как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: как се намира надежда
не за седмица,а от пръв поглед те грабва най-мощното чувство в живота...ако можеш да си го позволиш,де

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Fenka85 написа:xpl0d написа:П.С. Втората част не я коментирам, че не един месец, ами даже една седмица без обмяна на телесни течности е много
... аз не играя за бройка,а за чувство ... кажи ми за една седмица какво чувство да изпитам ???
ей така ще ти мине живота,за една седмица ако не проимаш желание...бегай на доктор има някакъв проблем

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
krystal написа:Явно говорим за различни неща с теб.
НИ пУзна. Веднага показвам и доказвам

krystal написа:Ти говориш чисто и само за секс, аз ти говоря за емоцията, флирта игричките и последствията му разни.., като лично за мен второто е по-сладко...
... като последствията му разни са какво? Пак сексуални т.е. и двамата говорим за секс. Просто аз говоря за необвързващ секс, без задръжки, любов и т.н., докато ти говориш пак за същия секс за който и аз, само дето ги има и тези "странични ефекти", дето ги казах + тези дето ти си ги писала.
sobiss написа:Флирт без секс е като клечка за уши без памук![]()
Та в тоя ред на мисли някой са съгласни да си платят, за да са сигурни че клечката ще е с памук

Не съм съгласен. Ако трябва да метафорираме аз бих казал : нормалния секс с гаджолина е като да караш 316-ка на 2 бара със сток карантия. Демек кефиш се максимално на ефекта(секса), но не знаеш кога ще издаде багажа(ще почнете да се карате и ще те ядосва по всякакви начини до момента в който се осъзнаеш, ако можеш де, че не си струва цялата хамалогия за единия секс). Освен това както е известно турбинираната кола изисква специални части, специална поддръжка и пр(постоянно й угаждаш, купуваш, правиш, струваш). Освен това "страда" от специфични проблеми - лагове, млагове и пр. ("боли ме глава", "дойде ми", "спи ми се сега" и пр.). Затова продаваме 316-ката, донаждаме малко $$$$ и скачаме на 330-ка примерно. Повече мощност, няма лагове, млагове, няма специфична и скъпа поддръжка и не на последно място е в пъти по-надеждна от турбинираната 16-ка, безотказна е така да се каже

Fenka85 написа: аз не играя за бройка,а за чувство ... кажи ми за една седмица какво чувство да изпитам ???

Викаш за една седмица кво да изпиташ. По тази ти логика следва, че тръгваш с някой без да изпитваш абсолютно никакви чувства - привличане, искри мискри и т.н.??? Просто ей така, оня ти казва "аре да ми станеш гадженце" и ти "ми щом си казал"

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
ЕЕЕ,,,колега...мноого директно,бе...това на втория месец се казва и то обиколно-само с очи... 

- xpl0d
-
-
EBEEMVACIA написа:ЕЕЕ,,,колега...мноого директно,бе...това на втория месец се казва и то обиколно-само с очи...
Кое от всичко, че не моим се ориентираме

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
Играеш? Значи да си в интимни отношения с някой за теб е игра?
Викаш за една седмица кво да изпиташ. По тази ти логика следва, че тръгваш с някой без да изпитваш абсолютно никакви чувства - привличане, искри мискри и т.н.??? Просто ей така, оня ти казва "аре да ми станеш гадженце" и ти "ми щом си казал"

- xpl0d
-
-
EBEEMVACIA написа:Играеш? Значи да си в интимни отношения с някой за теб е игра?
Викаш за една седмица кво да изпиташ. По тази ти логика следва, че тръгваш с някой без да изпитваш абсолютно никакви чувства - привличане, искри мискри и т.н.??? Просто ей така, оня ти казва "аре да ми станеш гадженце" и ти "ми щом си казал"(сега я нема и можем спокойно да я разгадаем-отишла е да изтезава на живо някоя обречена душа..)
Ми то както беше написано... аз така го разбрах, пък вече дали наистина е така...

