Направо незнам

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Направо незнам

Мнение от Ple6ivia » 29 Юли 2005, 15:04

Значи момци става въпрос за едно бившо гадже с което бях ходил преди 3-години ама през тях не спрях да мисля и да се измъчвам за нея.Та историята е следната вдигаме се тука емил марковските пияници и отиваме в един приятел в света троица на купон та седнах аз бях си купил 8-9 бири само за мен почнах да наливам стабилно 325-цата почиваше в квартала а въпросното момиче беше заминало предишния ден за примрско а преди да замине си прекарвахме страшно заедно стигам аз до 5-тата бира и пусто като почне да ме хваща по малко винаги ама винаги почвам да мисля за нея :uups: и изведнъш решавам да и звънна звъна аз и тя вдига неква нечовешка чагия прозвуча в ошите ми и неможех да я чуя ама грам затворих телефона.И изведнъж тя ми звъни и като започна да ми говори сладко сладко си викам са край обречен съм до края на живата си в мисли дали нещо няма да стане или тя там кво прави и изведнъж ми проблесна викам и по телефона чакай ме ето сега тръгвам към тебе и затворих оттам от света троица до моста чавдар-до майка ми ходих пеша за да взема пари и да тръгна в 1 часа през ноща!!! :drinking: стигнах майка ми ми отказа и нервно се скарах и и заявих че ще продам бмв-то и ще си купя пистов мотор треснах вратата и си тръгнах разбит пеша до емил марков прибрах се след дългия път и заспах :uups: на сутринта и цъфнах с бмв-то в 10 след дълъг спор тя реши да дойде с мене за да не ме пуска да пътувам сам оттам аз кипя от приятни емоций и си викам ти ще видиш на магистралата.Та тръгнахме на магистралата изпълних километража на моята 325-ца тя не спираше да крещи до 210 а след това замлъкна.Та стигнахме в примарско тя ме посрешна и вече горд че съм си одържал на думата си викам тя ще види каква жертва съм направил за нея и ще ме разбере но уви каза че била изморена и щяла да се прибира!!!Аз направо полудях но нищо не казах.През другите два дена се разбихме от пиене и дискотеки но не смеех да говоря с нея направо по въпроса.В четвъртък вечерта се върнахме всички благополучно в софия тя по едно време си направи устата но и тя като мене не смееше да говори.Та значи виждате ли момци кво ми дойде на главата да счупа заради нея 700лева за два дена сумати километри и нерви и тя да седи просто така.И сега стоя и чакам развитието на нещата и не спирам да мисля за това какво ще се случи :drinking: :drinking: :drinking: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 29 Юли 2005, 15:10

Кефиш ме! Надявам се и не се съмнявам, че ще стане твоята работа! Успех!
П.С. Ма то как да не стане бе! Тази мацка знае ли че караш Е30 325i двоен стоп М-Technic 1 и то с най-изродските джанти :lol: Нищо не разбират тея пички, аз ако бях едно момиче.... :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Юли 2005, 15:53

евалата ... трите ти любими неща на едно място:

-бира
-бима
-любима

Успех ;)
Но незнам какво чакаш пич хем сте заедно хем чакаш некво развитие...
Така се изнервяш само себе си... Вземи говори с нея да знаеш другите хубави жени в БГ дали си свободен и да знаят дали да те атакуват от предложения ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 29 Юли 2005, 15:57

леле,ти си луд,ама мисля че си бил прав.....само ще ти кажа да отидеш да говориш с нея ,пък ако и тя мисли като теб(тоест те харесва както ти нея) не би трябва да има проблем историята да завърши с Хапи ЕНД....проблема е че с чакането може да забрави какво си направил за нея.....а тогава шансовете намаляват ;)
успех
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Юли 2005, 16:30

И аз съм така ама нямам чий 700лв. да счупя ;) Но пък имам 500 :D
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 29 Юли 2005, 17:37

само да не се стига до
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=200496 :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Юли 2005, 19:37

Съчувствам ти.Но нищо не можеш да направиш :idea: Колкото и да си печен кат се напиеш и сичко свършва па и те го знаят :( .Тва е живота :help: (тия дет не пият са нечовеци :idea: признавам ги :!: )

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 29 Юли 2005, 21:23

А, знаеш ли кво е да воюваш на два фронта - източен и западен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Юли 2005, 23:02

ахахахахх аз за 700 лв какво бих направил,но за колата :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Юли 2005, 23:04

Следващият път като ми се обадиш да ме питаш за какво е тая лампа и си на морето и аз съм там ще ти кажа да дойдеш с бирите па тогава ще гледаме лампите :mhihi:
Ти ПИЯНИЦО МРЪСНА :idea: :mhihi:

Дилян Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Юли 2005, 2:33

Ple6ivia
Това го пробвах и аз преди време ама дръжки. Успех на теб ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 30 Юли 2005, 7:03

горкия... ти си заоплакване направо... влюбен и заубен, че и три години те държи... нямам думи просто :( :(
и като се замисля че преди време и аз бях същия и до такава степен бях сгупил и правех кви ли не глупости, че сега като се сетя още ме хваща срам.. да не кажа и яд.. :uups:
та един съвет - тва с бившата едва ли ще стане, а и да стане - никога няма да е същото... и най-вероятно след още няколко месеца - година пак ще скъсате - ма ти си знаеш кат си Флюбен няма спасение.. за жалост (:

съвета ми обаче е - някой слънчев ден кат отрезнееш (не само от алкохола :mhihi: ) хвани един лист и един химикал и напиши няколко "правила" на тема "какво не бих направил за тъпите пу*ки"
и следващия път като се влюбиш и като си загубиш акъла просто ги следвай без грам отклонение :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 30 Юли 2005, 8:02

DEFLEPPARD написа:... кат си Флюбен няма спасение.. за жалост (:

съвета ми обаче е - някой слънчев ден кат отрезнееш (не само от алкохола :mhihi: ) хвани един лист и един химикал и напиши няколко "правила" на тема "какво не бих направил за тъпите пу*ки"
и следващия път като се влюбиш и като си загубиш акъла просто ги следвай без грам отклонение :idea:

Тъкмо си мислех да драсна нещо в този смисъл, но градският ме е изпреварил :arrow: смятай че и аз съм на това мнение. Рядко такива действия имат желания резултат, но дано ти си късметлия...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 30 Юли 2005, 8:24

има ефект при хора, които биха го оценили, но както Деф каза списъка трябва да бъде:

"Какво не бих направил за тъпите п**ки"

Малко хора разбират такива жестове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 30 Юли 2005, 11:52

Незнам батка струва ли си за една жена да хвърлиш толкова пари,при мен нещата или стават веднага или никога.Някак си да бия път и да троша пари за някаква п**** е безмисленно.Но това ти си го занаеш най-добре,жалко че си хвърлил толкова много пари.Аз с тия пари щях да влезна в магазина на адидас и какви работи щях да си взема,даже и к**ва щях да си поръчам.Обади се на Наталия от море от любов и тя ще оправи нещата ,даже ще станеш тв звезда

Следваща

Назад към Страхотни истории