първо!
Еми какво искаш да му работи на арматурното табло? Арматурата или кожата? Ха-ха
Сега сериозно. Таблото с уредите е за смяна. Можеш да влезнеш в диапазона м/у 20 и 50лв. Досега не съм срещал тема в която някой да спомене че си е оправил таблото без да го замени с друго.
Еми какво искаш да му работи на арматурното табло? Арматурата или кожата? Ха-ха
Сега сериозно. Таблото с уредите е за смяна. Можеш да влезнеш в диапазона м/у 20 и 50лв. Досега не съм срещал тема в която някой да спомене че си е оправил таблото без да го замени с друго.
Стига с тия съвети направо за смяна.То ако беше така докторите като те заболи кракът щяха направо да режат.Все пак проблема може да е елементарен,както при мен и при доста колеги.Първо провери двете букси които влизат в таблото.Ако не се оправи го смъкни,разглоби и ще видиш как всеки цеферблат влиза като в букса към задната част на таблото.При мен именно това беше проблема.Попритиснах всеки един уред към задната част на таблото,която се маха и всичко се оправи.Вече половин година след това нямам проблеми с това.Успех.
- ivan_
- Потребител
-
Dpy написа:Стига с тия съвети направо за смяна.То ако беше така докторите като те заболи кракът щяха направо да режат.Все пак проблема може да е елементарен,както при мен и при доста колеги.Първо провери двете букси които влизат в таблото.Ако не се оправи го смъкни,разглоби и ще видиш как всеки цеферблат влиза като в букса към задната част на таблото.При мен именно това беше проблема.Попритиснах всеки един уред към задната част на таблото,която се маха и всичко се оправи.Вече половин година след това нямам проблеми с това.Успех.
Колега, свалях го и го качвах няколко пъти и никаква промяна.Явно ще трябва да се сменя. Преди бях чел някъде из форума, че на таблото имало нянкакви батерии, които се заменят като се изтощат , но нищо подобно не открих. Ще проверя в Продава, дали някой няма табло като за мен. Благодаря на всички колеги за мненията!
- ivan_
- Потребител
-
Спазарихме се с един колега за табло. Утре ще го пробвам и ако е ок го вземам! Може да заключвате темата
6 мнения
• Страница 1 от 1