Fenka85 написа:
... аз не играя за бройка,а за чувство ... кажи ми за една седмица какво чувство да изпитам ???
То това хваща от пръв поглед, каква ти седмица? Ако не те тресне тока още като си хванете ръцете, тогава направо бегай далече, не е той.
исках на депресирания автор с якит ник да му драсна няколко реда, ама чак сяя са кротнах.. ох от де да започна
първоооото и най най, тоя филм го нема някой друг да ти поверва преди ти да си поверваш. Това е ! толкова е просто, ти само го усложняваш, верваш в тва и тва. Проблема ти е, че си се филмирал и вярваш, че не те биа, че си депресиран, че си зле, и така не можеш да си изградиш личните убеждения - опитай обратното!
Фторо. Значи нема човешки организъм на тая галактика, който да не е уникален, ти си уникален, всички сме, ама само с маане не става!!. Социалното общуване и увереността не се получват даром, а са качества, които се добиват и развиват - разбирасе при наличието на желание. Или както пееше милко калайджиев" искаш да мачкаш хубави жени и да караш спортни коли, но знай има си цена това"
Трето. Нема начин да нема начин т.е ако се стараеш достатъчно и се събуждаш всеки ден с мисълта днеска да си по-добър от вчера- нещата ще ти се получат!!! Няма как да се конкурираш на пазара докато се чудиш дали да заговориш една мома- като застанеш до супер алтетичен пич на 25, който кара цлс и вече знае 3 езика щот от малък мами и тати го пращат по бол школи. Ми тая мома дори да беше се съгласила да те люби- ти кво ше и дадеш като те гледам с тая притеснителност нема да си от най-социалните животни и с многото контакти? И кво праим тогава, чудим се за кво сме поканили момата в нашият свят като в него няма джун-джан! Не ти казвам да говориш с мадама, чак кат си купиш цлс, а да спреш да си задаваш въпроса защо и да минеш на как! Запиши се на бокс, малко да те понабият та да ти мине страха, научи се да движеш с истински пичове, а не някви комплексарчета или псевдо-гъзарчета, щом поведеш стадото и се чувстваш комфортно сред тях жените сами ще дойдат
запиши се и на езици, работи над себе си
четвъртото и най-важното е да спреш да се интересуваш от мнението на другите, а думата тънкообидност не съществува в твоя речник!!!! Не се интересуваш от чуждото мнение, защото знаеш какво е! ти винаги си усмихнат, шеговит имаш някакъв такт (да не преиграваш!) и приемаш всичко на шега и без мислите на другите ще постигнеш мечтите си, така че спи сладко и спокойно
Ся, ако се чувстваш прекалено немощ те съветвам иди на психолог, няма нищо срамно в това, и на най-стабилният може да му се случи да се срини психически, особенно, когато остане сам от всички страни. Важното е да не се вкарваш във филми, работи, спортувай и се забавлявай много! Имай предвид, че никой не се е родил научен, има хора, които имат по-голямо желание и умират за някоя мадама да им щипне дупето (прмерно)
опссс, малко се пооолях

първоооото и най най, тоя филм го нема някой друг да ти поверва преди ти да си поверваш. Това е ! толкова е просто, ти само го усложняваш, верваш в тва и тва. Проблема ти е, че си се филмирал и вярваш, че не те биа, че си депресиран, че си зле, и така не можеш да си изградиш личните убеждения - опитай обратното!
Фторо. Значи нема човешки организъм на тая галактика, който да не е уникален, ти си уникален, всички сме, ама само с маане не става!!. Социалното общуване и увереността не се получват даром, а са качества, които се добиват и развиват - разбирасе при наличието на желание. Или както пееше милко калайджиев" искаш да мачкаш хубави жени и да караш спортни коли, но знай има си цена това"

