какво значи преоценени стоки
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
какво значи преоценени стоки
http://www.dn-bg.com/fr_jam.html?midle.html~main
дефектни ли са или какво??? гледах спойлера на е36 и съм го харесъл пък пише преоценен
дефектни ли са или какво??? гледах спойлера на е36 и съм го харесъл пък пише преоценен
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
еми ще ти дам пример,бях си харесал кожен стол директорски и като отидох в магазина имаше един преоценен,който беше с точно 3 драскотини и ми бяха намалили цената с 70 лева
.
Иначе преоценените стоки са главно с някви драскотини и външни белези

Иначе преоценените стоки са главно с някви драскотини и външни белези
Tux0 Ca !

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
По принцип това са ....както разбра стоки с леки дефекти .....но по принцип по читавите са взети винаги....като отидеш ще ти кажат, че това с драскотината е свършило има само едно ама то е пукнато и затова е преоценено
та не винаги е оферта

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Re: какво значи преоценени стоки
Пич, ще ти кажа нещо относно преоценените стоки в D&N! Преди половин година и аз гледах точно тези спойлери и звъннах по телефона, оказа се, че спойлера за задния капак не е от Е36 - седан, както изглежда на снимката, а имаха един единствен от Компакт, който ме устройваше напълно. Беше чисто нов с всички необходими джаджи към комплекта, а цената за преоценена стока е, че този спойлер е от 1995 г. и от тогава стои в склада на D&N, затова се обади по телефона на склада!BAYRON написа:http://www.dn-bg.com/fr_jam.html?midle.html~main

7 мнения
• Страница 1 от 1