Трето. Нема начин да нема начин т.е ако се стараеш достатъчно и се събуждаш всеки ден с мисълта днеска да си по-добър от вчера- нещата ще ти се получат!!! Няма как да се конкурираш на пазара докато се чудиш дали да заговориш една мома- като застанеш до супер алтетичен пич на 25, който кара цлс и вече знае 3 езика щот от малък мами и тати го пращат по бол школи. Ми тая мома дори да беше се съгласила да те люби- ти кво ше и дадеш като те гледам с тая притеснителност нема да си от най-социалните животни и с многото контакти? И кво праим тогава, чудим се за кво сме поканили момата в нашият свят като в него няма джун-джан! Не ти казвам да говориш с мадама, чак кат си купиш цлс, а да спреш да си задаваш въпроса защо и да минеш на как! Запиши се на бокс, малко да те понабият та да ти мине страха, научи се да движеш с истински пичове, а не някви комплексарчета или псевдо-гъзарчета, щом поведеш стадото и се чувстваш комфортно сред тях жените сами ще дойдат

четвъртото и най-важното е да спреш да се интересуваш от мнението на другите, а думата тънкообидност не съществува в твоя речник!!!! Не се интересуваш от чуждото мнение, защото знаеш какво е! ти винаги си усмихнат, шеговит имаш някакъв такт (да не преиграваш!) и приемаш всичко на шега и без мислите на другите ще постигнеш мечтите си, така че спи сладко и спокойно

Ся, ако се чувстваш прекалено немощ те съветвам иди на психолог, няма нищо срамно в това, и на най-стабилният може да му се случи да се срини психически, особенно, когато остане сам от всички страни. Важното е да не се вкарваш във филми, работи, спортувай и се забавлявай много! Имай предвид, че никой не се е родил научен, има хора, които имат по-голямо желание и умират за някоя мадама да им щипне дупето (прмерно)

опссс, малко се пооолях

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
аз обаче ще благодаря на acer за констуктивния съвет ....само че лошото е там,че това си го зная,а привеждането в реализация просто буксува някак си...дали воля,дали дисциплина е точната дума не знам....а за психолог всеки е минал в бюрата по труда
приятни хорица са 

да ти кажа изобщо не ми е за жал за теб, ти си клинично и физически здрав, просто си слабохарактерен и ако не се изправиш срещу страховете си ще си пропилееш живота. ти ако си мислиш, че аз нямаше да се наАкам първият път, когато поисках телефонния номер на една кака със заучена фразичка и треперещ глас много се грешиш или когато трябваше да казвам виц за първи път пред 10човека, сърцето ми беше като на заец-тва е нормално. Чувал си practice makes perfect или "ум робува, ум царува, ум патки пасе", ама колкото и да ти говора тия клишета, те няма да ти помогнат, ако ти не го направиш. Няма значение дали си нисък или грозен виждал съм мъже 1.60 по-успели от повечето красавци- всичко друго е оправдания.
Намери разликата между да съществуваш и да живееш, ето ти добър пример
http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BD% ... D0%B9.html
Намери разликата между да съществуваш и да живееш, ето ти добър пример

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
даа,но примерът нее от най-добрите-тоя е богаташко дете,докато тук това нее тъй просто.....заинтересува ме линка ти-ако може съвременни успяли българи дали би посочил...сред дамските среди разбира се 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Сложна тема! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
EBEEMVACIA написа:даа,но примерът нее от най-добрите-тоя е богаташко дете,докато тук това нее тъй просто.....заинтересува ме линка ти-ако може съвременни успяли българи дали би посочил...сред дамските среди разбира се
пиши ми на лични да ти дам скайп, не взимам много на час

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
самата тема е,че `търся извора на живота` в себе си-никъде не казвам че друг трябва да ми поднесе мацки на тепсия НАПИПАМ ЛИ УВЕРЕНОСТТА за успех ,въпросът е наполовина решен почти....
сега четох за Джакомо Казанова..той казва „Истинска любов е тази любов, която се ражда понякога след сексуалното удоволствие. Такава любов е безсмъртна. Другата любов неизбежно се изчерпва, защото е плод на фантазията”.
да можех да го проверя...
сега четох за Джакомо Казанова..той казва „Истинска любов е тази любов, която се ражда понякога след сексуалното удоволствие. Такава любов е безсмъртна. Другата любов неизбежно се изчерпва, защото е плод на фантазията”.
да можех да го проверя...